Meld je nu aan en ontvang een

gratis proefles!

Welkom bij Rijschool Uniek Leiden

Welkom bij Rijschool Uniek, al geruime tijd een toonaangevende rijschool in Leiden en omgeving!


Onze kracht

Persoonlijk
Kwaliteit
Eerlijkheid
Geduld
Hoog slagings- percentage

Bel mij terug

Vul de onderstaande gegevens in,

en wij bellen terug!


Motorrijschool Leiden

Ben jij op zoek naar een motorrijschool in Leiden waar je terecht kan voor jouw motorrijlessen? Kom dan naar Rijschool Uniek. Wij zorgen dat jij, voordat je het weet, op die Harley-Davidson of Yamaha rijdt. Bij ons krijg je een persoonlijke aanpak en gaan we met geduld te werk. Dit is belangrijk omdat je rijden op de motor geheel zelfstandig moet doen en niet geholpen kan worden –  zoals bij een auto – tijdens het rijden. Omdat wij jou graag willen laten ervaren hoe het is om motor te rijden, verwelkomt onze motorrijschool in Leiden jou graag met een gratis proefles voordat jij aan je rijbewijs begint!

Rijschool Uniek voor jouw motorrijlessen in Leiden

Je kunt bij ons voor alle soorten motorrijlessen terecht. Uw motorrijschool in Leiden biedt voor het A2, A1 en A rijbewijs, lessen aan. Ben jij 17 en een echte liefhebber van motoren? Begin dan met je A1. Je mag tegenwoordig op je 17e beginnen met rijles voor het A1 rijbewijs. Als je dit rijbewijs haalt, mag je een 125cc motor berijden. Wanneer je 20 jaar bent, kan je bij ons terecht voor jouw A2 rijbewijs. Met dit motor rijbewijs kan je op een motor met maximaal 35kW rijden. Natuurlijk kan je bij Rijschool Uniek ook terecht voor het rijbewijs A. Met dit rijbewijs mag je op elke motor rijden en deze kan je halen vanaf je 21e.

Met onze motorrijlessen zorgen wij dat jij 100% voorbereid bent op je voertuigbeheersing examen (AVB). Na het halen van je AVB, zorgen wij dat je zonder problemen je verkeersdeelneming examen (AVD) haalt. Wij nemen alle mogelijke situaties uitgebreid met jou door, waardoor je zonder zorgen je praktijkexamen in kan gaan. Doordat onze motorrijschool jarenlang actief is in Leiden, weten we precies waar jij op moet letten tijdens je examen!

Kosten motorrijles

Natuurlijk zijn er kosten verbonden aan het halen van jouw motor rijbewijs. Bij ons rekenen we alleen de scherpste prijzen voor jouw motorrijles in Leiden, zodat jij geen bakken met geld kwijt bent voor jouw rijbewijs. Een losse les kost bij ons maar €37,-! Wil je nog voordeliger jouw motor rijbewijs halen? Ga dan voor één van onze voordelige pakketten. Je hebt keuze uit verschillende pakketten, variërend tussen 10 en 30 lessen. Bij elk pakket krijg je, naast de lessen, ook het AVB- en AVD-examen. Hoe meer lessen je neemt, hoe voordeliger je uit bent.  Neem contact op met onze motorrijschool in Leiden en bepaal samen met één van onze rijinstructeurs welk motorrijles pakket het beste bij jou past!

Proefles voor de motor

Het gevoel van vrijheid dat een motor geeft, is dichter bij dan je denkt! Vraag een proefles aan bij jouw motorrijschool in Leiden en ervaar zelf hoe het is om op één van onze motoren te rijden. Onze rijinstructeurs bespreken samen met jou, hoe jij het snelste (maar wel veilig) je motorrijbewijs kan halen door onze persoonlijke aanpak. Kom eens langs bij onze rijschool en doe een proefles Leiden om het gevoel van een motor te ervaren!

Motorrijschool Leiden

© Rijschool Uniek 2019 - Sitemap - Algemene voorwaarden

Beoordeling door klanten: 4.9/5 - 19 beoordelingen