Rijschool Oegstgeest

  • Persoonlijke aanpak
  • +10 jaar ervaring
  • 90% slagings kans
  • Eerlijkheid
  • Geduld
Pakketten bekijkenAanmelden

Geslaagd met auto

Home » Rijschool Oegstgeest

0 Gingen je voor

0 Examens per jaar

0 Gemiddelde beoordeling!

Welkom bij Rijschool Uniek Leiden

Welkom bij Rijschool Uniek, al geruime tijd een toonaangevende rijschool in Leiden en omgeving!

Persoonlijke aanpak

10+ jaar ervaring

90% Slagingskans!

Eerlijkheid

Geduld

Rijschool Leiden: Rijschool Uniek

Rijschool Oegstgeest

Bij onze rijschool in Oegstgeest kun je onder één dak zowel je auto rijbewijs, als motor- en bromfiets rijbewijs halen. Ook kun je bij ons terecht voor automaat rijlessen! Onze rijlessen in Oegstgeest worden allemaal gegeven met een persoonlijke aanpak, waardoor wij kunnen garanderen dat jij slaagt. Omdat wij werken met geduld en onze leerlingen de juiste begeleiding geven, is het halen van jouw rijbewijs een fluitje van een cent. Bij Rijschool Uniek rij je met de nieuwste voertuigen (bijvoorbeeld Vespa’s voor de scooter rijles) en ben je altijd verzekerd van de scherpste prijzen. Neem contact op met onze rijschool in Oegstgeest en laat je informeren over onze rijlessen.

Bij onze rijschool in Oegstgeest kun je terecht voor autorijles, bromfiets rijles en/of motorrijles.

Auto scooter motor

Tarieven

Bekijk hier basis informatie van onze tarieven
Chauffeur
Autorijlessen
€60,-
/ losse les
70% slagings kans
Flexibele tijden
Kwaliteit
Aanmelden
Motorrijder
Motorrijlessen
€55
/ losse les
87% slagings kans
Flexibele tijden
Kwaliteit
Aanmelden
Brommerrijder
Bromfietsrijlessen
€420,-
/ 5 lessen + examen
98% slagings kans
Flexibele tijden
Kwaliteit
Aanmelden

Wall of fame

Lees hieronder wat enkelen van onze leerlingen zeggen.
Mijn auto rijbewijs gehaald bij rijschool uniek, zeer tevreden over de rijlessen, zeer hoog niveau maar ook altijd gezellig, ik ga de rijlessen wel missen, bedankt voor alles Joey groetjes.

Anna Bourani

Goede rijschool, met positieve begeleiding en veel geduld!
Ik heb na een spoedcursus mijn rijbewijs gehaald, was voor mij de ideale manier en is ook zeker goed mogelijk bij Rijschool Uniek!

Rosanne Mulder

zeker de beste rijschool in heel Nederland, heb mijn auto en motor rijbewijs hier gehaald en snel en makkelijk alles in 1 keer gehaald.

Wesley Maaszich

Scooterrijbewijs gehaald in 1 dag onwijs goede rijschool kon binnen 3 weken al me examen doen bedankt Rijschool Uniek

Joosje Bergsma

Rijschool Uniek: Dé autorijschool

Ben je 16 jaar en wil je al beginnen aan je auto rijbewijs? Dat kan bij onze autorijschool! Je kan bij ons namelijk op 16,5-jarige leeftijd beginnen met deze rijlessen en je praktijk examen doen op je 17e. Natuurlijk kun je je rijbewijs bij ons ook op latere leeftijd halen, of je kunt beginnen met automaat rijlessen. Ben je van plan te gaan lessen, maar wil je eerst een proefles krijgen? Dat kan ook gratis bij Rijschool Uniek! Via onze site kun je contact opnemen, om je op te geven voor een gratis proefles en voor meer informatie over de rijlessen in Oegstgeest. Vraag je vrienden voor nog meer voordeel om ook rijlessen te nemen bij Rijschool Uniek. Per vriend die jij aanmeldt om bij ons autorijles te volgen, krijg jij één gratis rijles. Onze auto rijlessen zijn daarnaast ook super scherp geprijsd. Wij bieden pakketten aan met meerdere rijlessen, waardoor u nog voordelig uit bent. Eén van de meest gebruikte pakketten is pakket 2. Dit pakket kost €930,-. In dit pakket zitten 20 lessen én een praktijkexamen.

