Rijschool Voorschoten

  • Persoonlijke aanpak
  • +10 jaar ervaring
  • 90% slagings kans
  • Eerlijkheid
  • Geduld
Pakketten bekijkenAanmelden

Geslaagd met auto

Home » Rijschool Voorschoten

0 Gingen je voor

0 Examens per jaar

0 Gemiddelde beoordeling!

Welkom bij Rijschool Uniek Leiden

Welkom bij Rijschool Uniek, al geruime tijd een toonaangevende rijschool in Leiden en omgeving!

Persoonlijke aanpak

10+ jaar ervaring

90% Slagingskans!

Eerlijkheid

Geduld

Rijschool Leiden: Rijschool Uniek

Rijschool Voorschoten

Wil jij motorrijlessen, autorijlessen of bromfiets/scooter rijlessen gaan volgen? Haal dan jouw rijbewijs bij onze rijschool in Voorschoten. Bij Rijschool Uniek krijg jij een persoonlijke aanpak, waardoor je sneller dan je denkt je rijbewijs kunt halen. Ook een automaat rijbewijs kun je bij ons halen! Wij weten, door jarenlange ervaring, wat er nodig is om jouw rijbewijs zo snel mogelijk te halen en helpen jou hier graag bij. Onze rijinstructeurs zijn stuk voor stuk opgeleid om jou een zo prettig mogelijk traject te laten doorlopen, waarin je snel en met plezier leert. Kijk eens verder op onze website en vraag een proefles aan bij onze rijschool in Voorschoten om te ervaren hoe het is om bij ons rijles te volgen.

Auto scooter motor

Tarieven

Bekijk hier basis informatie van onze tarieven
Autorijder
Autorijlessen
€60,-
/ losse les
70% slagings kans
Flexibele tijden
Kwaliteit
Aanmelden
Motorrijder
Motorrijlessen
€55
/ losse les
87% slagings kans
Flexibele tijden
Kwaliteit
Aanmelden
Brommerrijder
Bromfietsrijlessen
€420,-
/ 5 lessen + examen
98% slagings kans
Flexibele tijden
Kwaliteit
Aanmelden

Wall of fame

Lees hieronder wat enkelen van onze leerlingen zeggen.
Mijn auto rijbewijs gehaald bij rijschool uniek, zeer tevreden over de rijlessen, zeer hoog niveau maar ook altijd gezellig, ik ga de rijlessen wel missen, bedankt voor alles Joey groetjes.

Anna Bourani

Goede rijschool, met positieve begeleiding en veel geduld!
Ik heb na een spoedcursus mijn rijbewijs gehaald, was voor mij de ideale manier en is ook zeker goed mogelijk bij Rijschool Uniek!

Rosanne Mulder

zeker de beste rijschool in heel Nederland, heb mijn auto en motor rijbewijs hier gehaald en snel en makkelijk alles in 1 keer gehaald.

Wesley Maaszich

Scooterrijbewijs gehaald in 1 dag onwijs goede rijschool kon binnen 3 weken al me examen doen bedankt Rijschool Uniek

Joosje Bergsma

Autorijschool in Voorschoten

Niets is leuker dan voor de eerste keer auto te rijden. Ben jij 16,5 en wil je zo snel mogelijk aan je auto rijlessen beginnen? Schrijf je dan in voor een gratis proefles bij onze autorijschool in Voorschoten. Tijdens deze proefles laten onze rijinstructeurs je kennis maken met het rijden in een auto. Daarnaast maken onze rijinstructeurs een inschatting van het aantal lessen die zij jou aanbevelen om te nemen. Vervolgens kan je een keuze maken uit één van onze voordelige rijles pakketten om op deze manier, zo goedkoop mogelijk, je rijbewijs te halen. Je kunt hierbij ook kiezen voor automaat rijlessen. Daarnaast kun je bij ons losse voordelige rijlessen nemen. Zo les je al één uur, voor maar €37,-!

