Motorrijschool Leiden

  • Persoonlijke aanpak
  • +10 jaar ervaring
  • 90% slagings kans
  • Eerlijkheid
  • Geduld
Pakketten bekijkenAanmelden

Geslaagd met motor

Home » Motorrijschool Leiden

0 Gingen je voor

0 Examens per jaar

0 Gemiddelde beoordeling!

Welkom bij Rijschool Uniek Leiden

Welkom bij Rijschool Uniek, al geruime tijd een toonaangevende rijschool in Leiden en omgeving!

Persoonlijke aanpak

10+ jaar ervaring

90% Slagingskans!

Eerlijkheid

Geduld

Rijschool Leiden: Rijschool Uniek

Motorrijschool Leiden

Ben jij op zoek naar een motorrijschool in Leiden waar je terecht kan voor jouw motorrijlessen? Kom dan naar Rijschool Uniek. Wij zorgen dat jij, voordat je het weet, op die Harley-Davidson of Yamaha rijdt. Bij ons krijg je een persoonlijke aanpak en gaan we met geduld te werk. Dit is belangrijk omdat je rijden op de motor geheel zelfstandig moet doen en niet geholpen kan worden –  zoals bij een auto – tijdens het rijden. Omdat wij jou graag willen laten ervaren hoe het is om motor te rijden, verwelkomt onze motorrijschool in Leiden jou graag met een gratis proefles voordat jij aan je rijbewijs begint! Dit is ook mogelijk voor automaat rijlessen, scooter rijlessen en autorijlessen!

Onze motorrijschool is naast Leiden ook beschikbaar in Katwijk, Leiderdorp, Oegstgeest, Rijnsburg, Sassenheim, Voorschoten, Warmond, Wassenaar en Zoeterwoude.

Auto scooter motor

Tarieven

Bekijk hier basis informatie van onze tarieven
Chauffeur
Autorijlessen
€60,-
/ losse les
70% slagings kans
Flexibele tijden
Kwaliteit
Aanmelden
Motorrijder
Motorrijlessen
€55
/ losse les
87% slagings kans
Flexibele tijden
Kwaliteit
Aanmelden
Brommerrijder
Bromfietsrijlessen
€420,-
/ 5 lessen + examen
98% slagings kans
Flexibele tijden
Kwaliteit
Aanmelden

Wall of fame

Lees hieronder wat enkelen van onze leerlingen zeggen.
Mijn auto rijbewijs gehaald bij rijschool uniek, zeer tevreden over de rijlessen, zeer hoog niveau maar ook altijd gezellig, ik ga de rijlessen wel missen, bedankt voor alles Joey groetjes.

Anna Bourani

Goede rijschool, met positieve begeleiding en veel geduld!
Ik heb na een spoedcursus mijn rijbewijs gehaald, was voor mij de ideale manier en is ook zeker goed mogelijk bij Rijschool Uniek!

Rosanne Mulder

zeker de beste rijschool in heel Nederland, heb mijn auto en motor rijbewijs hier gehaald en snel en makkelijk alles in 1 keer gehaald.

Wesley Maaszich

Scooterrijbewijs gehaald in 1 dag onwijs goede rijschool kon binnen 3 weken al me examen doen bedankt Rijschool Uniek

Joosje Bergsma

Rijschool Uniek voor jouw motorrijlessen in Leiden

Je kunt bij ons voor alle soorten motorrijlessen terecht. Uw motorrijschool in Leiden biedt voor het A2, A1 en A rijbewijs, lessen aan. Ben jij 17 en een echte liefhebber van motoren? Begin dan met je A1. Je mag tegenwoordig op je 17e beginnen met rijles voor het A1 rijbewijs. Als je dit rijbewijs haalt, mag je een 125cc motor berijden. Wanneer je 20 jaar bent, kan je bij ons terecht voor jouw A2 rijbewijs. Met dit motor rijbewijs kan je op een motor met maximaal 35kW rijden. Natuurlijk kan je bij Rijschool Uniek ook terecht voor het rijbewijs A. Met dit rijbewijs mag je op elke motor rijden en deze kan je halen vanaf je 21e.

Met onze motorrijlessen zorgen wij dat jij 100% voorbereid bent op je voertuigbeheersing examen (AVB). Na het halen van je AVB, zorgen wij dat je zonder problemen je verkeersdeelneming examen (AVD) haalt. Wij nemen alle mogelijke situaties uitgebreid met jou door, waardoor je zonder zorgen je praktijkexamen in kan gaan. Doordat onze motorrijschool jarenlang actief is in Leiden, weten we precies waar jij op moet letten tijdens je examen!

Auto op snelweg

Motor geparkeerd

Kosten motorrijles

Natuurlijk zijn er kosten verbonden aan het halen van jouw motor rijbewijs. Bij ons rekenen we alleen de scherpste prijzen voor jouw motorrijles in Leiden, zodat jij geen bakken met geld kwijt bent voor jouw rijbewijs. Een losse les kost bij ons maar €37,-! Wil je nog voordeliger jouw motor rijbewijs halen? Ga dan voor één van onze voordelige pakketten. Je hebt keuze uit verschillende pakketten, variërend tussen 10 en 30 lessen. Bij elk pakket krijg je, naast de lessen, ook het AVB- en AVD-examen. Hoe meer lessen je neemt, hoe voordeliger je uit bent.  Neem contact op met onze motorrijschool in Leiden en bepaal samen met één van onze rijinstructeurs welk motorrijles pakket het beste bij jou past!

10 jaar ervaring

Rijschool uniek heeft al meer dan 10 jaar ervaring!

Hoog slagingspercentage

De enige Rijschool in Leiden & omgeving die meer dan 70% slagingskans heeft!

Beste Rijschool Leiden en omgeving.

Geen ander rijschool in Leiden & omgeving heeft de resultaten die wij hebben!

Proefles voor de motor

Het gevoel van vrijheid dat een motor geeft, is dichter bij dan je denkt! Vraag een proefles aan bij jouw motorrijschool in Leiden en ervaar zelf hoe het is om op één van onze motoren te rijden. Onze rijinstructeurs bespreken samen met jou, hoe jij het snelste (maar wel veilig) je motorrijbewijs kan halen door onze persoonlijke aanpak. Kom eens langs bij onze rijschool en doe een proefles Leiden om het gevoel van een motor te ervaren!

Vespa scooter