Rijschool Sassenheim

  • Persoonlijke aanpak
  • +10 jaar ervaring
  • 90% slagings kans
  • Eerlijkheid
  • Geduld
Pakketten bekijkenAanmelden

Home » Rijschool Sassenheim

0 Gingen je voor

0 Examens per jaar

0 Gemiddelde beoordeling!

Welkom bij Rijschool Uniek Leiden

Welkom bij Rijschool Uniek, al geruime tijd een toonaangevende rijschool in Leiden en omgeving!

Persoonlijke aanpak

10+ jaar ervaring

90% Slagingskans!

Eerlijkheid

Geduld

Rijschool Leiden: Rijschool Uniek

Rijschool Sassenheim

Onze instructeurs staan klaar om jou les te geven en je zo snel en goedkoop mogelijk te laten slagen voor jouw motorrijbewijs, auto rijbewijs of bromfiets rijbewijs. Onze rijschool is gelegen in de buurt van Sassenheim en wij staan bekend om onze persoonlijke aanpak en eerlijkheid. De ervaren instructeurs van Rijschool Uniek weten wat nodig is om jou zo efficiënt mogelijk les te geven en zorgen dat jij in één keer slaagt voor je praktijkexamen in auto, motor of scooter/brommer. Wacht daarom niet met het aanvragen van jouw proefles en kom langs bij onze rijschool in Sassenheim.

Tarieven

Bekijk hier basis informatie van onze tarieven
Autorijlessen
45
/ losse les
70% slagings kans
Flexibele tijden
Kwaliteit
Aanmelden
Motorrijlessen
42
/ losse les
87% slagings kans
Flexibele tijden
Kwaliteit
Aanmelden
Bromfietsrijlessen
350
/ 5 lessen + examen
98% slagings kans
Flexibele tijden
Kwaliteit
Aanmelden

Wall of fame

Lees hieronder wat enkelen van onze leerlingen zeggen.
Mijn auto rijbewijs gehaald bij rijschool uniek, zeer tevreden over de rijlessen, zeer hoog niveau maar ook altijd gezellig, ik ga de rijlessen wel missen, bedankt voor alles Joey groetjes.

Anna Bourani

Goede rijschool, met positieve begeleiding en veel geduld!
Ik heb na een spoedcursus mijn rijbewijs gehaald, was voor mij de ideale manier en is ook zeker goed mogelijk bij Rijschool Uniek!

Rosanne Mulder

zeker de beste rijschool in heel Nederland, heb mijn auto en motor rijbewijs hier gehaald en snel en makkelijk alles in 1 keer gehaald.

Wesley Maaszich

Scooterrijbewijs gehaald in 1 dag onwijs goede rijschool kon binnen 3 weken al me examen doen bedankt Rijschool Uniek

Joosje Bergsma

Bij onze autorijschool alleen de beste instructeurs

Je rijbewijs B, oftewel het auto rijbewijs, haal je eenvoudig bij onze autorijschool. Onze ervaren instructeurs zorgen, ongeacht jouw leertempo, dat jij het maximale uit je rijles haalt en gaat er geen tijd verloren. Daarnaast haal je bij ons ook nog voordelig je rijbewijs. Met de rijlespakketten die wij aanbieden kan je enorm besparen op de kosten van je auto rijbewijs en wanneer je nog meer wilt besparen neem je gewoon een vriend mee naar onze rijschool; per vriend die jij naar onze rijschool brengt, krijg je namelijk één gratis rijles!

Heb jij geen zin om maanden lessen te volgen voordat je eindelijk je rijbewijs in ontvangst kan nemen? Dan hebben wij voor jou onze spoedcursus. Deze cursus wordt binnen een maand afgerond, waardoor jij de volgende maand in het bezit bent van jouw rijbewijs B. De lessen die je gaat volgen, zullen één dagdeel in beslag nemen (hele ochtend of middag), waardoor we ervoor zorgen dat jij binnen een maand je praktijkexamen kan afleggen. Om er zeker van te zijn dat je op kan voor je praktijkexamen, is het wel belangrijk dat je je theorie examen op voorhand haalt. Het inschrijven kan je ook laten doen door onze autorijschool in Sassenheim.

Motorrijschool

Ben jij een liefhebber van motoren en kan je niet wachten om te toeren op je motor? Bij onze motorrijschool in Sassenheim kan jij je rijbewijs A,A2 en A1 halen! Bij Rijschool Uniek krijg je veilig en op een leuke manier les, waardoor jij met alle plezier je rijbewijs haalt. Omdat wij in elke categorie een motor hebben waarop jij kan lessen, kan je al op 18-jarige leeftijd beginnen met je les. Je begint dan met het halen van je A1 rijbewijs, waarmee je op een 125 cc motor mag rijden. Dit staat gelijk aan 11kW. Wanneer je 20 bent, kan je beginnen met je A2 rijbewijs. Hiermee mag je een motor rijden met 35kW vermogen. Wanneer je 24 (of ouder) bent, mag je op voor het rijbewijs A. hiermee mag je alle motoren rijden. Kom eens langs bij jouw motorrijschool in Sassenheim voor meer informatie over al onze lessen.

10 jaar ervaring

Rijschool uniek heeft al meer dan 10 jaar ervaring!

Hoog slagingspercentage

De enige Rijschool in Leiden & omgeving die meer dan 70% slagingskans heeft!

Beste Rijschool Leiden en omgeving.

Geen ander rijschool in Leiden & omgeving heeft de resultaten die wij hebben!

Bromfiets rijschool in Sassenheim en omgeving

Wil je rijlessen voor het halen van je bromfiets rijbewijs? Neem dan contact op met onze bromfiets rijschool. Wij bieden verschillende bromfietslessen aan, om jou zo snel mogelijk van je scooter rijbewijs te voorzien. Zo kan je bij ons een eendaagse cursus volgen of een 5-lessen pakket afnemen. Afhankelijk van hoe snel jij je scooter- of bromfiets rijbewijs in je zak wilt hebben, kies je één van deze 2 opties. Wat onze bromfiets rijschool onderscheidt van andere rijscholen, is dat onze leerlingen rijden op echte Vespa’s en dat je bij ons altijd de scherpste prijzen krijgt! Zo haal je met plezier en zonder te veel geld uit te geven je rijbewijs bij onze rijschool in Sassenheim.