Meld je nu aan en ontvang een

gratis proefles!

Welkom bij Rijschool Uniek Leiden

Welkom bij Rijschool Uniek, al geruime tijd een toonaangevende rijschool in Leiden en omgeving!


Onze kracht

Persoonlijk
Kwaliteit
Eerlijkheid
Geduld
Hoog slagings- percentage

Bel mij terug

Vul de onderstaande gegevens in,

en wij bellen terug!


Bromfiets Rijschool Warmond

Wil je een bromfiets rijles nemen bij een bromfiets rijschool in Warmond? Aarzel geen moment langer maar neem scooter rijlessen bij Rijschool Uniek. Bij ons les je namelijk op Vespa’s, niet op lelijke oude scooters. Zo kan je in stijl je scooter rijbewijs halen. Rijschool Uniek in Warmond is zowel goedkoop als snel! Neem snel rijles en je hoeft nooit meer tegen de wind in te fietsen met een volle boekentas op je rug.

Over de scooter rijlessen

Voorheen hoefde je om je brommer rijbewijs te halen alleen het theorie examen te halen. Daarin werden dan ook dingen behandeld als rijgedrag en plek op de weg. Tegenwoordig is hier een apart examen voor, het praktijkexamen voor de scooter. Sinds dat er is, wordt ook aangeraden om scooter rijlessen te nemen. Je kan tegenwoordig vanaf je 15e verjaardag theorie examen doen; wel zo handig, dan kan je gelijk op je 16e verjaardag praktijkexamen doen. Meld je gelijk aan bij onze bromfiets rijschool en begin zo snel mogelijk met het halen van je scooter rijbewijs!

Kosten bij onze bromfiets rijschool in Warmond

Het halen van je scooter rijbewijs kost geld, daar kan je nou eenmaal niet onderuit. Er zit wel verschil in wat je kwijt bent om je rijbewijs te halen. Rijschool Uniek biedt een les pakket aan van 5 bromfiets rijlessen en een examen voor €350,-. 5 lessen zijn in de meeste gevallen genoeg om je goed voor te bereiden op het praktijkexamen. Naast ons pakket met 5 rijlessen kan je ook gebruik maken van onze eendaagse cursus. Hierbij ga je in één dag een paar uur met een instructeur rijden en daarna gelijk praktijkexamen doen. De kosten van de eendaagse cursus bij onze bromfiets rijschool zijn te bepalen op aanvraag.

Praktijkexamen doen op de bromfiets/scooter

Na de rijlessen gevolgd te hebben kan je je praktijkexamen gaan doen. Het examen duurt ongeveer 45 minuten waarbij je door een examinator wordt beoordeelt op onder anderen veiligheid in het verkeer, sociaal rijgedrag, het houden aan de verkeersregels en de beheersing van de scooter. Aarzel niet meer maar plan gelijk een les of een eendaagse cursus in bij onze bromfiets rijschool!

© Rijschool Uniek 2019 - Sitemap - Algemene voorwaarden

Beoordeling door klanten: 4.9/5 - 19 beoordelingen