Home » Rijschool Leiderdorp » Bromfiets rijschool Leiderdorp

0 Gingen je voor

0 Examens per jaar

0 Gemiddelde beoordeling!

Welkom bij Rijschool Uniek Leiden

Welkom bij Rijschool Uniek, al geruime tijd een toonaangevende rijschool in Leiden en omgeving!

Persoonlijke aanpak

10+ jaar ervaring

90% Slagingskans!

Kwaliteit

Geduld

Rijschool Leiden: Rijschool Uniek

Bromfiets rijschool Leiderdorp

Op zoek naar een bromfiets rijschool in Leiderdorp? Zoek niet verder maar haal het bromfiets rijbewijs bij Rijschool Uniek. Bij ons krijg je rijles op Vespa’s en niet op een lelijke oude scooter. Zo haalt je jouw scooter rijbewijs in stijl. Rijschool Uniek is de rijschool bij uitstek om zo snel en goedkoop mogelijk je brommer rijbewijs te halen. Bereik dus gelijk onze bromfiets rijschool Leiderdorp en kom rijles nemen zodat je zo snel mogelijk jouw bromfiets rijbewijs heeft.

Naast bromfiets rijschool kun je bij Rijschool Uniek ook terecht als autorijschool of motorrijschool.

Auto scooter motor

Tarieven

Bekijk hier basis informatie van onze tarieven
Autorijder
Autorijlessen
€60,-
/ losse les
70% slagings kans
Flexibele tijden
Kwaliteit
Aanmelden
Motorrijder
Motorrijlessen
€55
/ losse les
87% slagings kans
Flexibele tijden
Kwaliteit
Aanmelden
Brommerrijder
Bromfietsrijlessen
€420,-
/ 5 lessen + examen
98% slagings kans
Flexibele tijden
Kwaliteit
Aanmelden

Wall of fame

Lees hieronder wat enkelen van onze leerlingen zeggen.
Mijn auto rijbewijs gehaald bij rijschool uniek, zeer tevreden over de rijlessen, zeer hoog niveau maar ook altijd gezellig, ik ga de rijlessen wel missen, bedankt voor alles Joey groetjes.

Anna Bourani

Goede rijschool, met positieve begeleiding en veel geduld!
Ik heb na een spoedcursus mijn rijbewijs gehaald, was voor mij de ideale manier en is ook zeker goed mogelijk bij Rijschool Uniek!

Rosanne Mulder

zeker de beste rijschool in heel Nederland, heb mijn auto en motor rijbewijs hier gehaald en snel en makkelijk alles in 1 keer gehaald.

Wesley Maaszich

Scooterrijbewijs gehaald in 1 dag onwijs goede rijschool kon binnen 3 weken al me examen doen bedankt Rijschool Uniek

Joosje Bergsma

Over onze bromfiets rijschool

De bromfiets rijlessen in Leiderdorp zijn zo goed dat je binnen één dag jouw scooter rijbewijs kan halen. Dan hoeft je nooit meer tegen de wind in te trappen met een tas op jouw rug, maar kan je gewoon wat extra gas geven als je tegenwind hebt. Onze bromfiets rijschool biedt garantie voor jouw scooter rijbewijs. Tegenwoordig kan men al vanaf de 16everjaardag praktijkexamen doen. Het bromfiets rijbewijs bestaat uit een praktijk en een theorie gedeelte welke allebei nodig zijn voor het behalen van het scooter rijbewijs. Het theorie examen kan al vanaf de 15e verjaardag gedaan worden zodat het rijbewijs zo snel mogelijk gehaald kan worden. Kom langs in Leiderdorp, neem vandaag rijles en haal gelijk je scooter rijbewijs bij onze bromfiets rijschool.

Auto op snelweg

Motor geparkeerd

Eendaagse scootercursus

Via onze eendaagse bromfiets cursus kun je in een dag alle rijles nemen om je bromfiets rijbewijs halen in Leiderdorp. Dan ga je een hele dag samen met een instructeur rijden en direct door naar een brommer praktijkexamen om zo snel mogelijk jouw scooter rijbewijs te halen. Zo zit alle kennis over de scooter rijles nog vers in het geheugen en maak je het meeste kans op het halen van het praktijkexamen. Voor de eendaagse cursus bij jouw bromfiets rijschool in Leiderdorp moet je wel je theorie hebben gehaald. Dan haal je het makkelijkst een scooter rijbewijs.

10 jaar ervaring

Rijschool uniek heeft al meer dan 10 jaar ervaring!

Hoog slagingspercentage

De enige Rijschool in Leiden & omgeving die meer dan 70% slagingskans heeft!

Beste Rijschool van Leiden

Geen ander rijschool in Leiden & omgeving heeft de resultaten die wij hebben!

Voordelige bromfietslessen in Leiderdorp

Het bromfiets rijbewijs kost geld, maar een stuk minder dan de andere rijbewijzen. Een pakket van 5 rijlessen bij ons in Leiderdorp kost €350,- en is inclusief een praktijkexamen. Naast dit pakket kan je ook gaan voor de eendaagse cursus om jouw rijbewijs zo snel mogelijk in de zak te hebben. De kosten hiervan bepalen wij in overleg met onze instructeurs, afhankelijk van de drukte en datum van de cursus. Zorg er voor dat je, voordat je lessen boekt, je theorie examen hebt gedaan. Dit kun je zelf aanvragen of laten doen door onze bromfiets rijschool in Leiderdorp.

Vespa scooter

Autorijles met prijs

Motorrijles met prijs

Bromfietsrijles met prijs

Snel geslaagde student

Praktijkexamen scooter

Het praktijkexamen op de bromfiets duurt ongeveer 45 minuten en bestaat onder anderen uit het letten op veiligheid in het verkeer, de beheersing van de scooter, sociaal rijgedrag en het naleven van verkeersregels. Binnen 5 dagen kunnen wij een kandidaat goed voorbereiden op dit examen. Het overgrote deel van onze cursisten slagen direct. Kom snel langs bij onze bromfiets rijschool te Leiderdorp en haal binnen een dag jouw bromfiets rijbewijs!