Rijschool Zoeterwoude

  • Persoonlijke aanpak
  • +10 jaar ervaring
  • 90% slagings kans
  • Eerlijkheid
  • Geduld
Pakketten bekijkenAanmelden

Geslaagd met auto

Home » Rijschool Zoeterwoude

0 Gingen je voor

0 Examens per jaar

0 Gemiddelde beoordeling!

Welkom bij Rijschool Uniek Leiden

Welkom bij Rijschool Uniek, al geruime tijd een toonaangevende rijschool in Leiden en omgeving!

Persoonlijke aanpak

10+ jaar ervaring

90% Slagingskans!

Eerlijkheid

Geduld

Rijschool Leiden: Rijschool Uniek

Rijschool Zoeterwoude

Voor al jouw rijlessen ga je naar Rijschool Uniek. Bij onze rijschool in Zoeterwoude kan je rijlessen volgen voor je motor-, brommer-/scooter- en autorijbewijs. Ook voor automaat rijlessen kun je bij ons terecht. Wij bieden onze lessen tegen de scherpste prijzen aan, waardoor je niet te veel geld kwijt bent voor je rijbewijs. Heb jij vrienden die ook rijles willen gaan nemen bij een rijschool? Breng ze dan naar ons! Per vriend die je meeneemt voor hun rijlessen, krijg je een gratis rijles van ons cadeau. Kom eens langs bij onze rijschool in Zoeterwoude voor een proefrit op/in één van onze voertuigen en ervaar zelf hoe het is om zelf auto, brommer/scooter of motor te rijden.

Auto scooter motor

Tarieven

Bekijk hier basis informatie van onze tarieven
Autorijder
Autorijlessen
€60,-
/ losse les
70% slagings kans
Flexibele tijden
Kwaliteit
Aanmelden
Motorrijder
Motorrijlessen
€55
/ losse les
87% slagings kans
Flexibele tijden
Kwaliteit
Aanmelden
Brommerrijder
Bromfietsrijlessen
€420,-
/ 5 lessen + examen
98% slagings kans
Flexibele tijden
Kwaliteit
Aanmelden

Wall of fame

Lees hieronder wat enkelen van onze leerlingen zeggen.
Mijn auto rijbewijs gehaald bij rijschool uniek, zeer tevreden over de rijlessen, zeer hoog niveau maar ook altijd gezellig, ik ga de rijlessen wel missen, bedankt voor alles Joey groetjes.

Anna Bourani

Goede rijschool, met positieve begeleiding en veel geduld!
Ik heb na een spoedcursus mijn rijbewijs gehaald, was voor mij de ideale manier en is ook zeker goed mogelijk bij Rijschool Uniek!

Rosanne Mulder

zeker de beste rijschool in heel Nederland, heb mijn auto en motor rijbewijs hier gehaald en snel en makkelijk alles in 1 keer gehaald.

Wesley Maaszich

Scooterrijbewijs gehaald in 1 dag onwijs goede rijschool kon binnen 3 weken al me examen doen bedankt Rijschool Uniek

Joosje Bergsma

Waarom onze autorijschool?

Bij onze autorijschool in Zoeterwoude krijg jij de beste persoonlijke begeleiding, zodat je in no time je rijbewijs of automaat rijbewijs haalt en niet onnodig, voor te veel lessen betaalt. Bij ons is geduld een belangrijke factor om zo snel mogelijk je rijbewijs te halen. Door onze persoonlijke aanpak zorgen wij dat jij zo efficiënt mogelijk lest en er geen tijd verloren gaat. Losse auto rijlessen kosten bij ons €37,- en wanneer je het nog goedkoper wilt, hebben we voordeel pakketten. In deze pakketten zitten meerdere rijlessen – inclusief het praktijkexamen – voor een extra voordelige prijs. Zo hebben wij een pakket met 20 rijlessen, inclusief het praktijkexamen, voor jou klaar staan, voor maar €930,-!

Wil jij je rijbewijs B op korte termijn halen en heb jij geen zin om maanden rijlessen te volgen? Ga dan voor onze spoedcursus. Met onze spoedcursus haal je binnen een maand je rijbewijs. In deze maand ga je intensief les volgen bij ons, waarin je dagdelen gaat lessen. Kom voor meer informatie over de spoedcursus of reguliere rijlessen langs in Zoeterwoude of plan een proefles in.

Auto op snelweg

Motor geparkeerd

Persoonlijke aanpak bij onze motorrijschool in Zoeterwoude

Ben je aan het wachten tot je eindelijk op mag voor je motorrijbewijs A, A1 of A2? Kom dan je motorrijlessen volgen bij onze rijschool in de buurt van Zoeterwoude. Wij geven jou les op de stoerste motoren en zorgen voor een persoonlijke aanpak waardoor jij sneller dan je denkt je motor rijbewijs in je zak hebt. Bij Rijschool Uniek vind je motoren van 11kW (voor het A1 rijbewijs), 35kW (voor het A2 rijbewijs) en onbeperkt vermogen motoren (voor het rijbewijs A). Hierdoor kan jij bij ons al op je 17-jarige leeftijd beginnen met jouw les en kan jij op je 18e al rondrijden op een KTM 125cc! Plan een proefles in bij onze motorrijschool en voel zelf hoe het is om motor te rijden.

Rijles met instructeur

Automaat rijschool Zoeterwoude

Iets meer rust in je hoofd en beginnen met automaat rijlessen? Rijschool Uniek uit Leiden is dé automaat rijschool van Zoeterwoude! Rijles in een automaat is in principe precies hetzelfde als rijles in een handgeschakelde auto. Je leert ook hier alles over anticiperen op het verkeer, de verschillende verkeersregels, hoe je met een auto om moet gaan, etc. Het enige verschil is dat je je niet bezig hoeft te houden met schakelen. Dit is gelijk ook een groot voordeel. Met automaat rijlessen in Zoeterwoude kun je je namelijk een stuk beter focussen op de verschillende punten die hierboven genoemd zijn. Het enige nadeel dat hierbij komt kijken is dat je ook echt alleen in een automaat kunt rijden. Om in een handgeschakelde auto te kunnen rijden moet je dit rijbewijs dan ook halen. Een voordeel van je automaat rijbewijs al hebben is dat je alles in principe al in de vingers hebt! Het enige wat je eigenlijk maar in een paar lessen hoeft te leren is schakelen. Wil jij dus direct jouw automaat rijbewijs halen? Kom dan lessen bij dé automaat rijschool van Zoeterwoude! En begin met een gratis proefles!

10 jaar ervaring

Rijschool uniek heeft al meer dan 10 jaar ervaring!

Hoog slagingspercentage

De enige Rijschool in Leiden & omgeving die meer dan 70% slagingskans heeft!

Beste Rijschool Leiden en omgeving.

Geen ander rijschool in Leiden & omgeving heeft de resultaten die wij hebben!

Bromfiets rijschool

Bij Rijschool Uniek kan je ook terecht voor het halen van je bromfiets rijbewijs. Dit kan op 2 manieren: je kan 5 lessen – verdeeld over meerdere dagen – doen, of je maakt gebruik van onze eendaagse cursus. Zoals je al zal verwachten: de eendaagse scooter cursus is één dag. Op deze dag krijg je een middag rijles van één van onze rijinstructeurs, waarna je aan het eind van de dag gelijk op gaat voor jouw scooter praktijkexamen. Zo kan je binnen een dag eigenaar zijn van een scooter rijbewijs. Neem voor meer informatie over de rijlessen en over ons contact op met jouw bromfiets rijschool in Zoeterwoude!

Vespa scooter