Meld je nu aan en ontvang een

gratis proefles!

Welkom bij Rijschool Uniek Leiden

Welkom bij Rijschool Uniek, al geruime tijd een toonaangevende rijschool in Leiden en omgeving!


Onze kracht

Persoonlijk
Kwaliteit
Eerlijkheid
Geduld
Hoog slagings- percentage

Bel mij terug

Vul de onderstaande gegevens in,

en wij bellen terug!


Motorrijschool Rijnsburg

Ben je op zoek naar een motorrijschool in Rijnsburg om rijlessen te nemen? Rijschool Uniek biedt alle soorten motor rijbewijzen aan. Of het nou gaat om je A1, A2 of A rijbewijs, bij ons kan je ze allemaal komen halen. Via onze persoonlijke aanpak en rijles pakketten hoef je nooit te betalen voor meer lessen dan je nodig hebt.

De verschillende motorrijbewijzen

Wanneer men praat over het motorrijbewijs bedoelen zij vaak het A rijbewijs, waarmee je op tweewielers van elk vermogen mag rijden. Maar tegenwoordig zijn er onderverdelingen zoals het A1 en A2 rijbewijs, waarmee je respectievelijk tot 11kW en 35kW mag rijden. Onze motorrijschool in Rijnsburg biedt al deze soorten rijbewijs aan. Voor meer informatie kan je verder op deze site kijken of even bellen met een van onze werknemers om er achter te komen welk rijbewijs het beste bij jou past.

Het rijbewijs halen bij Rijschool Uniek

Onze motorrijschool in Rijnsburg werkt met ervaren instructeurs die cursussen hebben gevolgd en goed weten hoe ze rijles moeten geven om jou te helpen bij het halen van je rijbewijs. Zo zorgen we er voor dat alle klanten tevreden zijn over de kwaliteit van het werk. De instructeurs helpen je bij de voorbereiding op de twee examens; het voertuigbeheersing en het verkeersdeelname examen. De eerste paar rijlessen gaan over het leren van de motor, dan kan je door met beheersing en eindelijk zal het over verkeersdeelname gaan.

Prijzen en pakketten van onze motorrijschool in Rijnsburg

Onze motorrijschool te Rijnsburg heeft, om zo goed mogelijk onze klanten tot dienst te zijn bij het halen van hun rijbewijs, rijles pakketten die allemaal inclusief beide examens zijn. Een pakket bestaat uit 10 tot 30 lessen en daarnaast beide examens. Natuurlijk is het ook mogelijk om losse rijlessen te nemen.

Nu een proef rijles boeken

Rijschool Uniek werkt altijd met een proef rijles waarin we kunnen inschatten hoe veel lessen je ongeveer nodig gaat hebben bij het halen van je rijbewijs. Contacteer gelijk onze motorrijschool in Rijnsburg en begin zo snel mogelijk met rijlessen!

© Rijschool Uniek 2018 - Website & SEO door SAM Online Marketing & Webdesign - Sitemap - Algemene voorwaarden