Meld je nu aan en ontvang een

gratis proefles!

Welkom bij Rijschool Uniek Leiden

Welkom bij Rijschool Uniek, al geruime tijd een toonaangevende rijschool in Leiden en omgeving!


Onze kracht

Persoonlijk
Kwaliteit
Eerlijkheid
Geduld
Hoog slagings- percentage

Bel mij terug

Vul de onderstaande gegevens in,

en wij bellen terug!


Rijschool Rijnsburg

Bij onze rijschool in Rijnsburg zorgen wij dat jij zo snel mogelijk je rijbewijs in je zak kan steken. Het enige wat je moet doen, is het halen van je theorie examen. Door onze persoonlijke aanpak kunnen wij jou verzekeren op een hoge slagingskans en zorgen we dat jij niet te veel betaalt voor onnodig veel rijlessen. Of het nu gaat om auto rijlessen, bromfiets-/scooter- of motorrijlessen: bij ons krijg jij altijd de scherpste prijzen en haal jij goedkoop je rijbewijs. Voor meer informatie over onze unieke manier van lesgeven en de mogelijkheden om snel je rijbewijs te halen neem je contact op met onze rijschool in de buurt van Rijnsburg!

Goedkoop je rijbewijs halen bij onze autorijschool

Bijna iedereen is zenuwachtig voor zijn allereerste autorijles. Daarom bieden wij een proefles aan, aan onze leerlingen, voordat ze beginnen met de echte rijlessen. Hierdoor beginnen onze leerlingen veel rustiger aan hun eerste auto rijles en kunnen onze instructeurs vooraf een inschatting maken van het aantal lessen dat je nodig hebt. Elke rijinstructeur van Rijschool Uniek heeft veel ervaring op het gebied van lesgeven en zorgt dat jij, door middel van een persoonlijke aanpak, efficiënt en snel je rijbewijs haalt. Daarnaast haal je bij ons ook goedkoop je rijbewijs. Wij bieden namelijk verschillende pakketten aan, waarmee je met elk leertempo voordeliger uit bent. Of je nu een snelle leerling bent of een wat langzamere leerling: bij ons krijg je altijd voordeel.

Eén van de pakketten die wij aanbieden voor onze auto rijles is pakket 3. Hierin zitten 30 autorijlessen met het praktijkexamen voor maar €1280,-! Dit betekent dat je per les €35,- betaalt. Om jou nog meer kans te geven om in één keer te slagen, kan je bij Rijschool Uniek ook een tussentijdse toets nemen. In de tussentijdse toets doe jij een praktijkexamen zonder dat je wordt afgerekend op je fouten. Zo bereidt onze autorijschool jou 100% voor op jouw echte praktijkexamen.

Motorrijschool in Rijnsburg

Droom jij al heel je leven van een motor, maar moet je nog je motor rijbewijs halen? Kom dan naar onze motorrijschool. Bij ons krijg je les op een mooie motor en heb je, voordat je het weet, je rijbewijs op zak. Onze motorrijlessen worden gegeven in de buurt van Rijnsburg en zijn, net als onze autorijlessen, super voordelig. Je krijgt al een uur les bij ons voor €37,-. Daarnaast hebben we ook voor de motor verschillende voordelige pakketten met daarin zowel het AVB als het AVD-praktijkexamen. Onze instructeurs weten door hun jarenlange ervaring hoe ze jou zo snel mogelijk kunnen laten slagen voor deze twee examens, waardoor jij je geen moment druk hoeft te maken of je wel slaagt!

Bromfiets rijschool

Als je bijna 16 bent, kan je ook bij ons terecht voor je bromfiets rijbewijs. Maar waarom zou je kiezen voor onze bromfiets rijschool? Heel simpel. Bij ons haal jij je scooter rijbewijs goedkoop, je rijdt op een Vespa(!) en je kan bij ons in één dag je rijbewijs halen. Wanneer je een eendaagse scooter cursus bij ons volgt, ga je één middag op pad met één van onze rijinstructeurs voor een aantal rijlessen achter elkaar. Aan het einde van de middag ga je meteen op voor je praktijkexamen en kan je dezelfde dag nog je rijbewijs aanvragen: sneller kan niet!

© Rijschool Uniek 2019 - Sitemap - Algemene voorwaarden

Beoordeling door klanten: 4.9/5 - 19 beoordelingen