Rijschool Sassenheim

  • Persoonlijke aanpak
  • +10 jaar ervaring
  • 90% slagings kans
  • Eerlijkheid
  • Geduld
Pakketten bekijkenAanmelden

Geslaagd met auto

Home » Rijschool Sassenheim

0 Gingen je voor

0 Examens per jaar

0 Gemiddelde beoordeling!

Welkom bij Rijschool Uniek Leiden

Welkom bij Rijschool Uniek, al geruime tijd een toonaangevende rijschool in Leiden en omgeving!

Persoonlijke aanpak

10+ jaar ervaring

90% Slagingskans!

Eerlijkheid

Geduld

Rijschool Leiden: Rijschool Uniek

Rijschool Sassenheim

Onze Rijschool nabij Sassenheim staat klaar om jouw rijlessen te verzorgen en je zo snel en goedkoop mogelijk te laten slagen voor jouw motorrijbewijs, auto rijbewijs of bromfiets rijbewijs. Ook als jij jouw automaat rijbewijs wilt halen kun je dat bij ons doen! Onze rijschool is gelegen in de buurt van Sassenheim en wij staan bekend om onze persoonlijke aanpak en eerlijkheid. De ervaren instructeurs van Rijschool Uniek weten wat nodig is om jou zo efficiënt mogelijk rijles te geven en zorgen dat jij in één keer slaagt voor je praktijkexamen in auto, motor of scooter/brommer. Wacht daarom niet met het aanvragen van jouw proefles en kom langs bij onze rijschool in Sassenheim.

Auto scooter motor

Tarieven

Bekijk hier basis informatie van onze tarieven
Autorijder
Autorijlessen
€60,-
/ losse les
70% slagings kans
Flexibele tijden
Kwaliteit
Aanmelden
Motorrijder
Motorrijlessen
€55
/ losse les
87% slagings kans
Flexibele tijden
Kwaliteit
Aanmelden
Brommerrijder
Bromfietsrijlessen
€420,-
/ 5 lessen + examen
98% slagings kans
Flexibele tijden
Kwaliteit
Aanmelden

Wall of fame

Lees hieronder wat enkelen van onze leerlingen zeggen.
Mijn auto rijbewijs gehaald bij rijschool uniek, zeer tevreden over de rijlessen, zeer hoog niveau maar ook altijd gezellig, ik ga de rijlessen wel missen, bedankt voor alles Joey groetjes.

Anna Bourani

Goede rijschool, met positieve begeleiding en veel geduld!
Ik heb na een spoedcursus mijn rijbewijs gehaald, was voor mij de ideale manier en is ook zeker goed mogelijk bij Rijschool Uniek!

Rosanne Mulder

zeker de beste rijschool in heel Nederland, heb mijn auto en motor rijbewijs hier gehaald en snel en makkelijk alles in 1 keer gehaald.

Wesley Maaszich

Scooterrijbewijs gehaald in 1 dag onwijs goede rijschool kon binnen 3 weken al me examen doen bedankt Rijschool Uniek

Joosje Bergsma

Bij onze autorijschool alleen de beste instructeurs

Je rijbewijs B, oftewel het auto rijbewijs, haal je eenvoudig bij onze autorijschool in Sassenheim. Onze ervaren instructeurs zorgen, ongeacht jouw leertempo, dat jij het maximale uit je rijles haalt. Er gaat geen tijd verloren. Daarnaast haal je bij ons ook nog voordelig je rijbewijs. Met de rijles pakketten die wij aanbieden kun je enorm besparen op de kosten van je auto rijbewijs en wanneer je nog meer wilt besparen neem je gewoon een vriend mee naar onze rijschool; per vriend die jij naar onze rijschool brengt, krijg je namelijk één gratis rijles!

