Meld je nu aan en ontvang een

gratis proefles!

Welkom bij Rijschool Uniek Leiden

Welkom bij Rijschool Uniek, al geruime tijd een toonaangevende rijschool in Leiden en omgeving!


Onze kracht

Persoonlijk
Kwaliteit
Eerlijkheid
Geduld
Hoog slagings- percentage

Bel mij terug

Vul de onderstaande gegevens in,

en wij bellen terug!


Motorrijschool Voorschoten

Wil je motorrijles nemen om een rijbewijs halen bij een motorrijschool in Voorschoten? Kijk niet verder, maar kom bij Rijschool Uniek. Wij geven goedkope rijlessen met persoonlijke aanpak. Afhankelijk van wat je nodig hebt hebben wij verschillende pakketten die bij jou kunnen passen. Op basis van een proefles kan een instructeur van onze motorrijschool aangeven welk pakket het beste bij jou past.

Het motor rijbewijs

Er zijn meerdere soorten rijbewijs voor tweewielers. Het verschil tussen deze rijbewijzen zit hem in het soort motor dat je er mee mag rijden. Dit bepaalt ook waar je les op krijgt. De A1 en A2 rijbewijzen stellen een limiet aan het vermogen van de tweewieler waar je op kan rijden; het A rijbewijs niet. Belangrijk is om daarbij te bedenken dat het A rijbewijs pas te halen is vanaf 21 jaar; de andere kan je al eerder halen. Bij onze goedkope motorrijschool in Voorschoten kan je voor alle rijlessen en rijbewijzen terecht.

Jouw motorrijlessen in Voorschoten

Rijles in Voorschoten boek je natuurlijk bij onze motorrijschool. De instructeurs van Rijschool Uniek zijn ervaren en hebben cursussen gevolgd om zo goed mogelijk rijles te kunnen geven. Welk soort rijbewijs je ook wil halen, bij Rijschool Uniek zit je goed.

Prijzen & pakketten van rijlessen

Onze motorrijschool in Voorschoten heeft verschillende pakketten van tussen de 10 en de 30 rijlessen om zo goed mogelijk iedere leerling zijn behoefte aan te sluiten. De ene kandidaat is de andere namelijk niet, en sommige kandidaten hebben nou eenmaal een stuk meer tijd nodig voor het halen van hun motor rijbewijs.

Plan direct een proef rijles bij onze motorrijschool in Voorschoten

Onze motorrijschool in Voorschoten doet altijd eerst aan een proef rijles waaraan de instructeurs ongeveer kunnen zien hoeveel lessen een klant nodig heeft voor het halen van hun rijbewijs. Kom dus langs, neem een proef rijles en haal zo snel mogelijk je motorrijbewijs!

© Rijschool Uniek 2019 - Sitemap - Algemene voorwaarden

Beoordeling door klanten: 4.9/5 - 19 beoordelingen