Meld je nu aan en ontvang een

gratis proefles!

Welkom bij Rijschool Uniek Leiden

Welkom bij Rijschool Uniek, al geruime tijd een toonaangevende rijschool in Leiden en omgeving!


Onze kracht

Persoonlijk
Kwaliteit
Eerlijkheid
Geduld
Hoog slagings- percentage

Bel mij terug

Vul de onderstaande gegevens in,

en wij bellen terug!


Rijschool Sassenheim

Onze instructeurs staan klaar om jou les te geven en je zo snel en goedkoop mogelijk te laten slagen voor jouw motorrijbewijs, auto rijbewijs of bromfiets rijbewijs. Onze rijschool is gelegen in de buurt van Sassenheim en wij staan bekend om onze persoonlijke aanpak en eerlijkheid. Onze ervaren instructeurs weten wat nodig is om jou zo efficiënt mogelijk les te geven en zorgen dat jij in één keer slaagt voor je praktijkexamen in auto, motor of scooter/brommer. Wacht daarom niet met het aanvragen van jouw proefles en kom langs bij onze rijschool in Sassenheim.

Bij onze autorijschool alleen de beste instructeurs

Je rijbewijs B, oftewel het auto rijbewijs, haal je eenvoudig bij onze autorijschool. Onze ervaren instructeurs zorgen, ongeacht jouw leertempo, dat jij het maximale uit je rijles haalt en gaat er geen tijd verloren. Daarnaast haal je bij ons ook nog voordelig je rijbewijs. Met de rijlespakketten die wij aanbieden kan je enorm besparen op de kosten van je auto rijbewijs en wanneer je nog meer wilt besparen neem je gewoon een vriend mee naar onze rijschool; per vriend die jij naar onze rijschool brengt, krijg je namelijk één gratis rijles!

Heb jij geen zin om maanden lessen te volgen voordat je eindelijk je rijbewijs in ontvangst kan nemen? Dan hebben wij voor jou onze spoedcursus. Deze cursus wordt binnen een maand afgerond, waardoor jij de volgende maand in het bezit bent van jouw rijbewijs B. De lessen die je gaat volgen, zullen één dagdeel in beslag nemen (hele ochtend of middag), waardoor we ervoor zorgen dat jij binnen een maand je praktijkexamen kan afleggen. Om er zeker van te zijn dat je op kan voor je praktijkexamen, is het wel belangrijk dat je je theorie examen op voorhand haalt. Het inschrijven kan je ook laten doen door onze autorijschool in Sassenheim.

Motorrijschool

Ben jij een liefhebber van motoren en kan je niet wachten om te toeren op je motor? Bij onze motorrijschool in Sassenheim kan jij je rijbewijs A,A2 en A1 halen! Bij Rijschool Uniek krijg je veilig en op een leuke manier les, waardoor jij met alle plezier je rijbewijs haalt. Omdat wij in elke categorie een motor hebben waarop jij kan lessen, kan je al op 18-jarige leeftijd beginnen met je les. Je begint dan met het halen van je A1 rijbewijs, waarmee je op een 125 cc motor mag rijden. Dit staat gelijk aan 11kW. Wanneer je 20 bent, kan je beginnen met je A2 rijbewijs. Hiermee mag je een motor rijden met 35kW vermogen. Wanneer je 24 (of ouder) bent, mag je op voor het rijbewijs A. hiermee mag je alle motoren rijden. Kom eens langs bij jouw motorrijschool in Sassenheim voor meer informatie over al onze lessen.

Bromfiets rijschool in Sassenheim en omgeving

Wil je rijlessen voor het halen van je bromfiets rijbewijs? Neem dan contact op met onze bromfiets rijschool. Wij bieden verschillende bromfietslessen aan, om jou zo snel mogelijk van je scooter rijbewijs te voorzien. Zo kan je bij ons een eendaagse cursus volgen of een 5-lessen pakket afnemen. Afhankelijk van hoe snel jij je scooter- of bromfiets rijbewijs in je zak wilt hebben, kies je één van deze 2 opties. Wat onze bromfiets rijschool onderscheidt van andere rijscholen, is dat onze leerlingen rijden op echte Vespa’s en dat je bij ons altijd de scherpste prijzen krijgt! Zo haal je met plezier en zonder te veel geld uit te geven je rijbewijs bij onze rijschool in Sassenheim.

© Rijschool Uniek 2019 - Sitemap - Algemene voorwaarden

Beoordeling door klanten: 4.9/5 - 19 beoordelingen