Rijschool Wassenaar

  • Persoonlijke aanpak
  • +10 jaar ervaring
  • 90% slagings kans
  • Eerlijkheid
  • Geduld
Pakketten bekijkenAanmelden

Home » Rijschool Wassenaar

0 Gingen je voor

0 Examens per jaar

0 Gemiddelde beoordeling!

Welkom bij Rijschool Uniek Leiden

Welkom bij Rijschool Uniek, al geruime tijd een toonaangevende rijschool in Leiden en omgeving!

Persoonlijke aanpak

10+ jaar ervaring

90% Slagingskans!

Eerlijkheid

Geduld

Rijschool Leiden: Rijschool Uniek

Rijschool Wassenaar

Je rijbewijs halen doe je bij Rijschool Uniek in Wassenaar. Of je nu je rijbewijs voor de motor wilt halen, je 16,5 bent en wil beginnen aan je auto rijbewijs of bijna 16 jaar bent en voor je bromfiets/scooter rijbewijs wil gaan: wij zorgen dat je binnen korte tijd in het bezit bent van jouw felbegeerde rijbewijs. Kom eens langs bij onze rijschool in de buurt van Wassenaar voor meer informatie over onze super voordelige rijlessen.

Bij Rijschool Uniek kun je terecht voor autorijlessen, bromfiets rijlessen en motorrijlessen.

Tarieven

Bekijk hier basis informatie van onze tarieven
Autorijlessen
€50
/ losse les
70% slagings kans
Flexibele tijden
Kwaliteit
Aanmelden
Motorrijlessen
€46
/ losse les
87% slagings kans
Flexibele tijden
Kwaliteit
Aanmelden
Bromfietsrijlessen
€390
/ 5 lessen + examen
98% slagings kans
Flexibele tijden
Kwaliteit
Aanmelden

Wall of fame

Lees hieronder wat enkelen van onze leerlingen zeggen.
Mijn auto rijbewijs gehaald bij rijschool uniek, zeer tevreden over de rijlessen, zeer hoog niveau maar ook altijd gezellig, ik ga de rijlessen wel missen, bedankt voor alles Joey groetjes.

Anna Bourani

Goede rijschool, met positieve begeleiding en veel geduld!
Ik heb na een spoedcursus mijn rijbewijs gehaald, was voor mij de ideale manier en is ook zeker goed mogelijk bij Rijschool Uniek!

Rosanne Mulder

zeker de beste rijschool in heel Nederland, heb mijn auto en motor rijbewijs hier gehaald en snel en makkelijk alles in 1 keer gehaald.

Wesley Maaszich

Scooterrijbewijs gehaald in 1 dag onwijs goede rijschool kon binnen 3 weken al me examen doen bedankt Rijschool Uniek

Joosje Bergsma

Waarom onze autorijschool?

Wil je snel je auto rijbewijs halen bij een autorijschool in Wassenaar? Kom dan je autorijles volgen bij ons! Wij zorgen ervoor dat jij in korte tijd, na één praktijkexamen, je rijbewijs in je zak kan steken. Onze auto rijlessen worden gegeven door rijinstructeurs die jarenlang bij ons werken en weten hoe ze, door middel van een persoonlijke aanpak, jou zo snel mogelijk kunnen voorzien van je rijbewijs. Wij zorgen ervoor dat je niet voor te veel lessen betaalt en gaan effectief te werk tijdens de les. Wanneer je snel leert kan jij je rijbewijs bij ons al in 10 lessen halen! Wij laten je niet onnodig lang doorleren op één handeling en zorgen dat jij het auto rijden –  door speciale leermethodes – binnen no time onder de knie hebt.

Het halen van je auto rijbewijs kan vaak maanden in duren. Daarom hebben wij een spoedcursus in het leven geroepen. Met onze spoedcursus haal jij binnen 28 dagen je auto rijbewijs en ga je gedurende deze maand intensief auto rijlessen volgen. Heb je interesse in de spoedcursus of wil je liever in een langere periode je rijbewijs halen? Neem dan contact op met onze autorijschool in Wassenaar voor onze voordelige tarieven.

Persoonlijke aanpak bij onze motorrijschool in Wassenaar

Altijd al gedroomd van de vrijheid die een motor je geeft en wil jij je rijbewijs halen met de beste persoonlijke begeleiding? Haal dan je rijbewijs bij jouw motorrijschool in Wassenaar. Wij zorgen dat jij, door onze efficiënte manier van motorrijles geven, je rijbewijs op korte termijn kan behalen. Bij Rijschool Uniek kan je zowel je A1, A2 en rijbewijs A halen, omdat wij binnen elke categorie een motor voor jou klaar hebben staan. Onze rijinstructeurs weten precies wat nodig is om jouw AVD en AVB-examen te halen. Omdat wij altijd werkzaam zijn geweest in de omgeving van Wassenaar, kennen onze rijinstructeurs alle lastige situaties in de omgeving. Jouw motorrijschool zorgt dat jij in één keer je motor rijbewijs haalt in Wassenaar. Voor je het weet, toer jij op je motor heel Europa rond!

10 jaar ervaring

Rijschool uniek heeft al meer dan 10 jaar ervaring!

Hoog slagingspercentage

De enige Rijschool in Leiden & omgeving die meer dan 70% slagingskans heeft!

Beste Rijschool Leiden en omgeving.

Geen ander rijschool in Leiden & omgeving heeft de resultaten die wij hebben!

Bromfiets rijschool

Wil jij lessen op een echte Vespa? Kom dan je bromfietsrijles volgen bij onze bromfiets rijschool! Wij hebben de nieuwste Vespa scooters voor jou klaar staan om mee te lessen. Voor de leerlingen die snel hun rijbewijs willen hebben, bieden wij een eendaagse scooter cursus aan en voor de leerlingen die het iets rustiger aan willen doen, hebben wij een voordelig pakket met vijf lessen op verschillende dagen. Haal je bromfiets rijbewijs bij rijschool Uniek en rij binnenkort op je scooter naar school of naar vrienden in Wassenaar.