Meld je nu aan en ontvang een

gratis proefles!

Welkom bij Rijschool Uniek Leiden

Welkom bij Rijschool Uniek, al geruime tijd een toonaangevende rijschool in Leiden en omgeving!


Onze kracht

Persoonlijk
Kwaliteit
Eerlijkheid
Geduld
Hoog slagings- percentage

Bel mij terug

Vul de onderstaande gegevens in,

en wij bellen terug!


Bromfiets rijschool Sassenheim

Wil je je bromfiets rijbewijs halen en ben je op zoek naar een bromfiets rijschool in Sassenheim? Aarzel niet langer, want Rijschool Uniek is de juiste keus. Als rijles brommers gebruiken wij Vespa’s en geen lelijke oude scooters. Zo kan je in stijl je rijbewijs halen. Onze ervaren instructeurs kunnen je helpen bij het zo snel en voordelig mogelijk halen van je rijbewijs. Zo hoef je nooit meer tevergeefs tegen de wind in te trappen met een volle tas op je rug!

Bromfiets rijlessen

Voorheen was het scooter rijbewijs te halen door theorie examen te doen. Er kwam geen rijschool bij kijken. Tegenwoordig moet je praktijk examen doen en is het aan te raden bromfiets rijles te nemen bij een ervaren bromfiets rijschool. Dan weet je zeker dat je goed bent voorbereid. Voor je praktijk examen mag doen moet je je theorie examen gehaald hebben. Dit kan je doen vanaf je 15e verjaardag. Vanaf je 16e verjaardag mag je ook praktijk examen doen. Het is belangrijk om, voordat je praktijk examen doet, rijlessen te hebben genomen op de bromfiets.

Kosten bromfiets rijschool Sassenheim

Omdat je een praktijkexamen moet doen is het aan te raden rijlessen te nemen bij een bromfiets rijschool. Wij bieden een pakket aan van 5 scooter rijlessen voor €350,-. Die prijs is inclusief een praktijkexamen, waar je goed op voorbereid wordt. Naast dit pakket bieden we een eendaagse cursus waar je een hele dag met een instructeur gaat rijden. Daarna doe je, gelijk diezelfde dag, een praktijkexamen, waar je dan helemaal goed op voorbereid bent! De kosten voor de eendaagse cursus zijn te bepalen in overleg met een van onze werknemers.

Praktijkexamen voor de brommer

Een scooter praktijkexamen duurt ongeveer drie kwartier waarin een examinator je gaat beoordelen op onder anderen je beheersing van de scooter, hoe goed je je houdt aan de verkeersregels en hoe sociaal je rijdt. Als je de examinator al deze dingen kan laten zien kan je daarna je rijbewijs aanvragen. Aarzel dus geen moment langer maar boek direct een rijles bij een onze bromfiets rijschool in Sassenheim!

© Rijschool Uniek 2018 - Website & SEO door SAM Online Marketing & Webdesign - Sitemap - Algemene voorwaarden