Bromfiets rijschool Leiden

  • Persoonlijke aanpak
  • +10 jaar ervaring
  • 90% slagings kans
  • Eerlijkheid
  • Geduld
Pakketten bekijkenAanmelden

Geslaagd met bromfiets

Home » Bromfiets rijschool Leiden

0 Gingen je voor

0 Examens per jaar

0 Gemiddelde beoordeling!

Welkom bij Rijschool Uniek Leiden

Welkom bij Rijschool Uniek, al geruime tijd een toonaangevende rijschool in Leiden en omgeving!

Persoonlijke aanpak

10+ jaar ervaring

90% Slagingskans!

Eerlijkheid

Geduld

Rijschool Leiden: Rijschool Uniek

Bromfiets rijschool Leiden

Word je binnenkort 16 en ben je van plan een scooter te gaan kopen? Haal dan jouw bromfiets rijbewijs bij de bromfiets rijschool in Leiden. Wat Rijschool Uniek in Leiden zo uniek maakt, is dat je bromfiets rijles in Leiden krijgt op één van onze Vespa’s en niet op een oude brommer! Als je snel en goedkoop je scooter rijbewijs wilt halen, is Rijschool Uniek dé bromfiets rijschool in Leiden waar jij naar op zoek bent. Ook voor automaat rijlessen, motorrijlessen en autorijlessen kun je bij ons terecht!

Onze bromfietsrijschool is niet alleen in Leiden actief maar ook in Katwijk, Leiderdorp, Oegstgeest, Rijnsburg, Sassenheim, Voorschoten, Warmond, Wassenaar en Zoeterwoude.

Auto scooter motor

Tarieven

Bekijk hier basis informatie van onze tarieven
Chauffeur
Autorijlessen
€60,-
/ losse les
70% slagings kans
Flexibele tijden
Kwaliteit
Aanmelden
Motorrijder
Motorrijlessen
€55
/ losse les
87% slagings kans
Flexibele tijden
Kwaliteit
Aanmelden
Brommerrijder
Bromfietsrijlessen
€420,-
/ 5 lessen + examen
98% slagings kans
Flexibele tijden
Kwaliteit
Aanmelden

Wall of fame

Lees hieronder wat enkelen van onze leerlingen zeggen.
Mijn auto rijbewijs gehaald bij rijschool uniek, zeer tevreden over de rijlessen, zeer hoog niveau maar ook altijd gezellig, ik ga de rijlessen wel missen, bedankt voor alles Joey groetjes.

Anna Bourani

Goede rijschool, met positieve begeleiding en veel geduld!
Ik heb na een spoedcursus mijn rijbewijs gehaald, was voor mij de ideale manier en is ook zeker goed mogelijk bij Rijschool Uniek!

Rosanne Mulder

zeker de beste rijschool in heel Nederland, heb mijn auto en motor rijbewijs hier gehaald en snel en makkelijk alles in 1 keer gehaald.

Wesley Maaszich

Scooterrijbewijs gehaald in 1 dag onwijs goede rijschool kon binnen 3 weken al me examen doen bedankt Rijschool Uniek

Joosje Bergsma

Scooter rijlessen bij Rijschool Uniek

Bij onze bromfiets rijschool in Leiden kan jij binnen één dag je scooter rijbewijs halen. Nooit meer fietsen tegen de wind in en gemakkelijk spullen meenemen zonder dat je daar moeite voor moet doen op je fiets; bij ons haal je gegarandeerd je scooter rijbewijs. Wanneer jij jouw theorie hebt gehaald (dit kan al als je 15 bent), kun je direct je bromfiets rijlessen inplannen in Leiden, zodat jij op je 16e zo snel mogelijk je praktijkexamen mag doen. Rijschool uniek biedt een pakket aan met 5 scooter rijlessen. Na de laatste rijles wordt je ingepland om praktijkexamen te doen.

Wanneer je gelijk op praktijkexamen wil als je 16 bent geworden, bieden wij ook een eendaagse cursus aan. Tijdens deze eendaagse cursus ga je een hele dag op pad met de rijinstructeur, waarna je na je cursusdag gelijk opgaat voor je praktijkexamen. Het is natuurlijk wel belangrijk dat je vóór deze eendaagse cursus bij jouw bromfiets rijschool in Leiden, je theoriecertificaat behaalt.

Auto op snelweg

Motor geparkeerd

Scooter rijlessen bij Rijschool Uniek

Bij jouw autorijschool in Leiden krijg je naast de beste persoonlijke begeleiding ook nog eens voordelige tarieven voor jouw rijlessen. Wij snappen dat je geen bakken met geld kwijt wilt zijn voor jouw auto rijbewijs en daarom werken wij met pakketten. Deze pakketten kunnen aan de hand van een proefles worden aangemeten. Onze instructeurs geven jou, na jouw proefles, een advies over het pakket dat het beste bij jou past. Dit wordt bepaald aan de hand van hoe snel je de basis handelingen oppakt tijdens de proefrijles.

Eén van onze meest afgenomen pakketten is pakket 2. Dit is een pakket met 20 rijlessen (van 1 uur), inclusief een praktijk examen bij het CBR. Dit krijg jij voor een voordelige prijs van €930! Ben jij de nieuwe Max Verstappen en is autorijden voor jou een fluitje van een cent? Dan kun je jouw rijbewijs misschien wel halen met pakket 1. Dit pakket kost €579,- en hierin zitten 10 lessen, inclusief je praktijk examen. Kom daarom eens langs bij jouw rijschool in Leiden en begin met jouw rijlessen.

10 jaar ervaring

Rijschool uniek heeft al meer dan 10 jaar ervaring!

Hoog slagingspercentage

De enige Rijschool in Leiden & omgeving die meer dan 70% slagingskans heeft!

Beste Rijschool Leiden en omgeving.

Geen ander rijschool in Leiden & omgeving heeft de resultaten die wij hebben!

Praktijkexamen scooter

Nadat je lessen hebt gevolgd bij jouw bromfiets rijschool in Leiden, ga je op voor je scooter praktijkexamen. Het praktijkexamen duurt ongeveer 45 minuten waarbij de examinator met jou rond gaat rijden en gaat letten op de volgende punten:

  • Veiligheid in het verkeer
  • Jouw beheersing op de scooter
  • Sociaal rijgedrag
  • Of je je aan de verkeersregels houdt

Wij zorgen tijdens de eendaagse cursus, of 5 lessen, dat je optimaal wordt voorbereid op bovenstaande punten. Door onze persoonlijke voorbereiding slagen (bijna) al onze cursisten in één keer. Ben je benieuwd wanneer je terecht kan om jouw scooter rijbewijs te halen in Leiden? Neem dan contact op of kom langs bij jouw bromfiets rijschool.

Vespa scooter