Home » Rijschool Leiderdorp » Motorrijschool Leiderdorp

0 Gingen je voor

0 Examens per jaar

0 Gemiddelde beoordeling!

Welkom bij Rijschool Uniek Leiden

Welkom bij Rijschool Uniek, al geruime tijd een toonaangevende rijschool in Leiden en omgeving!

Persoonlijke aanpak

10+ jaar ervaring

90% Slagingskans!

Kwaliteit

Geduld

Rijschool Leiden: Rijschool Uniek

Motorrijschool Leiderdorp

Bezig met het zoeken van een motorrijschool in Leiderdorpom motorrijles te nemen? Zoek niet verder, Rijschool Uniek is de juiste keus om snel en makkelijk jouw motor rijbewijs te halen. Met onze persoonlijke aanpak garanderen we je er van dat je zo snel mogelijk jouw rijbewijs kan halen. Of het nou gaat om een sportmotor of een chopper, met onze motorrijschool kan je in zo weinig mogelijk motorrijlessen jouw rijbewijs halen. Onze rijschool in Leiderdorp biedt altijd een gratis proefles aan voordat je begint aan het halen van jouw rijbewijs.

Bij Rijschool Uniek kun je niet alleen terecht voor een motorrijschool maar ook voor een autorijschool en bromfiets rijschool.

Auto scooter motor

Tarieven

Bekijk hier basis informatie van onze tarieven
Autorijder
Autorijlessen
€60,-
/ losse les
70% slagings kans
Flexibele tijden
Kwaliteit
Aanmelden
Motorrijder
Motorrijlessen
€55
/ losse les
87% slagings kans
Flexibele tijden
Kwaliteit
Aanmelden
Brommerrijder
Bromfietsrijlessen
€420,-
/ 5 lessen + examen
98% slagings kans
Flexibele tijden
Kwaliteit
Aanmelden

Wall of fame

Lees hieronder wat enkelen van onze leerlingen zeggen.
Mijn auto rijbewijs gehaald bij rijschool uniek, zeer tevreden over de rijlessen, zeer hoog niveau maar ook altijd gezellig, ik ga de rijlessen wel missen, bedankt voor alles Joey groetjes.

Anna Bourani

Goede rijschool, met positieve begeleiding en veel geduld!
Ik heb na een spoedcursus mijn rijbewijs gehaald, was voor mij de ideale manier en is ook zeker goed mogelijk bij Rijschool Uniek!

Rosanne Mulder

zeker de beste rijschool in heel Nederland, heb mijn auto en motor rijbewijs hier gehaald en snel en makkelijk alles in 1 keer gehaald.

Wesley Maaszich

Scooterrijbewijs gehaald in 1 dag onwijs goede rijschool kon binnen 3 weken al me examen doen bedankt Rijschool Uniek

Joosje Bergsma

Over het motor rijbewijs

Er zijn tegenwoordig verschillende soorten motor rijbewijzen. Onze motorrijschool in Leiderdorp biedt voor alle soorten rijbewijs de juiste motorrijlessen aan. Ben je 17? Dan mag je beginnen met motorrijles voor het A1 rijbewijs. Met dit rijbewijs mag men op een motor tot 125cc rijden. Bent je 20 jaar of ouder? Dan kan je bij onze motorrijschool terecht voor het A2 rijbewijs. Dit rijbewijs verschaft je het recht een motor tot 35kW te rijden. Naast motorijlessen voor A1 en A2 kan je bij Rijschool Uniek in Leiderdorp natuurlijk ook terecht voor het A rijbewijs! Het A rijbewijs kan je halen vanaf 21 jaar oud. Met dit rijbewijs mag je op elk soort motor rijden.

Auto op snelweg

Motor geparkeerd

Jouw motor rijbewijs in Leiderdorp halen

Onze ervaren instructeurs zorgen er bij onze motorrijschool in Leiderdorp voor dat je via onze motorrijles volledig voorbereid bent op het examen. Dan kan je bijna gegarandeerd jouw motor rijbewijs halen. Voor de motor haalt je eerst het voortuigbeheersing examen en daarna het verkeersdeelname examen. Als je deze allebei gehaald hebt kan je doorgaan met het praktijkexamen. Wij weten precies hoe we je daar het best bij kunnen helpen. Wij geven al jaren motorrijles in Leiderdorp en weten precies waar we je het best kunnen laten oefenen. Zo zorgen wij er bij onze motorrijschool voor dat je niet voor een verrassing komt te staan bij het behalen van jouw motor rijbewijs.

10+ jaar ervaring

Rijschool uniek heeft al meer dan 10 jaar ervaring!

Hoog slagingspercentage

De enige Rijschool in Leiden & omgeving die meer dan 90% slagingskans heeft!

Beste Rijschool van Leiden

Geen ander rijschool in Leiden & omgeving heeft de resultaten die wij hebben!

Prijzen en pakketten bij onze motorrijschool

Een motor rijbewijs is zo duur of goedkoop als je het zelf wilt maken. Dit ligt deels aan hoeveel motorrijlessen je nodig heeft en deels aan de motorrijschool die je kiest. Hoe beter je rijdt, hoe minder motorrijlessen je nodig heeft voor het halen van jouw rijbewijs. Wij zijn een van de voordeligste motorrijscholen in Leiderdorp met kosten van €37,- per losse rijles. De eerste proefles is altijd gratis! Naast losse motor rijlessen biedt onze motorrijschool we ook pakketten aan van tussen de 10 en 30 lessen. Deze zijn voordelig en de prijzen zijn inclusief de examens.

Vespa scooter

Autorijles met prijs

Motorrijles met prijs

Bromfietsrijles met prijs

Snel geslaagde student

Direct een proefles in Leiderdorp boeken

Contacteer ons direct en bepaal in overleg met een rijinstructeur welk motorrijles pakket het best uitkomt om zo snel mogelijk jouw rijbewijs te halen. Wij kunnen je advies geven over het pakket op basis van jouw proefles, dan hebben onze instructeurs namelijk een goed idee van het aantal lessen dat je nodig zal hebben om jouw motor rijbewijs te halen. Zo bent je bij onze motorrijschool in Leiderdorp nooit te duur uit.