Meld je nu aan en ontvang een

gratis proefles!

Welkom bij Rijschool Uniek Leiden

Welkom bij Rijschool Uniek, al geruime tijd een toonaangevende rijschool in Leiden en omgeving!


Onze kracht

Persoonlijk
Kwaliteit
Eerlijkheid
Geduld
Hoog slagings- percentage

Bel mij terug

Vul de onderstaande gegevens in,

en wij bellen terug!


Motorrijschool Sassenheim

Wil je je rijbewijs halen bij een motorrijschool in Sassenheim? Zoek niet verder, want Rijschool Uniek biedt allerlei pakketten aan die jou zo goed mogelijk helpen bij je motorrijlessen. Welk rijbewijs je ook wil halen, met onze persoonlijke aanpak lukt dit zo snel en voordelig mogelijk!

Over de motor rijbewijzen

Veel mensen denken bij het motorrijbewijs aan het A rijbewijs, dat het recht geeft op motoren van elk vermogen te rijden. Echter, er is tegenwoordig een onderverdeling in de soorten motor rijbewijs. Rijbewijs A1 en A2 geven je het recht om motoren tot 11kW en 35kW te rijden. Bij onze motorrijschool kan je rijles nemen om al deze rijbewijzen te halen. Voor meer informatie over motorrijlessen kun je terecht op deze site of even bellen met een van onze werknemers.

Het rijbewijs halen bij onze motorrijschool in Sassenheim

Rijschool Uniek is een motorrijschool die ook met ervaren instructeurs in Sassenheim werkt, zodat we onze klanten zo goed mogelijk tot dienst kunnen zijn. Onze instructeurs hebben diverse cursussen gevolgd om zo goed mogelijk rijles te kunnen geven. Op deze manier kunnen onze klanten altijd tevreden zijn. Welk rijbewijs je ook wil halen, onze instructeurs geven je de beste motorrijles.

Prijzen en pakketten

Onze motorrijschool in Sassenheim werkt met verschillende pakketten om een zo persoonlijk mogelijke aanpak te hebben voor elke klant. Zo bieden we pakketten aan van 10 tot en met 30 motorrijlessen. Alle pakketten zijn inclusief het voertuigbeheersing en verkeersdeelname examen. Het is uiteraard ook mogelijk om losse lessen te nemen. Neem een proef rijles en haal zo snel mogelijk je rijbewijs!

Boek direct een proef rijles

Onze motorrijschool biedt de mogelijkheid een proef rijles te nemen waarmee we kunnen inschatten hoeveel lessen je ongeveer nodig zult hebben voor het halen van je rijbewijs. Boek dus gelijk je proef motorrijles en haal zo snel mogelijk je rijbewijs!

© Rijschool Uniek 2018 - Website & SEO door SAM Online Marketing & Webdesign - Sitemap - Algemene voorwaarden