Wil jij binnen een maand je rijbewijs B hebben en ben je bereid meerdere langere rijlessen te nemen? Kijk dan eens naar onze spoedcursus. Met deze cursus haal je namelijk binnen 28 dagen je rijbewijs en kan jij dus binnen een maand toeren met jouw auto. Kom voor meer informatie over ons en de rijles eens langs bij jouw rijschool in de buurt van Voorschoten!

Auto op snelweg

Motor geparkeerd

Motorrijschool met top rijinstructeurs

Ben jij een echte ‘dare devil’ en heb jij altijd gedroomd van het rijden op bijvoorbeeld een Harley-Davidson of KTM? Kom dan je motorrijles volgen bij onze motorrijschool in Voorschoten. Onze rijinstructeurs zorgen dat jij met veel plezier je motor rijbewijs haalt op één van onze stoere motoren. Rijschool Uniek biedt zowel motorrijlessen aan voor het A1 rijbewijs, als het A2 en volledig rijbewijs A. Wij hebben motoren klaar staan voor jouw motorrijlessen van 11kW, 35kW en onbeperkt vermogen. Zo kan jij voor elk motorrijbewijs bij ons terecht. Onze rijinstructeurs zorgen dat jij 100% voorbereid jouw examens in gaat en nemen alle mogelijke situaties/oefeningen uitgebreid met jou door voor de examens.

Rijles met instructeur

Automaat rijschool Voorschoten

Is het voor jou toch een fijner idee om niet na te hoeven denken over het schakelen? Begin dan met onze automaat rijlessen in Voorschoten! Er is weinig verschil met een rijles voor handgeschakelde auto’s. Schakelen is dan ook het enige wat je niet hoeft te doen. Dit is meteen ook het voordeel van rijles in een automaat bij Rijschool Uniek uit Leiden. Over schakelen hoef je niet na te denken. Hierdoor kun je je focussen op alle andere dingen die komen kijken bij autorijden. Bij de verkeersregels kun je bijvoorbeeld makkelijker stilstaan met automaat rijlessen in Voorschoten. Zo leer je deze regels bijna zonder dat je het doorhebt. Aan de andere kant is er wel een nadeel van rijles in een automaat. Wanneer je jouw automaat rijbewijs in Voorschoten hebt gehaald kun je ook alleen in een automaat rijden. Je mag dus niet in een handgeschakelde auto rijden. Wil jij wel liever beginnen met automaat rijlessen zodat je eerst alle andere dingen dan schakelen onder de knie krijgt? Neem dan rijles bij dé automaat rijschool van Voorschoten! Vraag direct een gratis proefles aan!

10 jaar ervaring

Rijschool uniek heeft al meer dan 10 jaar ervaring!

Hoog slagingspercentage

De enige Rijschool in Leiden & omgeving die meer dan 70% slagingskans heeft!

Beste Rijschool Leiden en omgeving.

Geen ander rijschool in Leiden & omgeving heeft de resultaten die wij hebben!

Haal snel je bromfiets rijbewijs bij onze bromfiets rijschool

Wij bieden twee mogelijkheden om jouw scooter rijbewijs in korte tijd te behalen. Bij onze rijschool kun je een eendaagse cursus volgen of je gaat voor vijf losse bromfiets rijlessen. Bij onze eendaagse cursus krijg je een les van één hele dag, waarna je aan het eind van de dag gelijk op gaat voor je praktijk examen. Wanneer je vijf losse scooter rijlessen neemt, volg je op vijf verschillende dagen een rijles. Na de vijfde rijles ga je op voor je praktijkexamen. Deze vijf rijlessen inclusief het scooter/bromfiets praktijkexamen bieden wij aan voor maar €350,-! Wil jij super snel je scooter rijbewijs halen? Neem dan contact op met onze bromfiets rijschool in Voorschoten voor meer informatie.

Vespa scooter