Home » Motorrijlessen

0 Gingen je voor

0 Examens per jaar

0 Gemiddelde beoordeling!

Welkom bij Rijschool Uniek Leiden

Welkom bij Rijschool Uniek, al geruime tijd een toonaangevende rijschool in Leiden en omgeving!

Persoonlijke aanpak

10+ jaar ervaring

70% Slagingskans!

Kwaliteit

Geduld

Rijschool Leiden: Rijschool Uniek

Motorrijlessen

Haal je motorrijbewijs met Rijschool Uniek, de betrouwbare rijschool uit Leiden en omgeving, en geniet van de geweldige vrijheid die motorrijden je geeft. Wil jij al een tijdje je motorrijbewijs halen en ben je op zoek naar een kwalitatief hoogwaardige en betaalbare rijschool? Dan is Rijschool Uniek de juiste partner voor jou. Ervaar het motorrijden op een leuke en veilige manier, omdat jij door Rijschool Uniek overal van op de hoogte wordt gesteld.

Om je motorrijbewijs te halen moet je 3 examens doen: het theorie examen, voertuigbeheersing (AVB) en verkeersdeelneming (AVD). Het examengedeelte voertuigbeheersing bestaat uit 14 oefeningen, waarvan je 7 oefeningen op het examen moet doen. Tijdens het examen verkeersdeelneming moet je in het verkeer laten zien dat je veilig en verantwoord kan rijden.

Auto scooter motor

Tarieven

Bekijk hier basis informatie van onze tarieven
Autorijder
Autorijlessen
€60,-
/ losse les
70% slagings kans
Flexibele tijden
Kwaliteit
Aanmelden
Motorrijder
Motorrijlessen
€55
/ losse les
87% slagings kans
Flexibele tijden
Kwaliteit
Aanmelden
Brommerrijder
Bromfietsrijlessen
€420,-
/ 5 lessen + examen
98% slagings kans
Flexibele tijden
Kwaliteit
Aanmelden

Wall of fame

Lees hieronder wat enkelen van onze leerlingen zeggen.
Mijn auto rijbewijs gehaald bij rijschool uniek, zeer tevreden over de rijlessen, zeer hoog niveau maar ook altijd gezellig, ik ga de rijlessen wel missen, bedankt voor alles Joey groetjes.

Anna Bourani

Goede rijschool, met positieve begeleiding en veel geduld!
Ik heb na een spoedcursus mijn rijbewijs gehaald, was voor mij de ideale manier en is ook zeker goed mogelijk bij Rijschool Uniek!

Rosanne Mulder

zeker de beste rijschool in heel Nederland, heb mijn auto en motor rijbewijs hier gehaald en snel en makkelijk alles in 1 keer gehaald.

Wesley Maaszich

Scooterrijbewijs gehaald in 1 dag onwijs goede rijschool kon binnen 3 weken al me examen doen bedankt Rijschool Uniek

Joosje Bergsma

Motorrijbewijs (rijbewijs A1, A2, A)

U mag alleen motor rijlessen nemen als u in het bezit bent van een Theorie bewijs A1 of A of met een geldig Autorijbewijs . Sinds 19 januari 2013 zijn er 3 soorten motorrijbewijs: A1, A2 en A.
Voor meer informatie over de categorie A1, A2 of A kan je altijd met onze rijschool bellen.

Drie categorieën motorrijbewijzen: A1, A2 en A

Welke categorie motorrijbewijs (A1, A2 of A) u nodig heeft, hangt af van het motorvermogen, uw leeftijd en ervaring:

Categorie A1 is voor motorfietsen tot 125cc en maximaal 11 kW; de minimumleeftijd voor dit rijbewijs is 17 jaar tot maximaal 20 jaar en u moet in het bezit zijn van een geldig theoriecertificaat voor een motor (theoriecertificaat A) of een rijbewijs voor een auto (rijbewijs B).

Auto op snelweg

Motor geparkeerd

Categorie A2 is voor motorfietsen met een vermogen van maximaal 35kW; de minimumleeftijd voor dit rijbewijs is 20 jaar of 2 jaar in bezit van het A1 rijbewijs. Maar met de nieuwe regeling vanaf 1 januari 2014 kunt u als u 20 jaar bent gelijk met A2 beginnen.
Als U in bezit bent van A1 en U bent 19 jaar maar moet nog 2 jaar wachten om zwaarder te rijden is er een manier om met je 20ste verjaardag toch zwaarder te gaan rijden. Met vragen over dit onderwerp kunt u ons altijd bellen of mailen.
Categorie A is voor motorfietsen met een onbeperkt vermogen; de minimumleeftijd voor dit rijbewijs is 22 jaar. U moet minimaal 2 jaar in het bezit zijn van rijbewijs A2. Het is ook mogelijk dit rijbewijs rechtstreeks te behalen. De minimumleeftijd hiervoor is 24 jaar.