Rijschool Leiderdorp

  • Persoonlijke aanpak
  • +10 jaar ervaring
  • 90% slagings kans
  • Eerlijkheid
  • Geduld
Pakketten bekijkenAanmelden

Geslaagd met auto

Home » Rijschool Leiderdorp

0 Gingen je voor

0 Examens per jaar

0 Gemiddelde beoordeling!

Welkom bij Rijschool Uniek Leiden

Welkom bij Rijschool Uniek, al geruime tijd een toonaangevende rijschool in Leiden en omgeving!

Persoonlijke aanpak

10+ jaar ervaring

90% Slagingskans!

Eerlijkheid

Geduld

Rijschool Leiden: Rijschool Uniek

Rijschool Leiderdorp

Het behalen van je auto-, brommer-/scooter- of motorrijbewijs doe je bij jouw rijschool in Leiderdorp. Bij Rijschool Uniek werken we met geduld en zorgen we dat jij met behulp van een persoonlijke aanpak zo snel mogelijk je rijbewijs haalt. Dit doen we natuurlijk zonder haast en wij passen ons volledig aan, aan jouw leertempo. Jouw automaat rijbewijs in Wassenaar halen is dus ook zeker een optie. Wanneer je goedkoop je rijbewijs wilt halen voor de auto, brommer/scooter of motor, en daarbij persoonlijk begeleiding wilt om zo snel mogelijk je rijbewijs te halen, kom je naar jouw rijschool in Leiderdorp.

Auto scooter motor

Tarieven

Bekijk hier basis informatie van onze tarieven
Chauffeur
Autorijlessen
€60,-
/ losse les
70% slagings kans
Flexibele tijden
Kwaliteit
Aanmelden
Motorrijder
Motorrijlessen
€55
/ losse les
87% slagings kans
Flexibele tijden
Kwaliteit
Aanmelden
Brommerrijder
Bromfietsrijlessen
€420,-
/ 5 lessen + examen
98% slagings kans
Flexibele tijden
Kwaliteit
Aanmelden

Wall of fame

Lees hieronder wat enkelen van onze leerlingen zeggen.
Mijn auto rijbewijs gehaald bij rijschool uniek, zeer tevreden over de rijlessen, zeer hoog niveau maar ook altijd gezellig, ik ga de rijlessen wel missen, bedankt voor alles Joey groetjes.

Anna Bourani

Goede rijschool, met positieve begeleiding en veel geduld!
Ik heb na een spoedcursus mijn rijbewijs gehaald, was voor mij de ideale manier en is ook zeker goed mogelijk bij Rijschool Uniek!

Rosanne Mulder

zeker de beste rijschool in heel Nederland, heb mijn auto en motor rijbewijs hier gehaald en snel en makkelijk alles in 1 keer gehaald.

Wesley Maaszich

Scooterrijbewijs gehaald in 1 dag onwijs goede rijschool kon binnen 3 weken al me examen doen bedankt Rijschool Uniek

Joosje Bergsma

Autorijschool met persoonlijke aanpak

Voor het behalen van je auto rijbewijs kan je terecht bij jouw autorijschool in Leiderdorp. Bij ons krijg je een gratis proefles, waardoor wij kunnen bepalen hoe veel auto rijlessen jij nodig hebt om op te kunnen voor je praktijkexamen. Dit wordt vervolgens samen besproken, waarna wordt geadviseerd welk voordelig pakket je het beste kunt nemen. Bij onze rijschool kijken we naar de leerling en gaan we niet uit van een minimaal aantal af te nemen lessen. Ook als je liever begint met automaat rijlessen in Leiderdorp. Wanneer jij aanleg hebt om auto te rijden, zorgen wij dat je met minder dan 20 rijlessen af kan rijden. Door de ervaring die onze instructeurs door de jaren heen hebben opgedaan, weten ze precies wat voor aanpak er nodig is om jou te laten slagen voor je auto rijbewijs.

Wanneer je nog sneller je rijbewijs wilt halen, kun je bij Rijschool Uniek in Leiden ook terecht voor een spoedcursus. Met onze spoedcursus haal jij binnen één maand je rijbewijs en hoef je niet maandenlang lessen te volgen. Neem contact op met onze autorijschool en haal binnen no time je auto rijbewijs.

Auto op snelweg

Motor geparkeerd

Kom naar onze motorrijschool in Leiderdorp!

Onze motorrijschool in Leiderdorp biedt voor alle drie de rijbewijzen motorrijlessen aan. Voor zowel de jonge rijder van 17 jaar, als de oudere motor rijder van 21+ bieden wij rijlessen aan. Zo kan je bij ons het A1 rijbewijs halen, maar ook het A2 en rijbewijs A. Ook voor het motor rijbewijs, heeft onze rijschool meerdere pakketten, zodat je voordelig jouw motor rijbewijs kan halen. Bij het halen van je motor rijbewijs is geduld één van de punten die zeer belangrijk is. Omdat je motorrijden volledig zelfstandig moet doen en er geen hulp van een instructeur bij komt kijken bij de motorrijlessen – zoals je bij een auto hebt – is het belangrijk dat je veilig leert motorrijden. Bij Rijschool Uniek werken we daarom met een persoonlijke aanpak, waardoor je zo snel en goed mogelijk leert motorrijden. Heb je interesse in een proef motorrijles in Leiderdorp? Kom dan eens langs bij onze motorrijschool in Leiderdorp en ervaar zelf de vrijheid die een motor je geeft!

Rijles met instructeur

Automaat rijschool Leiderdorp

Naast de gewoonlijke rijlessen kun je bij onze rijschool ook automaat rijlessen in Leiderdorp volgen. Het voordeel van rijles in een automaat is dat je minder handelingen uit hoeft te voeren. Het enige wat je in principe hoeft te doen is gas geven, sturen en zo nodig remmen. Je kunt je dus veel meer en beter focussen op de weg en wat er om je heen gebeurt. Daarnaast kun je je met de automaat rijlessen in Leiderdorp veel meer bezighouden met de verkeersregels. Voor de rest is rijles in een automaat precies hetzelfde als voor een handgeschakelde auto. Het enige nadeel van een automaat rijbewijs is dan ook dat je niet in een handgeschakelde auto mag rijden. Je mag echt alleen een automaat besturen. Haal jij dus liever je automaat rijbewijs in Leiderdorp, of wil je liever even beginnen met rijlessen in een automaat? Dan zijn wij dé automaat rijschool voor jou in Leiderdorp! Neem dan dus direct contact met ons op of meld je meteen aan voor een gratis proefles!

10 jaar ervaring

Rijschool uniek heeft al meer dan 10 jaar ervaring!

Hoog slagingspercentage

De enige Rijschool in Leiden & omgeving die meer dan 70% slagingskans heeft!

Beste Rijschool Leiden en omgeving.

Geen ander rijschool in Leiden & omgeving heeft de resultaten die wij hebben!

Bromfiets rijschool met eendaagse cursus!

Ook voor het behalen van je scooter rijbewijs kun je terecht bij jouw bromfiets rijschool in Leiderdorp. Als jij je theorie op je 15e haalt, kan je bij ons op 16-jarige leeftijd meteen afrijden. Dit is mogelijk omdat je bij ons een spoedcursus kunt doen. Dit is een eendaagse cursus waarin jij, samen met een rijinstructeur, een hele middag scooter gaat rijden. Na de scooter rijlessen in Leiderdorp, ga je dezelfde dag meteen op voor je praktijkexamen. Zo zou je dus op je 16e verjaardag al je brommer rijbewijs kunnen halen bij onze bromfiets rijschool!

Vespa scooter