Rijschool Katwijk

  • Persoonlijke aanpak
  • +10 jaar ervaring
  • 90% slagings kans
  • Eerlijkheid
  • Geduld
Pakketten bekijkenAanmelden

Geslaagd met auto

Home » Rijschool Katwijk

0 Gingen je voor

0 Examens per jaar

0 Gemiddelde beoordeling!

Welkom bij Rijschool Uniek Leiden

Welkom bij Rijschool Uniek, al geruime tijd een toonaangevende rijschool in Leiden en omgeving!

Persoonlijke aanpak

10+ jaar ervaring

90% Slagingskans!

Eerlijkheid

Geduld

Rijschool Leiden: Rijschool Uniek

Rijschool Katwijk

Kom naar onze rijschool bij Katwijk! Bij Rijschool Uniek weten we met elk leertempo om te gaan en kunnen we het maximale uit jouw rijles halen. Tijdens onze rijlessen voor auto, motor en bromfiets/scooter houden onze instructeurs jouw vorderingen bij en zorgen we voor een efficiënt leerproces. Ook voor automaat rijlessen kun je bij ons in Katwijk terecht. Wij zorgen dat je het rijden snel onder de knie hebt en dat jij in één keer je rijbewijs haalt. Daarnaast krijg je bij onze autorijschool een gratis proefles om te ervaren hoe het is om zelf te rijden, voordat je begint aan je eerste ”echte” rijles. Kom eens langs bij Rijschool Uniek in Katwijk en laat je informeren door één van onze ervaren rijinstructeurs.

Rijschool Uniek is beschikbaar als autorijschool, bromfiets rijschool en motorrijschool.

Auto scooter motor

Tarieven

Bekijk hier basis informatie van onze tarieven
Chauffeur
Autorijlessen
€60,-
/ losse les
70% slagings kans
Flexibele tijden
Kwaliteit
Aanmelden
Motorrijder
Motorrijlessen
€55
/ losse les
87% slagings kans
Flexibele tijden
Kwaliteit
Aanmelden
Brommerrijder
Bromfietsrijlessen
€420,-
/ 5 lessen + examen
98% slagings kans
Flexibele tijden
Kwaliteit
Aanmelden

Wall of fame

Lees hieronder wat enkelen van onze leerlingen zeggen.
Mijn auto rijbewijs gehaald bij rijschool uniek, zeer tevreden over de rijlessen, zeer hoog niveau maar ook altijd gezellig, ik ga de rijlessen wel missen, bedankt voor alles Joey groetjes.

Anna Bourani

Goede rijschool, met positieve begeleiding en veel geduld!
Ik heb na een spoedcursus mijn rijbewijs gehaald, was voor mij de ideale manier en is ook zeker goed mogelijk bij Rijschool Uniek!

Rosanne Mulder

zeker de beste rijschool in heel Nederland, heb mijn auto en motor rijbewijs hier gehaald en snel en makkelijk alles in 1 keer gehaald.

Wesley Maaszich

Scooterrijbewijs gehaald in 1 dag onwijs goede rijschool kon binnen 3 weken al me examen doen bedankt Rijschool Uniek

Joosje Bergsma

Autorijschool

Voor de beste begeleiding bij het halen van jouw rijbewijs B, ga je naar jouw autorijschool in de buurt van Katwijk. Omdat het halen van je auto rijbewijs een lange tijd in beslag neemt, is het belangrijk dat jouw rijschool een persoonlijke aanpak aanbiedt, waardoor jij in kortere tijd (en minder rijlessen) je rijbewijs kan halen. Dit bespaart jou niet alleen tijd, maar ook nog eens geld, wat alvast mooi meegenomen is wanneer je aan het sparen bent voor je eerste autootje.

