Meld je nu aan en ontvang een

gratis proefles!

Welkom bij Rijschool Uniek Leiden

Welkom bij Rijschool Uniek, al geruime tijd een toonaangevende rijschool in Leiden en omgeving!


Onze kracht

Persoonlijk
Kwaliteit
Eerlijkheid
Geduld
Hoog slagings- percentage

Bel mij terug

Vul de onderstaande gegevens in,

en wij bellen terug!


Rijschool Voorschoten

Wil jij motor, auto of bromfiets/scooter rijlessen gaan volgen? Haal dan jouw rijbewijs bij onze rijschool in Voorschoten. Bij ons krijg jij een persoonlijke aanpak, waardoor je sneller dan je denkt je rijbewijs kan halen. Wij weten, door jarenlange ervaring, wat er nodig is om jouw rijbewijs zo snel mogelijk te halen en helpen jou hier graag bij. Onze rijinstructeurs zijn stuk voor stuk opgeleid om jou een zo prettig mogelijk traject te laten doorlopen, waarin je snel en met plezier leert. Kijk eens verder op onze website en vraag een proefles aan bij onze rijschool in Voorschoten om te ervaren hoe het is om bij ons rijles te volgen.

Autorijschool in Voorschoten

Niets is leuker dan voor de eerste keer auto te rijden. Ben jij 16,5 en wil je zo snel mogelijk aan je auto rijlessen beginnen? Schrijf je dan in voor een proefles bij onze autorijschool in Voorschoten. Tijdens deze proefles laten onze rijinstructeurs je kennis maken met het rijden in een auto. Daarnaast maken onze rijinstructeurs een inschatting van het aantal lessen die zij jou aanbevelen om te nemen. Vervolgens kan je een keuze maken uit één van onze voordelige rijles pakketten om zo, zo goedkoop mogelijk, je rijbewijs te halen. Daarnaast kan je bij ons ook losse voordelige lessen nemen. Zo les je al één uur, voor maar €37,-!

Wil jij binnen een maand je rijbewijs B hebben en ben je bereid meerdere langere lessen te nemen? Kijk dan eens naar onze spoedcursus. Met deze cursus haal je namelijk binnen 28 dagen je rijbewijs en kan jij dus binnen een maand gaan toeren met jouw auto. Kom voor meer informatie eens langs bij jouw autorijschool in de buurt van Voorschoten!

Motorrijschool met top rijinstructeurs

Ben jij een echte ‘dare devil’ en heb jij altijd gedroomd van het rijden op bijvoorbeeld een Harley-Davidson of KTM? Kom dan je motorles volgen bij onze motorrijschool in Voorschoten. Onze rijinstructeurs zorgen dat jij met veel plezier je motor rijbewijs haalt op één van onze stoere motoren. Rijschool Uniek biedt zowel motorrijlessen aan voor het A1 rijbewijs, als het A2 en volledig rijbewijs A. Wij hebben motoren klaar staan voor jouw lessen van 11kW, 35kW en onbeperkt vermogen. Zo kan jij voor elk motor rijbewijs bij ons terecht. Onze rijinstructeurs zorgen dat jij 100% voorbereid jouw examens in gaat en nemen alle mogelijke situaties/oefeningen uitgebreid met jou door voor de examens.

Haal snel je bromfiets rijbewijs bij onze bromfiets rijschool

Wij bieden twee mogelijkheden om jouw scooter rijbewijs in korte tijd te behalen. Je kan bij ons een eendaagse cursus volgen of je gaat voor vijf losse bromfietslessen. Bij onze eendaagse cursus krijg je een les van één hele dag, waarna je aan het eind van de dag gelijk op gaat voor je praktijk examen. Wanneer je vijf losse scooter rijlessen neemt, ga je op vijf verschillende dagen een les volgen en na de vijfde les ga je dan op voor je praktijkexamen. Deze vijf lessen inclusief het scooter/bromfiets praktijkexamen bieden wij aan voor maar €350,-! Wil jij super snel je scooter rijbewijs halen? Neem dan contact op met onze bromfiets rijschool in Voorschoten voor meer informatie.

Rijschool Voorschoten

© Rijschool Uniek 2019 - Sitemap - Algemene voorwaarden

Beoordeling door klanten: 4.9/5 - 19 beoordelingen