Auto op snelweg

Motor geparkeerd

Motorrijschool in Oegstgeest

Onze motorrijschool in Oegstgeest biedt voor elk motor rijbewijs lessen aan en zorgt dat jij in korte tijd op die motor kan rijden waar jij altijd van hebt gedroomd. Daarnaast rij je bij ons altijd met dezelfde instructeur en krijg je persoonlijke begeleiding, waardoor we samen zorgen dat jij met plezier je rijbewijs haalt en rijles in Oegstgeest volgt. Wij zorgen dat jij goed voorbereid je AVB & AVD-examen in gaat door alle oefeningen in de rijles tot in detail uit te voeren.

Rijles met instructeur

Automaat rijschool Oegstgeest

Is schakelen toch niet helemaal jouw ding? Of wil je je liever eerst even op de rest focussen? Geen probleem! Onze rijschool heeft namelijk ook automaat rijlessen in Oegstgeest. Rijles voor een automaat komt in principe op hetzelfde neer als lessen voor een handgeschakelde auto. Het enige verschil is dus dat je niet hoeft te schakelen. Dat is overigens wel een redelijk groot voordeel! Je kunt je met automaat rijlessen in Oegstgeest namelijk volledig focussen op alle andere dingen die daarbij komen kijken. Denk bijvoorbeeld aan de verkeersregels. Hier kun je veel makkelijker bij stilstaan. Met een handgeschakelde auto moet ook telkens nagedacht worden over opschakelen, terugschakelen, op het juiste moment de koppeling terug laten komen. Weliswaar wordt dit een automatisme waardoor je er dus helemaal niet bij nadenkt, net als een automaat. Echter moet je dit wel eerst leren en in je systeem krijgen. Waar het dus op neerkomt is dat je kunt wennen aan alles wat er om je heen gebeurd tijdens het autorijden. Begin jij dus liever met automaat rijlessen in Oegstgeest? Vraag dan direct een gratis proefles aan om je automaat rijbewijs te halen!

10 jaar ervaring

Rijschool uniek heeft al meer dan 10 jaar ervaring!

Hoog slagingspercentage

De enige Rijschool in Leiden & omgeving die meer dan 70% slagingskans heeft!

Beste Rijschool Leiden en omgeving.

Geen ander rijschool in Leiden & omgeving heeft de resultaten die wij hebben!

Les op een Vespa? Dat kan bij onze bromfiets rijschool!

Ben je van plan je fiets in te wisselen voor een scooter en wil je zo snel mogelijk je scooter rijbewijs halen? Rijschool Uniek is de bromfiets rijschool in Oegstgeest waar jij binnen één dag je bromfiets rijbewijs kan halen! Ook wanneer je het liever rustig aan doet, kan je bij ons met 5 lessen, verdeeld over verschillende dagen, je scooter rijbewijs halen. Wat de scooter rijles bij onze rijschool extra leuk maakt, is dat iedereen bij ons op een Vespa rijles krijgt. Onze Vespa’s rijden stuk voor stuk superfijn en zorgen ervoor dat jij zonder moeite je brommerrijbewijs gaat halen.

Direct een proefles boeken in Oegstgeest

Rijschool Uniek in Leiden ziet je graag langskomen voor jouw rijlessen in Oegstgeest! Om je een impressie te geven van onze manier van lesgeven, kun je contact met ons opnemen voor een proefles. In deze proefles laten we zien hoe onze instructeurs tijdens een rijles te werk gaan. Je krijgt ook te horen hoe jij super voordelig je scooter-/brommer-, motor of autorijbewijs kunt halen in Oegstgeest!

Vespa scooter