Rijschool Warmond

  • Persoonlijke aanpak
  • +10 jaar ervaring
  • 90% slagings kans
  • Eerlijkheid
  • Geduld
Pakketten bekijkenAanmelden

Home » Rijschool Warmond

0 Gingen je voor

0 Examens per jaar

0 Gemiddelde beoordeling!

Welkom bij Rijschool Uniek Leiden

Welkom bij Rijschool Uniek, al geruime tijd een toonaangevende rijschool in Leiden en omgeving!

Persoonlijke aanpak

10+ jaar ervaring

90% Slagingskans!

Eerlijkheid

Geduld

Rijschool Leiden: Rijschool Uniek

Rijschool Warmond

Wil jij binnenkort rijlessen gaan volgen voor je auto, brommer/scooter of motor? Plan dan nu je rijlessen in bij onze rijschool in Warmond. Door de persoonlijke begeleiding haal jij elke les, het maximale uit je rijles en heb jij binnen korte tijd dat felbegeerde rijbewijs. Bij Rijschool Uniek krijg je altijd de scherpste prijzen, door onze voordelige pakketten. Ook wanneer je losse rijlessen bij ons wilt volgen, is onze rijschool in de buurt van Warmond één van de goedkoopste. Kom eens langs voor meer informatie of ervaar in een proefles hoe het is om te rijden op één van onze voertuigen!

Tarieven

Bekijk hier basis informatie van onze tarieven
Autorijlessen
45
/ losse les
70% slagings kans
Flexibele tijden
Kwaliteit
Aanmelden
Motorrijlessen
42
/ losse les
87% slagings kans
Flexibele tijden
Kwaliteit
Aanmelden
Bromfietsrijlessen
350
/ 5 lessen + examen
98% slagings kans
Flexibele tijden
Kwaliteit
Aanmelden

Wall of fame

Lees hieronder wat enkelen van onze leerlingen zeggen.
Mijn auto rijbewijs gehaald bij rijschool uniek, zeer tevreden over de rijlessen, zeer hoog niveau maar ook altijd gezellig, ik ga de rijlessen wel missen, bedankt voor alles Joey groetjes.

Anna Bourani

Goede rijschool, met positieve begeleiding en veel geduld!
Ik heb na een spoedcursus mijn rijbewijs gehaald, was voor mij de ideale manier en is ook zeker goed mogelijk bij Rijschool Uniek!

Rosanne Mulder

zeker de beste rijschool in heel Nederland, heb mijn auto en motor rijbewijs hier gehaald en snel en makkelijk alles in 1 keer gehaald.

Wesley Maaszich

Scooterrijbewijs gehaald in 1 dag onwijs goede rijschool kon binnen 3 weken al me examen doen bedankt Rijschool Uniek

Joosje Bergsma

De beste persoonlijke begeleiding bij onze autorijschool

Bij het geven van auto rijlessen is het belangrijk dat er met geduld wordt gewerkt aan jouw leer traject en dus niet met haast les wordt gegeven. Door de persoonlijke aanpak, die je krijgt bij onze autorijschool, ben je verzekerd van een efficiënt leertraject waarin jij (op jouw eigen tempo) zo snel mogelijk je auto rijbewijs haalt. Door een pakket af te nemen met meerdere lessen, ben je extra voordelig uit. Een van de veelgebruikte pakketten is het pakket met 20 rijlessen, inclusief het praktijkexamen. Dit pakket krijg je bij onze autorijschool uit Warmond voor maar €930,-! Wanneer jij nog goedkoper je rijbewijs wilt halen, hebben we voor onze leerlingen een speciale aanbieding: wanneer jij een vriend aanmeldt voor rijlessen krijg je een gratis rijles! Zo kan jij nog meer gaan besparen op jouw autorijlessen in Warmond.

Lessen voor elke categorie bij onze motorrijschool

Ben jij een liefhebber van motoren en kan jij niet wachten om op die Yamaha crossmotor door de bergen te crossen of op die Harley over de snelwegen te toeren? Haal dan nu je motor rijbewijs snel en goedkoop bij onze motorrijschool in de buurt van Warmond. Wij zorgen dat jij zonder problemen je A1,A2 of rijbewijs A haalt. Of je nu 17,5 bent of 21+, wij hebben voor elke categorie een geschikte motor klaar staan voor jouw les. De kosten voor een losse motor rijles zijn bij ons €37,-. Wil jij voordeliger uit komen? Kom dan eens langs voor een proefles op één van onze motoren. Aan de hand van de proefles, kan één van onze motor rijinstructeurs bepalen welk voordeel pakket het beste past bij jouw leertempo. Een voorbeeld van één van onze voordelige pakketten is pakket 3: hierin zitten 25 rijlessen voor de motor, inclusief het AVB en het praktijkexamen voor €999,-! Kom eens langs bij onze rijschool en schrijf je in voor onze rijlessen in Warmond.

10 jaar ervaring

Rijschool uniek heeft al meer dan 10 jaar ervaring!

Hoog slagingspercentage

De enige Rijschool in Leiden & omgeving die meer dan 70% slagingskans heeft!

Beste Rijschool Leiden en omgeving.

Geen ander rijschool in Leiden & omgeving heeft de resultaten die wij hebben!

Bromfiets rijschool in Warmond

Wil jij op je 16e scooter rijden en ben je helemaal klaar om je bromfiets rijbewijs te halen? Kom je scooter rijlessen dan volgen bij Rijschool Uniek. Wij zorgen ervoor dat jij binnenkort op je scooter door Warmond kan rijden! Als jij je scooter rijbewijs in één dag wilt behalen, kan dit ook bij ons. Wij bieden namelijk een eendaagse spoedcursus aan voor onze scooter liefhebbers, waarin jij in één middag dag je lessen volgt en je praktijkexamen aflegt. Je kan bij ons ook 5 lessen volgen, verdeelt over verschillende dagen en daarna je praktijkexamen afleggen. Alles is mogelijk bij onze bromfiets rijschool. Wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op of kom gezellig langs!