Wanneer jij je rijbewijs echt snel wilt (of moet) halen, maak je gebruik van onze spoedcursus. Met deze cursus zorgen wij dat je binnen een maand in het bezit bent van jouw rijbewijs, mits je in het bezit bent van je theoriecertificaat. Tijdens deze spoedcursus volg je gedurende de maand, een aantal keer per week, voor een dagdeel een rijles. Door deze intensievere manier van lesgeven, word je sneller klaar gestoomd voor het praktijkexamen. Ongeacht of je gebruik maakt van onze spoedcursus, automaat rijlessen of reguliere lessen, je krijgt bij ons altijd de scherpste prijs. Voor meer informatie over het halen van je rijbewijs B en de rijlessen, kom je langs bij onze autorijschool in Katwijk of neem je contact met ons op.

Auto op snelweg

Motor geparkeerd

Doe een proefles bij onze motorrijschool in Katwijk

De leukste motorrijlessen krijg je bij Rijschool Uniek. Onze lessen worden gegeven in de omgeving van Katwijk en nooit met meer dan twee personen. Zo krijg jij de beste persoonlijke begeleiding en zorgen wij dat je zo snel mogelijk op kan voor je examen voertuigbeheersing (AVB). Nadat je het eerste praktijkexamen hebt gehaald, zorgen onze rijinstructeurs dat je ook zo snel mogelijk op kunt voor je verkeersdeelneming examen (AVD). Omdat onze instructeurs altijd werkzaam zijn geweest in de buurt van Katwijk, weten ze jou precies te vertellen waar je op moet letten tijdens je AVD-examen.

Wil jij eerst eens proberen hoe het is om op een motor te rijden? Neem dan telefonisch of via de mail contact met ons op en plan een gratis motorles in bij onze motorrijschool!

Rijles met instructeur

Automaat rijschool Katwijk

Automaat rijlessen in Katwijk zijn een super alternatief voor de reguliere rijlessen wanneer je tegen schakelen opkijkt! Schakelen is dan ook het enige wat wegvalt bij rijles in een automaat. Wat alleen maar voordelig is, want je kunt je met rijles in een automaat zo eerst beter focussen op alle andere dingen waar je op moet letten wanneer je autorijdt. Denk aan de verkeersregels, anticiperen op wat er gebeurt in het verkeer, maar ook jouw rijinstructeur! De enige handelingen die jij moet verrichten is gas geven, sturen en remmen. Verder zijn de automaat rijlessen in Katwijk allemaal hetzelfde als de reguliere rijlessen. Helaas kun je niet in een handgeschakelde auto rijden met een automaat rijbewijs. Daar moet je dit rijbewijs eerst voor halen. Wat helemaal geen probleem is. Alles wat met de rijlessen te maken hebben, heb jij namelijk al in de vingers. In maar een paar lessen hoef jij nu alleen nog te leren schakelen. Begin dus rustig en zonder al te veel druk met je automaat rijbewijs halen bij onze autorijschool in Katwijk! Vervolgens kun je dan je reguliere rijbewijs halen. Leer meteen de rijinstructeur en auto kennen in de gratis proefles. De fysieke locatie van onze rijschool is in Leiden!

10 jaar ervaring

Rijschool uniek heeft al meer dan 10 jaar ervaring!

Hoog slagingspercentage

De enige Rijschool in Leiden & omgeving die meer dan 70% slagingskans heeft!

Beste Rijschool Leiden en omgeving.

Geen ander rijschool in Leiden & omgeving heeft de resultaten die wij hebben!

Bromfiets rijschool in Katwijk

Ben jij 15,5 en droom je ervan om met de scooter naar school te gaan en de fiets voortaan lekker thuis te laten staan? Begin dan nu met het halen van je scooter theorie, zodat je op je 16e gelijk je bromfiets rijbewijs kunt halen. Bij ons kan je namelijk in één dag je rijbewijs halen! Wanneer je een eendaagse cursus neemt bij onze bromfiets rijschool, krijg je in één middag je bromfietsrijlessen en je praktijk examen. Hierdoor sta je de dag daarna in het gemeentehuis om je rijbewijs aan te vragen en heb je gelijk als je 16 bent jouw scooter rijbewijs! Daarnaast heb je bij ons altijd rijles in Katwijk op één van de nieuwste Vespa scooters en ben je altijd verzekerd van scherp geprijsde lessen. Kom langs bij onze bromfiets rijschool in Katwijk voor de tarieven van onze scooter rijlessen.

Vespa scooter