Meld je nu aan en ontvang een

gratis proefles!

Welkom bij Rijschool Uniek Leiden

Welkom bij Rijschool Uniek, al geruime tijd een toonaangevende rijschool in Leiden en omgeving!


Onze kracht

Persoonlijk
Kwaliteit
Eerlijkheid
Geduld
Hoog slagings- percentage

Bel mij terug

Vul de onderstaande gegevens in,

en wij bellen terug!


Rijschool Wassenaar

Je rijbewijs halen doe je bij Rijschool Uniek in Wassenaar. Of je nu je rijbewijs voor de motor wilt halen, je 16,5 bent en wil beginnen aan je auto rijbewijs of bijna 16 jaar bent en voor je bromfiets/scooter rijbewijs wil gaan: wij zorgen dat je binnen korte tijd in het bezit bent van jouw felbegeerde rijbewijs. Kom eens langs bij onze rijschool in de buurt van Wassenaar voor meer informatie over onze super voordelige rijlessen.

Waarom onze autorijschool?

Wil je snel je auto rijbewijs halen bij een autorijschool in Wassenaar? Kom dan je autorijles volgen bij ons! Wij zorgen ervoor dat jij in korte tijd, na één praktijkexamen, je rijbewijs in je zak kan steken. Onze auto rijlessen worden gegeven door rijinstructeurs die jarenlang bij ons werken en weten hoe ze, door middel van een persoonlijke aanpak, jou zo snel mogelijk kunnen voorzien van je rijbewijs. Wij zorgen ervoor dat je niet voor te veel lessen betaalt en gaan effectief te werk tijdens de les. Wanneer je snel leert kan jij je rijbewijs bij ons al in 10 lessen halen! Wij laten je niet onnodig lang doorleren op één handeling en zorgen dat jij het auto rijden –  door speciale leermethodes – binnen no time onder de knie hebt.

Het halen van je auto rijbewijs kan vaak maanden in duren. Daarom hebben wij een spoedcursus in het leven geroepen. Met onze spoedcursus haal jij binnen 28 dagen je auto rijbewijs en ga je gedurende deze maand intensief auto rijlessen volgen. Heb je interesse in de spoedcursus of wil je liever in een langere periode je rijbewijs halen? Neem dan contact op met onze autorijschool in Wassenaar voor onze voordelige tarieven.

Persoonlijke aanpak bij onze motorrijschool in Wassenaar

Altijd al gedroomd van de vrijheid die een motor je geeft en wil jij je rijbewijs halen met de beste persoonlijke begeleiding? Haal dan je rijbewijs bij jouw motorrijschool in Wassenaar. Wij zorgen dat jij, door onze efficiënte manier van motorrijles geven, je rijbewijs op korte termijn kan behalen. Bij Rijschool Uniek kan je zowel je A1, A2 en rijbewijs A halen, omdat wij binnen elke categorie een motor voor jou klaar hebben staan. Onze rijinstructeurs weten precies wat nodig is om jouw AVD en AVB-examen te halen. Omdat wij altijd werkzaam zijn geweest in de omgeving van Wassenaar, kennen onze rijinstructeurs alle lastige situaties in de omgeving. Jouw motorrijschool zorgt dat jij in één keer je motor rijbewijs haalt in Wassenaar. Voor je het weet, toer jij op je motor heel Europa rond!

Bromfiets rijschool

Wil jij lessen op een echte Vespa? Kom dan je bromfietsrijles volgen bij onze bromfiets rijschool! Wij hebben de nieuwste Vespa scooters voor jou klaar staan om mee te lessen. Voor de leerlingen die snel hun rijbewijs willen hebben, bieden wij een eendaagse scooter cursus aan en voor de leerlingen die het iets rustiger aan willen doen, hebben wij een voordelig pakket met vijf lessen op verschillende dagen. Haal je bromfiets rijbewijs bij rijschool Uniek en rij binnenkort op je scooter naar school of naar vrienden in Wassenaar.

Rijschool Wassenaar

© Rijschool Uniek 2019 - Sitemap - Algemene voorwaarden

Beoordeling door klanten: 4.9/5 - 19 beoordelingen