Meld je nu aan en ontvang een

gratis proefles!

Welkom bij Rijschool Uniek Leiden

Welkom bij Rijschool Uniek, al geruime tijd een toonaangevende rijschool in Leiden en omgeving!


Onze kracht

Persoonlijk
Kwaliteit
Eerlijkheid
Geduld
Hoog slagings- percentage

Bel mij terug

Vul de onderstaande gegevens in,

en wij bellen terug!


Motorrijschool Warmond

Ben jij op zoek naar een motorrijschool in Warmond om te beginnen met motorrijles? Rijschool Uniek helpt je om snel en makkelijk je rijbewijs te halen. Via onze persoonlijke aanpak zorgen we er voor dat je zo snel mogelijk je motor rijbewijs kan halen. Sportmotor of chopper: met onze motorrijschool kan je zo snel en makkelijk mogelijk je rijbewijs halen. Lees hieronder wat meer over het rijbewijs en onze lessen.

Over de motor rijbewijzen

Er bestaan verschillende soorten rijbewijzen waarmee je op motoren van verschillend vermogen mag rijden. Onze motorrijschool biedt ze allemaal aan. Wanneer je 17 bent kan je beginnen aan het A1 rijbewijs, waarmee je tot 11kW mag rijden. Ben je minimaal 20? Dan kan je aan de slag voor het A2 rijbewijs, waarmee je tot 35kW mag besturen. Als je het A2 rijbewijs al een tijdje hebt en minimaal 21 bent kan je beginnen met lessen voor het A rijbewijs. Wanneer je deze hebt is er geen grens meer aan de motoren die je mag besturen. Overleg met een van de instructeurs van onze motorrijschool over welk rijbewijs het best bij jou past.

Het rijbewijs halen bij onze motorrijschool in Warmond

De instructeurs van onze motorrijschool in Warmond zijn ervaren en hebben cursussen gevolgd om zo goed mogelijk rijles te kunnen geven. Zo kunnen we je zo goed mogelijk voorbereiden op je examens. Bij het halen van je motorrijbewijs moet je namelijk eerst een beheersing examen doen waarna je een verkeersdeelname examen kan doen. Als je deze allebei gehaald hebt, plus je theorie examen natuurlijk, kan je het rijbewijs aanvragen.

Prijzen en pakketten

Het halen van je motorrijbewijs kan, afhankelijk van hoe snel je het oppakt, verschillende aantal lessen in beslag nemen. Als je bijvoorbeeld al ervaring hebt met schakelbrommer rijden zal je het schakelen sneller oppakken dan als je dat niet hebt, en heb je waarschijnlijk minder lessen nodig. Onze motorrijschool biedt pakketten aan van 10 tot en met 30 lessen waarbij in alle pakketten de examens zijn inbegrepen. Naast de pakketten bieden we ook losse rijlessen aan.

Direct een proefles in Warmond boeken

Bel of email ons gelijk om een proefles te boeken. Tijdens de proefles kunnen onze instructeurs inschatten hoeveel motorrijlessen je nodig zal hebben om je rijbewijs te halen. Zo betaal je nooit meer dan nodig is. Elk pakket is eventueel aan te vullen met wat losse rijlessen. Dat is het voordeel van een goede motorrijschool in Warmond.

© Rijschool Uniek 2019 - Sitemap - Algemene voorwaarden

Beoordeling door klanten: 4.9/5 - 19 beoordelingen