Rijschool Rijnsburg

  • Persoonlijke aanpak
  • +10 jaar ervaring
  • 90% slagings kans
  • Eerlijkheid
  • Geduld
Pakketten bekijkenAanmelden

Home » Rijschool Rijnsburg

0 Gingen je voor

0 Examens per jaar

0 Gemiddelde beoordeling!

Welkom bij Rijschool Uniek Leiden

Welkom bij Rijschool Uniek, al geruime tijd een toonaangevende rijschool in Leiden en omgeving!

Persoonlijke aanpak

10 jaar ervaring

90% Slagingskans!

Eerlijkheid

Geduld

Rijschool Leiden: Rijschool Uniek

Rijschool Rijnsburg

Bij onze rijschool in Rijnsburg zorgen wij dat jij zo snel mogelijk je rijbewijs in je zak kan steken. Het enige wat je moet doen, is het halen van je theorie examen. Door onze persoonlijke aanpak kunnen wij jou verzekeren op een hoge slagingskans en zorgen we dat jij niet te veel betaalt voor onnodig veel rijlessen. Of het nu gaat om auto rijlessen, bromfiets-/scooter- of motorrijlessen; bij ons krijg jij altijd de scherpste prijzen en haal jij goedkoop je rijbewijs. Voor meer informatie over onze unieke manier van lesgeven en de mogelijkheden om snel je rijbewijs te halen bij Rijschool Uniek neem je contact op met onze rijschool in de buurt van Rijnsburg!

Tarieven

Bekijk hier basis informatie van onze tarieven
Autorijlessen
€50
/ losse les
70% slagings kans
Flexibele tijden
Kwaliteit
Aanmelden
Motorrijlessen
€46
/ losse les
87% slagings kans
Flexibele tijden
Kwaliteit
Aanmelden
Bromfietsrijlessen
€390
/ 5 lessen + examen
98% slagings kans
Flexibele tijden
Kwaliteit
Aanmelden

Wall of fame

Lees hieronder wat enkelen van onze leerlingen zeggen.
Mijn auto rijbewijs gehaald bij rijschool uniek, zeer tevreden over de rijlessen, zeer hoog niveau maar ook altijd gezellig, ik ga de rijlessen wel missen, bedankt voor alles Joey groetjes.

Anna Bourani

Goede rijschool, met positieve begeleiding en veel geduld!
Ik heb na een spoedcursus mijn rijbewijs gehaald, was voor mij de ideale manier en is ook zeker goed mogelijk bij Rijschool Uniek!

Rosanne Mulder

zeker de beste rijschool in heel Nederland, heb mijn auto en motor rijbewijs hier gehaald en snel en makkelijk alles in 1 keer gehaald.

Wesley Maaszich

Scooterrijbewijs gehaald in 1 dag onwijs goede rijschool kon binnen 3 weken al me examen doen bedankt Rijschool Uniek

Joosje Bergsma

Goedkoop je rijbewijs halen bij onze autorijschool

Bijna iedereen is zenuwachtig voor zijn allereerste autorijles. Daarom bieden wij een proefles aan, aan onze leerlingen, voordat ze beginnen met de echte rijlessen. Hierdoor beginnen onze leerlingen veel rustiger aan hun eerste auto rijles en kunnen onze instructeurs vooraf een inschatting maken van het aantal lessen dat je nodig hebt. Elke rijinstructeur van Rijschool Uniek heeft veel ervaring op het gebied van lesgeven en zorgt dat jij, door middel van een persoonlijke aanpak, efficiënt en snel je rijbewijs haalt. Daarnaast haal je bij ons ook goedkoop je rijbewijs. Wij bieden namelijk verschillende pakketten aan, waarmee je met elk leertempo voordeliger uit bent. Of je nu een snelle leerling bent of een wat langzamere leerling: bij ons krijg je altijd voordeel.

Eén van de pakketten die wij aanbieden voor onze auto rijles is pakket 3. Hierin zitten 30 autorijlessen met het praktijkexamen voor maar €1280,-! Dit betekent dat je per les €35,- betaalt. Om jou nog meer kans te geven om in één keer te slagen, kan je bij Rijschool Uniek ook een tussentijdse toets nemen. In de tussentijdse toets doe jij een praktijkexamen zonder dat je wordt afgerekend op je fouten. Zo bereidt onze autorijschool jou 100% voor op jouw echte praktijkexamen.

Motorrijschool in Rijnsburg

Droom jij al heel je leven van een motor, maar moet je nog je motor rijbewijs halen? Kom dan naar onze motorrijschool. Bij ons krijg je les op een mooie motor en heb je, voordat je het weet, je rijbewijs op zak. Onze motorrijlessen worden gegeven in de buurt van Rijnsburg en zijn, net als onze autorijlessen, super voordelig. Je krijgt al een uur les bij ons voor €37,-. Daarnaast hebben we ook voor de motor verschillende voordelige pakketten met daarin zowel het AVB als het AVD-praktijkexamen. Onze instructeurs weten door hun jarenlange ervaring hoe ze jou zo snel mogelijk kunnen laten slagen voor deze twee examens, waardoor jij je geen moment druk hoeft te maken of je wel slaagt!

10 jaar ervaring

Rijschool uniek heeft al meer dan 10 jaar ervaring!

Hoog slagingspercentage

De enige Rijschool in Leiden & omgeving die meer dan 70% slagingskans heeft!

Beste Rijschool Leiden en omgeving.

Geen ander rijschool in Leiden & omgeving heeft de resultaten die wij hebben!

Bromfiets rijschool

Als je bijna 16 bent, kan je ook bij ons terecht voor je bromfiets rijbewijs. Maar waarom zou je kiezen voor onze bromfiets rijschool? Heel simpel. Bij ons haal jij je scooter rijbewijs goedkoop, je rijdt op een Vespa(!) en je kan bij ons in één dag je rijbewijs halen. Wanneer je een eendaagse scooter cursus bij ons volgt, ga je één middag op pad met één van onze rijinstructeurs voor een aantal rijlessen achter elkaar. Aan het einde van de middag ga je meteen op voor je praktijkexamen en kan je dezelfde dag nog je rijbewijs aanvragen: sneller kan niet!