Rijschool Wassenaar

  • Persoonlijke aanpak
  • +10 jaar ervaring
  • 90% slagings kans
  • Eerlijkheid
  • Geduld
Pakketten bekijkenAanmelden

Geslaagd met auto

Home » Rijschool Wassenaar

0 Gingen je voor

0 Examens per jaar

0 Gemiddelde beoordeling!

Welkom bij Rijschool Uniek Leiden

Welkom bij Rijschool Uniek, al geruime tijd een toonaangevende rijschool in Leiden en omgeving!

Persoonlijke aanpak

10+ jaar ervaring

90% Slagingskans!

Eerlijkheid

Geduld

Rijschool Leiden: Rijschool Uniek

Rijschool Wassenaar

Je rijbewijs halen doe je bij onze rijschool in Wassenaar. Of je nu je motorrijbewijs wilt halen, je wilt beginnen aan je auto rijbewijs als je minstens 16,5 bent, je automaat rijbewijs wilt halen of bijna 16 jaar bent en voor je bromfiets/scooter rijbewijs wil gaan: wij zorgen dat je binnen een korte tijd in het bezit bent van jouw felbegeerde rijbewijs. Kom eens langs bij onze rijschool in de buurt van Wassenaar voor meer informatie over onze super voordelige rijlessen.

Bij Rijschool Uniek in Leiden kun je terecht voor autorijlessen, bromfiets rijlessen en motorrijlessen.

Auto scooter motor

Tarieven

Bekijk hier basis informatie van onze tarieven
Autorijder
Autorijlessen
€60,-
/ losse les
70% slagings kans
Flexibele tijden
Kwaliteit
Aanmelden
Motorrijder
Motorrijlessen
€55
/ losse les
87% slagings kans
Flexibele tijden
Kwaliteit
Aanmelden
Brommerrijder
Bromfietsrijlessen
€420,-
/ 5 lessen + examen
98% slagings kans
Flexibele tijden
Kwaliteit
Aanmelden

Wall of fame

Lees hieronder wat enkelen van onze leerlingen zeggen.
Mijn auto rijbewijs gehaald bij rijschool uniek, zeer tevreden over de rijlessen, zeer hoog niveau maar ook altijd gezellig, ik ga de rijlessen wel missen, bedankt voor alles Joey groetjes.

Anna Bourani

Goede rijschool, met positieve begeleiding en veel geduld!
Ik heb na een spoedcursus mijn rijbewijs gehaald, was voor mij de ideale manier en is ook zeker goed mogelijk bij Rijschool Uniek!

Rosanne Mulder

zeker de beste rijschool in heel Nederland, heb mijn auto en motor rijbewijs hier gehaald en snel en makkelijk alles in 1 keer gehaald.

Wesley Maaszich

Scooterrijbewijs gehaald in 1 dag onwijs goede rijschool kon binnen 3 weken al me examen doen bedankt Rijschool Uniek

Joosje Bergsma

Waarom onze autorijschool in Wassenaar?

Wil je snel je auto rijbewijs of automaat rijbewijs halen bij een autorijschool in Wassenaar? Kom dan je rijles bij ons volgen! Wij zorgen ervoor dat jij in korte tijd, na één praktijkexamen, je rijbewijs in je zak kunt steken. Onze auto rijlessen worden gegeven door rijinstructeurs die jarenlang bij ons werken en weten hoe ze, door middel van een persoonlijke aanpak, jou zo snel mogelijk kunnen voorzien van je rijbewijs. Wij zorgen ervoor dat je niet voor te veel lessen betaalt en gaan effectief te werk tijdens de rijles. Wanneer je snel leert kan jij je rijbewijs bij ons al in 10 lessen halen! Wij laten je niet onnodig lang doorleren op één handeling en zorgen dat jij het auto rijden –  door speciale leermethodes – binnen no time onder de knie hebt.