Heb jij geen zin om maanden rijlessen te volgen voordat je eindelijk je rijbewijs in ontvangst kunt nemen? Dan heeft Rijschool Uniek uit Leiden voor jou ook een spoedcursus! Deze cursus wordt binnen een maand afgerond, waardoor jij de volgende maand in het bezit bent van jouw rijbewijs B. De lessen die je gaat volgen, zullen één dagdeel in beslag nemen (hele ochtend of middag), waardoor we ervoor zorgen dat jij binnen een maand je praktijkexamen af kunt leggen. Als je juist liever even rustiger aan wilt doen kun je eerst je automaat rijbewijs in Sassenheim halen. Meteen daarna kun je je autorijbewijs dan halen. Om er zeker van te zijn dat je op kunt voor je praktijkexamen, is het wel belangrijk dat je je theorie examen op voorhand haalt. Het inschrijven kun je ook laten doen door onze rijschool in Sassenheim.

Auto op snelweg

Motor geparkeerd

Motorrijschool Sassenheim

Ben jij een liefhebber van motoren en kun je niet wachten om te toeren op je motor? Bij onze motorrijschool in Sassenheim kun jij je rijbewijs A, A2 en A1 halen! Bij Rijschool Uniek krijg je veilig en op een leuke manier les, waardoor jij met alle plezier je rijbewijs haalt. Omdat wij in elke categorie een motor hebben waarop jij kunt lessen, kan je al op 18-jarige leeftijd beginnen met je motorrijles. Je begint dan met het halen van je A1 rijbewijs, waarmee je op een 125 cc motor mag rijden. Dit staat gelijk aan 11kW. Wanneer je 20 bent, kan je beginnen met je A2 rijbewijs. Hiermee mag je een motor rijden met 35kW vermogen. Wanneer je 24 (of ouder) bent, mag je op voor het rijbewijs A. hiermee mag je alle motoren rijden. Kom eens langs bij jouw motorrijschool in Sassenheim voor meer informatie over al onze lessen.

Rijles met instructeur

Automaat rijschool Sassenheim

Jij staat te popelen om je rijbewijs te halen. Maar je kijkt wel een beetje op tegen dat schakelen. Begin dan met automaat rijlessen bij onze rijschool in Sassenheim! Rijles voor een automaat wijkt niet af van de reguliere rijlessen. Schakelen is dan ook het enige wat hierbij wegvalt. Perfect dus als je hier als enige tegenop kijkt. Gas geven, sturen en remmen zijn de enige handelingen waar jij je nog mee bezig hoeft te houden. Zo kun je je beter focussen op alle andere dingen die komen kijken bij autorijden. Uiteraard mag je met een automaat rijbewijs niet in een handgeschakelde auto rijden. Dit kun je zien als het enige kleine nadeel. Daarentegen komt er wel ook een voordeel bij kijken bij een automaat rijbewijs in Sassenheim. Het is namelijk super makkelijk om daarna je rijbewijs nog te halen voor een handgeschakelde auto! Als het goed is weet jij nu namelijk alles, behalve hoe je moet schakelen. Hier zijn dan maar een paar lessen voor nodig om dit onder de knie te krijgen. Haal voor jezelf de druk van de ketel en begin met automaat rijlessen in Sassenheim! Een proefles is gratis! Wacht dan ook niet langer en maak kennis met jouw rij instructeur!

10 jaar ervaring

Rijschool uniek heeft al meer dan 10 jaar ervaring!

Hoog slagingspercentage

De enige Rijschool in Leiden & omgeving die meer dan 70% slagingskans heeft!

Beste Rijschool Leiden en omgeving.

Geen ander rijschool in Leiden & omgeving heeft de resultaten die wij hebben!

Bromfiets rijschool in Sassenheim en omgeving

Wil je rijlessen in Sassenheim voor het halen van je bromfiets rijbewijs? Neem dan contact op met onze bromfiets rijschool. Wij bieden verschillende bromfiets rijlessen aan, om jou zo snel mogelijk van je scooter rijbewijs te voorzien. Zo kun je bij ons een eendaagse cursus volgen of een 5-lessen pakket afnemen. Afhankelijk van hoe snel jij je scooter- of bromfiets rijbewijs in je zak wilt hebben, kies je één van deze 2 opties. Wat onze bromfiets rijschool onderscheidt van andere rijscholen, is dat onze leerlingen rijden op echte Vespa’s en dat je bij ons altijd de scherpste prijzen krijgt! Zo haal je met plezier en zonder te veel geld uit te geven je rijbewijs bij onze rijschool in Sassenheim.

Vespa scooter