Meld je nu aan en ontvang een

gratis proefles!

Welkom bij Rijschool Uniek Leiden

Welkom bij Rijschool Uniek, al geruime tijd een toonaangevende rijschool in Leiden en omgeving!


Onze kracht

Persoonlijk
Kwaliteit
Eerlijkheid
Geduld
Hoog slagings- percentage

Bel mij terug

Vul de onderstaande gegevens in,

en wij bellen terug!


Bromfiets rijschool Rijnsburg

Ben je op zoek naar een bromfiets rijschool in Rijnsburg? Bij Rijschool Uniek ben je aan het juiste adres. Wij kunnen je goed helpen bij het halen van je rijbewijs. Daarnaast geven wij rijles op mooie Vespa scooters; zo hoef je niet voor schut te staan met een lelijke oude brommer, maar kan je in stijl je rijbewijs halen. Onze bromfiets rijschool helpt  je met het zo snel en voordelig mogelijk halen van je scooter rijbewijs zodat je nooit meer met een volle boekentas op je rug tegen de wind in hoeft te trappen.

Over de bromfiets rijlessen

Vroeger kon je het bromfiets rijbewijs halen door een theorie examen te doen. Daarin werd je dan getest op onder anderen je plek op de rijbaan en de verkeersregels. Tegenwoordig moet je zowel een theorie als een praktijk examen doen om scooter te mogen rijden. Het theorie examen kan je op je 15e doen, en het praktijkexamen kan je vanaf je 16e verjaardag doen. Het is dan wel belangrijk dat je je theorie examen al gehaald hebt. De rijlessen van onze bromfiets rijschool kunnen je goed voorbereiden op het praktijk examen zodat je je geen zorgen hoeft te maken.

Kosten bij onze bromfiets rijschool in Rijnsburg

Onze bromfiets rijschool te Rijnsburg biedt verschillende mogelijkheden aan voor het halen van je rijbewijs. Zo hebben we een pakket van 5 scooter rijlessen inclusief een praktijkexamen voor de prijs van €350. Daar naast bieden we een eendaagse cursus aan voor mensen die echt zo snel mogelijk hun rijbewijs willen hebben. Met deze eendaagse cursus krijg je in één dag zo veel mogelijk bromfiets rijlessen met een instructeur. Na het rijden kan je gelijk examen doen zodat alles nog vers in je geheugen zit. De prijs voor de eendaagse cursus is in overleg te bepalen.

Praktijkexamen op de brommer

Het praktijkexamen voor de scooter duurt ongeveer 45 minuten waarin een examinator kijkt onder anderen hoe goed je de brommer beheerst, hoe goed je de verkeersregels kent en navolgt, en hoe sociaal je rijdt. Als je al deze dingen genoeg laat zien mag je na het examen je rijbewijs aanvragen! Twijfel geen moment langer maar boek gelijk een bromfiets rijles bij onze bromfiets rijschool in Rijnsburg!

 

© Rijschool Uniek 2018 - Website & SEO door SAM Online Marketing & Webdesign - Sitemap - Algemene voorwaarden