Meld je nu aan en ontvang een

gratis proefles!

Welkom bij Rijschool Uniek Leiden

Welkom bij Rijschool Uniek, al geruime tijd een toonaangevende rijschool in Leiden en omgeving!


Onze kracht

Persoonlijk
Kwaliteit
Eerlijkheid
Geduld
Hoog slagings- percentage

Bel mij terug

Vul de onderstaande gegevens in,

en wij bellen terug!


Bromfiets rijschool Zoeterwoude

Ben je op zoek naar een bromfiets rijschool in Zoeterwoude om bromfiets rijles te nemen? Twijfel niet langer maar kom lessen bij Rijschool Uniek. Bij ons krijg je les op mooie Vespa’s en sta je dus niet voor schut op een lelijke oude scooter. Kom dus in stijl je scooter rijbewijs halen en je hoeft niet meer tegen de wind in te trappen met al je boeken op je rug!

Over de scooter rijlessen

Tegenwoordig moet je voor het bromfiets rijbewijs zowel een praktijk als een theorie examen doen. Het theorie examen test je kennis van verkeersregels en borden, het praktijkexamen test onder anderen je beheersing van de scooter en of je je in de praktijk ook aan deze verkeersregels kan houden. Het theorie examen mag je al vanaf je 15e verjaardag doen en het praktijk examen kan je vanaf je 16e verjaardag doen. Let wel op: voordat je praktijkexamen mag doen moet je wel je theorie in je zak hebben! Een goede bromfiets rijschool biedt scooter rijlessen aan om te zorgen dat je zo goed mogelijk bent voorbereid op het halen van je praktijkexamen.

Kosten van je bromfiets rijschool in Zoeterwoude

Het kost geld om je scooter rijbewijs te halen. Wat dit kost bij een bromfiets rijschool verschilt flink. Bij Rijschool Uniek bieden we ook in Zoeterwoude een pakket van 5 rijlessen aan voor €350,-. Dat is dan inclusief het praktijkexamen. Naast het praktijkexamen bieden we de mogelijkheid tot een eendaagse cursus. Daarbij kan je in een dag lessen en examen doen. De prijzen hiervan zijn in op aanvraag te bepalen.

Praktijkexamen op de bromfiets/scooter

Na het volgen van lessen bij onze bromfiets rijschool ben je goed voorbereid op het scooter praktijkexamen. Tijdens dit examen gaat een examinator kijken hoe goed je onder andere je scooter beheerst en je aan de verkeersregels houdt. Daarnaast kijkt de examinator of je sociaal rijgedrag vertoont en veilig in het verkeer rijdt. Als je laat zien dat je al deze punten beheerst mag je je rijbewijs aanvragen! Twijfel geen moment langer maar boek gelijk je scooter rijles bij onze bromfiets rijschool!

© Rijschool Uniek 2019 - Sitemap - Algemene voorwaarden

Beoordeling door klanten: 4.9/5 - 19 beoordelingen