Home » Rijschool Warmond » Motorrijschool Warmond

0 Gingen je voor

0 Examens per jaar

0 Gemiddelde beoordeling!

Welkom bij Rijschool Uniek Leiden

Welkom bij Rijschool Uniek, al geruime tijd een toonaangevende rijschool in Leiden en omgeving!

Persoonlijke aanpak

10+ jaar ervaring

90% Slagingskans!

Kwaliteit

Geduld

Rijschool Leiden: Rijschool Uniek

Motorrijschool Warmond

Ben jij op zoek naar een motorrijschool in Warmond om te beginnen met motorrijles? Rijschool Uniek helpt je om snel en makkelijk je rijbewijs te halen. Via onze persoonlijke aanpak zorgen we er voor dat je zo snel mogelijk je motor rijbewijs kan halen. Sportmotor of chopper: met onze motorrijschool kan je zo snel en makkelijk mogelijk je rijbewijs halen. Lees hieronder wat meer over het rijbewijs en onze lessen.

Bij Rijschool Uniek kun je niet alleen terecht voor een motorrijschool maar ook voor een autorijschool en bromfiets rijschool.

Auto scooter motor

Tarieven

Bekijk hier basis informatie van onze tarieven
Autorijder
Autorijlessen
€60,-
/ losse les
70% slagings kans
Flexibele tijden
Kwaliteit
Aanmelden
Motorrijder
Motorrijlessen
€55
/ losse les
87% slagings kans
Flexibele tijden
Kwaliteit
Aanmelden
Brommerrijder
Bromfietsrijlessen
€420,-
/ 5 lessen + examen
98% slagings kans
Flexibele tijden
Kwaliteit
Aanmelden

Wall of fame

Lees hieronder wat enkelen van onze leerlingen zeggen.
Mijn auto rijbewijs gehaald bij rijschool uniek, zeer tevreden over de rijlessen, zeer hoog niveau maar ook altijd gezellig, ik ga de rijlessen wel missen, bedankt voor alles Joey groetjes.

Anna Bourani

Goede rijschool, met positieve begeleiding en veel geduld!
Ik heb na een spoedcursus mijn rijbewijs gehaald, was voor mij de ideale manier en is ook zeker goed mogelijk bij Rijschool Uniek!

Rosanne Mulder

zeker de beste rijschool in heel Nederland, heb mijn auto en motor rijbewijs hier gehaald en snel en makkelijk alles in 1 keer gehaald.

Wesley Maaszich

Scooterrijbewijs gehaald in 1 dag onwijs goede rijschool kon binnen 3 weken al me examen doen bedankt Rijschool Uniek

Joosje Bergsma

Over de motor rijbewijzen

Er bestaan verschillende soorten rijbewijzen waarmee je op motoren van verschillend vermogen mag rijden. Onze motorrijschool biedt ze allemaal aan. Wanneer je 17 bent kan je beginnen aan het A1 rijbewijs, waarmee je tot 11kW mag rijden. Ben je minimaal 20? Dan kan je aan de slag voor het A2 rijbewijs, waarmee je tot 35kW mag besturen. Als je het A2 rijbewijs al een tijdje hebt en minimaal 21 bent kan je beginnen met lessen voor het A rijbewijs. Wanneer je deze hebt is er geen grens meer aan de motoren die je mag besturen. Overleg met een van de instructeurs van onze motorrijschool over welk rijbewijs het best bij jou past.

Auto op snelweg

Motor geparkeerd

Het rijbewijs halen bij onze motorrijschool in Warmond

De instructeurs van onze motorrijschool in Warmond zijn ervaren en hebben cursussen gevolgd om zo goed mogelijk rijles te kunnen geven. Zo kunnen we je zo goed mogelijk voorbereiden op je examens. Bij het halen van je motorrijbewijs moet je namelijk eerst een beheersing examen doen waarna je een verkeersdeelname examen kan doen. Als je deze allebei gehaald hebt, plus je theorie examen natuurlijk, kan je het rijbewijs aanvragen.

10 jaar ervaring

Rijschool uniek heeft al meer dan 10 jaar ervaring!

Hoog slagingspercentage

De enige Rijschool in Leiden & omgeving die meer dan 70% slagingskans heeft!

Beste Rijschool van Leiden

Geen ander rijschool in Leiden & omgeving heeft de resultaten die wij hebben!

Prijzen en pakketten

Het halen van je motorrijbewijs kan, afhankelijk van hoe snel je het oppakt, verschillende aantal lessen in beslag nemen. Als je bijvoorbeeld al ervaring hebt met schakelbrommer rijden zal je het schakelen sneller oppakken dan als je dat niet hebt, en heb je waarschijnlijk minder lessen nodig. Onze motorrijschool biedt pakketten aan van 10 tot en met 30 lessen waarbij in alle pakketten de examens zijn inbegrepen. Naast de pakketten bieden we ook losse rijlessen aan.

Vespa scooter

Autorijles met prijs

Motorrijles met prijs

Bromfietsrijles met prijs

Snel geslaagde student

Direct een proefles in Warmond boeken

Bel of email ons gelijk om een proefles te boeken. Tijdens de proefles kunnen onze instructeurs inschatten hoeveel motorrijlessen je nodig zal hebben om je rijbewijs te halen. Zo betaal je nooit meer dan nodig is. Elk pakket is eventueel aan te vullen met wat losse rijlessen. Dat is het voordeel van een goede motorrijschool in Warmond.