Rijschool Noordwijk

  • Persoonlijke aanpak
  • +10 jaar ervaring
  • 90% slagings kans
  • Eerlijkheid
  • Geduld
Pakketten bekijkenAanmelden

Geslaagd met auto

Home » Rijschool Noordwijk

0 Gingen je voor

0 Examens per jaar

0 Gemiddelde beoordeling!

Welkom bij Rijschool Uniek Leiden

Welkom bij Rijschool Uniek, al geruime tijd een toonaangevende rijschool in Leiden en omgeving!

Persoonlijke aanpak

10+ jaar ervaring

90% Slagingskans!

Eerlijkheid

Geduld

Rijschool Leiden: Rijschool Uniek

Rijschool Noordwijk

Wil jij ook graag jouw rijbewijs halen? Kom dan bij onze rijschool in Noordwijk! Hier leer je op jouw eigen tempo rijden met een auto, motor of bromfiets. Rijschool Uniek haalt door rekening te houden met het individu betere resultaten. Daarmee is de slagingskans om direct voor je rijbewijs te slagen erg hoog. Gedurende de rijlessen zullen onze instructeurs jouw voortgang bijhouden en het leerproces bijsturen waar nodig. Als je in een auto wilt leren rijden, maar het schakelen nog erg verwarrend vindt kan je lessen nemen voor een automaat. Wij passen ons aan aan jouw leerbehoefte. Verder krijg je bij onze rijschool een gratis proefles om in Noordwijk voor het eerst achter het stuur te gaan. Dan kan je proeven of dit wat is of dat je bijvoorbeeld toch liever geen personenauto met schakelbak wilt maar een automatische. Vraag direct een gratis proefles aan bij Rijschool Uniek in Noordwijk. Dit is ideaal voor een eerste kennismaking met één van onze rijinstructeurs!

Auto scooter motor

Tarieven

Bekijk hier basis informatie van onze tarieven
Autorijder
Autorijlessen
€60,-
/ losse les
70% slagings kans
Flexibele tijden
Kwaliteit
Aanmelden
Motorrijder
Motorrijlessen
€55
/ losse les
87% slagings kans
Flexibele tijden
Kwaliteit
Aanmelden
Brommerrijder
Bromfietsrijlessen
€420,-
/ 5 lessen + examen
98% slagings kans
Flexibele tijden
Kwaliteit
Aanmelden

Wall of fame

Lees hieronder wat enkelen van onze leerlingen zeggen.
Mijn auto rijbewijs gehaald bij rijschool uniek, zeer tevreden over de rijlessen, zeer hoog niveau maar ook altijd gezellig, ik ga de rijlessen wel missen, bedankt voor alles Joey groetjes.

Anna Bourani

Goede rijschool, met positieve begeleiding en veel geduld!
Ik heb na een spoedcursus mijn rijbewijs gehaald, was voor mij de ideale manier en is ook zeker goed mogelijk bij Rijschool Uniek!

Rosanne Mulder

zeker de beste rijschool in heel Nederland, heb mijn auto en motor rijbewijs hier gehaald en snel en makkelijk alles in 1 keer gehaald.

Wesley Maaszich

Scooterrijbewijs gehaald in 1 dag onwijs goede rijschool kon binnen 3 weken al me examen doen bedankt Rijschool Uniek

Joosje Bergsma

Ervaren autorijschool Noordwijk

Indien je les wil van de beste begeleiders om je rijbewijs B te halen kan je voor onze autorijschool in Noordwijk gaan. Het behalen van een autorijbewijs kan een hoop tijd van je vergen waardoor het belangrijk is dat je jouw examen in één keer haalt. Een persoonlijke lesmethode waarbij de rijschool jou een lange of korte cursus op maat aanbiedt is het meest ideaal. Als je snel genoeg leert omgaan met een auto kan onze autorijschool niet alleen tijd besparen, maar ook geld! Dit komt onder andere doordat je dan geen herexamen hoeft te doen. Je kan dat geld meteen in een potje stoppen voor je eerste auto waarmee je door Noordwijk kan rijden.

