Meld je nu aan en ontvang een

gratis proefles!

Welkom bij Rijschool Uniek Leiden

Welkom bij Rijschool Uniek, al geruime tijd een toonaangevende rijschool in Leiden en omgeving!


Onze kracht

Persoonlijk
Kwaliteit
Eerlijkheid
Geduld
Hoog slagings- percentage

Bel mij terug

Vul de onderstaande gegevens in,

en wij bellen terug!


Rijschool Katwijk

Kom naar onze rijschool in Katwijk! Bij Rijschool Uniek weten we met elk leertempo om te gaan en kunnen we het maximale uit jouw rijles halen. Tijdens onze rijlessen (auto, motor en bromfiets/scooter) houden onze instructeurs jouw vorderingen bij en zorgen we voor een efficiënt leerproces. Wij zorgen dat je het rijden snel onder de knie hebt en dat jij in één keer je rijbewijs haalt. Daarnaast krijg je bij ons een gratis proefles om te ervaren hoe het is om zelf te rijden, voordat je begint aan je eerste ”echte” les. Kom eens langs bij Rijschool Uniek in Katwijk en laat je informeren door één van onze ervaren rijinstructeurs.

Autorijschool

Voor de beste begeleiding bij het halen van jouw rijbewijs B, ga je naar jouw autorijschool in de buurt van Katwijk. Omdat het halen van je auto rijbewijs een lange tijd in beslag neemt, is het belangrijk dat jouw rijschool een persoonlijke aanpak aanbiedt, waardoor jij in kortere tijd (en minder lessen) je rijbewijs kan halen. Dit bespaart jou niet alleen tijd, maar ook nog eens geld, wat alvast mooi meegenomen is wanneer je aan het sparen bent voor je eerste autootje.

Wanneer jij je rijbewijs echt snel wilt (of moet) halen, maak je gebruik van onze spoedcursus. Met deze cursus zorgen wij dat je binnen een maand in het bezit bent van jouw rijbewijs, mits je in het bezit bent van je theoriecertificaat. Tijdens deze spoedcursus volg je gedurende de maand, een aantal keer per week, voor een dagdeel een les. Door deze intensievere manier van lesgeven, wordt je sneller klaar gestoomd voor het praktijkexamen. Ongeacht of  je gebruik maakt van onze spoedcursus of reguliere lessen, je krijgt bij ons altijd de scherpste prijs. Voor meer informatie over het halen van je rijbewijs B, kom je langs bij onze autorijschool in Katwijk of neem je contact met ons op.

Doe een proefles bij onze motorrijschool

De leukste motor rijlessen krijg je bij Rijschool Uniek. Onze lessen worden gegeven in de omgeving van Katwijk en nooit met meer dan twee personen. Zo krijg jij de beste persoonlijke begeleiding en zorgen wij dat je zo snel mogelijk op kan voor je examen voertuigbeheersing (AVB). Nadat je het eerste praktijkexamen hebt gehaald, zorgen onze rijinstructeurs dat je ook zo snel mogelijk op kan voor je verkeersdeelneming examen (AVD). Omdat onze instructeurs altijd werkzaam zijn geweest in de buurt van Katwijk, weten ze jou precies te vertellen waar je op moet letten tijdens je AVD-examen.

Wil jij eerst een proberen hoe het is om op een motor te rijden? Neem dan telefonisch of via de mail contact met ons op en plan een gratis motorles in bij onze motorrijschool!

Bromfiets rijschool in Katwijk

Ben jij 15,5 en droom je ervan om met de scooter naar school te gaan en de fiets voortaan lekker thuis te laten staan? Begin dan nu met het halen van je scooter theorie, zodat je op je 16e gelijk je bromfiets rijbewijs kunt halen. Bij ons kan je namelijk in één dag je rijbewijs halen! Wanneer je een eendaagse cursus neemt bij onze bromfiets rijschool, krijg je in één middag je bromfietsrijlessen en je praktijk examen. Hierdoor sta je de dag daarna in het gemeentehuis om je rijbewijs aan te vragen en heb je gelijk als je 16 bent jouw scooter rijbewijs! Daarnaast les je bij ons altijd op één van de nieuwste Vespa scooters en ben je altijd verzekerd van scherp geprijsde lessen. Kom langs bij onze bromfiets rijschool in Katwijk voor de tarieven van onze scooter rijlessen.

Rijschool Katwijk

© Rijschool Uniek 2019 - Sitemap - Algemene voorwaarden

Beoordeling door klanten: 4.9/5 - 19 beoordelingen