Meld je nu aan en ontvang een

gratis proefles!

Welkom bij Rijschool Uniek Leiden

Welkom bij Rijschool Uniek, al geruime tijd een toonaangevende rijschool in Leiden en omgeving!


Onze kracht

Persoonlijk
Kwaliteit
Eerlijkheid
Geduld
Hoog slagings- percentage

Bel mij terug

Vul de onderstaande gegevens in,

en wij bellen terug!


Bromfiets rijschool Leiderdorp

Op zoek naar een bromfiets rijschool in Leiderdorp? Zoek niet verder maar haal het bromfiets rijbewijs bij Rijschool Uniek. Bij ons krijg je rijles op Vespa’s en niet op een lelijke oude scooter. Zo haalt je jouw scooter rijbewijs in stijl. Rijschool Uniek is de rijschool bij uitstek om zo snel en goedkoop mogelijk je brommer rijbewijs te halen. Bereik dus gelijk onze bromfiets rijschool Leiderdorp en kom rijles nemen zodat je zo snel mogelijk jouw bromfiets rijbewijs heeft.

Over onze bromfiets rijschool

De bromfiets rijlessen in Leiderdorp zijn zo goed dat je binnen één dag jouw scooter rijbewijs kan halen. Dan hoeft je nooit meer tegen de wind in te trappen met een tas op jouw rug, maar kan je gewoon wat extra gas geven als je tegenwind hebt. Onze bromfiets rijschool biedt garantie voor jouw scooter rijbewijs. Tegenwoordig kan men al vanaf de 16e verjaardag praktijkexamen doen. Het bromfiets rijbewijs bestaat uit een praktijk en een theorie gedeelte welke allebei nodig zijn voor het behalen van het scooter rijbewijs. Het theorie examen kan al vanaf de 15e verjaardag gedaan worden zodat het rijbewijs zo snel mogelijk gehaald kan worden. Kom langs in Leiderdorp, neem vandaag rijles en haal gelijk je scooter rijbewijs bij onze bromfiets rijschool.

Eendaagse scootercursus

Via onze eendaagse bromfiets cursus kun je in een dag alle rijles nemen om je bromfiets rijbewijs halen in Leiderdorp. Dan ga je een hele dag samen met een instructeur rijden en direct door naar een brommer praktijkexamen om zo snel mogelijk jouw scooter rijbewijs te halen. Zo zit alle kennis over de scooter rijles nog vers in het geheugen en maak je het meeste kans op het halen van het praktijkexamen. Voor de eendaagse cursus bij jouw bromfiets rijschool in Leiderdorp moet je wel je theorie hebben gehaald. Dan haal je het makkelijkst een scooter rijbewijs.

Voordelige bromfietslessen in Leiderdorp

Het bromfiets rijbewijs kost geld, maar een stuk minder dan de andere rijbewijzen. Een pakket van 5 rijlessen bij ons in Leiderdorp kost €350,- en is inclusief een praktijkexamen. Naast dit pakket kan je ook gaan voor de eendaagse cursus om jouw rijbewijs zo snel mogelijk in de zak te hebben. De kosten hiervan bepalen wij in overleg met onze instructeurs, afhankelijk van de drukte en datum van de cursus. Zorg er voor dat je, voordat je lessen boekt, je theorie examen hebt gedaan. Dit kun je zelf aanvragen of laten doen door onze bromfiets rijschool in Leiderdorp.

Praktijkexamen scooter

Het praktijkexamen op de bromfiets duurt ongeveer 45 minuten en bestaat onder anderen uit het letten op veiligheid in het verkeer, de beheersing van de scooter, sociaal rijgedrag en het naleven van verkeersregels. Binnen 5 dagen kunnen wij een kandidaat goed voorbereiden op dit examen. Het overgrote deel van onze cursisten slagen direct. Kom snel langs bij onze bromfiets rijschool te Leiderdorp en haal binnen een dag jouw bromfiets rijbewijs!

© Rijschool Uniek 2019 - Sitemap - Algemene voorwaarden

Beoordeling door klanten: 4.9/5 - 19 beoordelingen