Voor degene die haast hebben met het behalen van het rijbewijs is er een spoedcursus. Deze lessen zijn niet per se minder in aantal, maar vinden plaats in de korte tijd van een maand. Je hebt dan gegarandeerd in een vier weken tijd je rijbewijs en ben je vrij om met een auto te rijden. De enige voorwaarde hiervoor is dat je wel bent geslaagd voor het theoriecertificaat voordat je begint met de praktijk examens. Daarnaast krijg je rijlessen in de vorm van dagdelen zodat je snel en intensief wordt klaargestoomd voor de laatste test. Onze autorijschool in Noordwijk kan op die wijze de goedkoopste autorijlessen aanbieden voor reguliere voertuigen of automaten.

Auto op snelweg

Motor geparkeerd

Lessen nemen bij motorrijschool Noordwijk

Is een motor iets voor jou? Dan kan je de professioneelste motorrijlessen bij motorrijschool Uniek in Noordwijk vinden. Je krijgt les in de regio van Noordwijk zodat je jouw eerste ervaring met de motor opdoet in een omgeving waar je vertrouwd mee bent. Je zal leren rijden met maximaal één andere persoon zodat je voldoende aandacht krijgt van onze rijinstructeurs. We zorgen er zodoende voor dat je met de nodige persoonlijke begeleiding snel slaagt voor het examen algemene voertuigbeheersing (AVB). Heb je dat eenmaal achter de rug dan zal onze rijschool uit Noordwijk je helpen met het behalen van het examen voor de algemene verkeersdeelneming (AVD). Aangezien onze begeleiding ervaring heeft met de regio Noordwijk kan je alles leren kennen uit de omgeving om voor de praktijktest te slagen.

Wil je een eerste proefles uitproberen bij onze motorrijschool? Neem dan contact op via de mail of telefoon en laat je informeren. Plan vervolgens met een instructeur wanneer je voor het eerst met een motor wilt rijden.

Rijles met instructeur

Automaat rijschool Noordwijk

Indien je tegen het schakelen opkijkt kan je bij onze rijschool in Noordwijk rijlessen nemen voor een automaat. In plaats van de gebruikelijke lessen met een schakelpook hoef je dat niet meer te doen. Je kan je daardoor beter concentreren op de weg en het verkeer om je heen terwijl je leert met een auto te rijden. Je krijgt de tijd om aan de verkeersregels te denken en goed op te letten wat er allemaal om je heen gebeurt en verder houdt je ruimte over om op de instructeur te letten. Het enige wat er van je wordt verwacht is dat je gas geeft, remt en stuurt. Autorijlessen met een automaat verschillen daarom niet veel van de reguliere lessen. Je hebt er dezelfde theorie voor nodig en rijdt op dezelfde manier, volgens dezelfde regels, op de weg. De enige beperking die aan een automaat rijbewijs zit is dat je er alleen in automaten mee mag rijden. Als je later toch besluit om een regulier rijbewijs te halen bij onze rijschool heb je inmiddels wel al heel wat ervaren opgedaan met een automaat waardoor je alleen nog moet wennen aan het bedienen van de pook.

10 jaar ervaring

Rijschool uniek heeft al meer dan 10 jaar ervaring!

Hoog slagingspercentage

De enige Rijschool in Leiden & omgeving die meer dan 70% slagingskans heeft!

Beste Rijschool Leiden en omgeving.

Geen ander rijschool in Leiden & omgeving heeft de resultaten die wij hebben!

Scooter en bromfiets rijschool Noordwijk

Ben je het fietsen naar school beu en doe je dat liever met een bromfiets? Bijvoorbeeld omdat je ver van het stadscentrum van Noordwijk woont? Dan kan je vanaf een leeftijd van 15,5 al lessen nemen om te leren rijden op een scooter of brommer bij onze rijschool. Haal je daarnaast je theorie-examen ruim van te voren? Dan kan je op jouw 16e verjaardag direct een bromfiets rijbewijs in Noordwijk halen. Het is een kleine moeite aangezien je slechts een eendaagse cursus nodig hebt om jouw certificaat te halen. In één middag bromfietsrijlessen volgen gevolgd door een praktijkexamen zorgt ervoor dat je meteen naar het gemeentehuis kunt om het rijbewijs op te halen. Wil je ook leren rijden op een scooter? Dan kan je bij bromfiets rijschool Noordwijk rijlessen nemen met een nieuwe Vespa. Vraag dan ook direct een gratis proefles aan om kennis te maken!

Vespa scooter