Het halen van je auto rijbewijs kan vaak maanden duren. Daarom hebben wij een spoedcursus in het leven geroepen. Met onze spoedcursus haal jij binnen 28 dagen je auto rijbewijs en ga je gedurende deze maand intensief auto rijlessen volgen. Heb je interesse in de spoedcursus of wil je liever in een langere periode je rijbewijs halen? Neem dan contact op met onze rijschool in Wassenaar voor onze voordelige tarieven.

Auto op snelweg

Motor geparkeerd

Persoonlijke aanpak bij onze motorrijschool in Wassenaar

Altijd al gedroomd van de vrijheid die een motor je geeft en wil jij je rijbewijs halen met de beste persoonlijke begeleiding? Haal dan je motorrijbewijs bij jouw motorrijschool in Wassenaar. Wij zorgen dat jij, door onze efficiënte manier van motorrijles geven, je rijbewijs op korte termijn kan behalen. Bij Rijschool Uniek kan je zowel je A1, A2 en rijbewijs A halen, omdat wij binnen elke categorie een motor voor jou klaar hebben staan. Onze rijinstructeurs weten precies wat nodig is om jouw AVD en AVB-examen te halen. Omdat wij altijd werkzaam zijn geweest in de omgeving van Wassenaar, kennen onze rijinstructeurs alle lastige situaties in de omgeving. Jouw motorrijschool zorgt dat jij in één keer je motor rijbewijs haalt in Wassenaar. Voor je het weet, toer jij op je motor heel Europa rond!

Rijles met instructeur

Automaat rijschool Wassenaar

Is schakelen niet helemaal voor jou weggelegd? Begin dan met automaat rijlessen in Wassenaar bij onze rijschool! Voor sommige is het fijner om eerst rijles in een automaat te nemen voordat ze beginnen met schakelen. De automaat rijlessen zijn helemaal niet zo anders dan rijlessen in een handgeschakelde auto. Schakelen is dus het enige wat anders is. Dit hoef je met een automaat helemaal niet te doen! Zo kun je je veel meer bezighouden met andere dingen die komen kijken bij autorijden. Verkeersregels krijg je beter onder de knie, maar je leert ook anticiperen op het verkeer. Je hoeft je met automaat rijlessen in Wassenaar dus niet bezig te houden met op het juiste moment op- en terugschakelen. Maar ook niet met je koppeling op het juiste moment loslaten telkens als je schakelt. Eerst jouw automaat rijbewijs halen in Wassenaar is zeker geen slecht idee. Er zit wel één nadeel aan verbonden. Namelijk dat je alleen in een automaat kunt rijden en niet in een handgeschakelde auto wanneer jij jouw automaat rijbewijs hebt. Wil jij wel graag beginnen automaat rijlessen om de druk van de ketel te halen? Begin dan met lessen bij dé automaat rijschool van Wassenaar! Vraag een gratis proefles aan!

10 jaar ervaring

Rijschool uniek heeft al meer dan 10 jaar ervaring!

Hoog slagingspercentage

De enige Rijschool in Leiden & omgeving die meer dan 70% slagingskans heeft!

Beste Rijschool Leiden en omgeving.

Geen ander rijschool in Leiden & omgeving heeft de resultaten die wij hebben!

Bromfiets rijschool Wassenaar

Wil jij lessen op een echte Vespa? Kom dan je bromfiets rijles volgen bij onze bromfiets rijschool in Wassenaar! Wij hebben de nieuwste Vespa scooters voor jou klaar staan om mee te lessen. Voor de leerlingen die snel hun rijbewijs willen hebben, bieden wij een eendaagse scooter cursus aan en voor de leerlingen die het iets rustiger aan willen doen, hebben wij een voordelig pakket met vijf rijlessen op verschillende dagen. Haal je bromfiets rijbewijs bij rijschool Uniek en rij binnenkort op je scooter naar school of naar vrienden in Wassenaar.

Vespa scooter