Meld je nu aan en ontvang een

gratis proefles!

Welkom bij Rijschool Uniek Leiden

Welkom bij Rijschool Uniek, al geruime tijd een toonaangevende rijschool in Leiden en omgeving!


Onze kracht

Persoonlijk
Kwaliteit
Eerlijkheid
Geduld
Hoog slagings- percentage

Bel mij terug

Vul de onderstaande gegevens in,

en wij bellen terug!


Bromfiets rijschool Katwijk

Wil je een bromfiets rijbewijs halen bij een bromfiets rijschool in Katwijk? Zoek niet verder, Rijschool Uniek kan je snel én voordelig aan je scooter rijbewijs helpen. Wij geven les op de nieuwste, mooie Vespa’s en geen oude scootermodellen. Zo kan je je rijbewijs halen en er tijdens je rijles goed uitzien! We hebben alle ervaring in huis om je goed te helpen bij het halen van je rijbewijs.

De scooter rijlessen bij Rijschool Uniek

Onze bromfiets rijschool te Katwijk heeft ruime ervaring met het verzorgen van brommer rijlessen. Zodra je een bromfiets/scooter rijbewijs hebt hoef je nooit meer tegen de wind in te trappen met een veel te zware tas op je rug. Wij bieden verschillende pakketten aan voor het halen van je rijbewijs. Bijzonder is onder anderen de eendaagse cursus waarbij je jou in een dag les geven en je op dezelfde dag praktijkexamen doen. Dan zit alle kennis er nog vers in en maak je het meeste kans om te slagen voor jouw scooter praktijk examen.

Kosten van bromfietsrijschool Katwijk

Helaas kost het bij elke bromfiets rijschool geld om je scooter rijbewijs te halen. Zeker als je rijles wil nemen, en dat is aan te raden, want je haalt het praktijkexamen niet zomaar. Bij onze bromfiets rijschool zijn er twee mogelijkheden voor het halen van je rijbewijs. De eerste mogelijkheid is ons pakket van 5 lessen en een praktijkexamen voor €350,-. De tweede mogelijkheid is onze eendaagse cursus. Daarbij ga je in een dag zowel rijles nemen als examen doen. De prijs hiervoor is in overleg met een van onze werknemers te bepalen aan de hand van drukte.

Het bromfiets praktijkexamen

Als je bij ons scooter rijles hebt gevolgd kan je praktijkexamen gaan doen. Het examen duurt ongeveer 45 minuten waarin een examinator jou beoordeelt op het houden aan de verkeersregels, de beheersing van de scooter en je sociale rijgedrag. Als je de examinator weet te overtuigen dat je dit allemaal goed doet kan je daarna je rijbewijs halen. Twijfel dus geen moment langer maar kom rijles nemen bij onze bromfiets rijschool en begin direct aan het halen van je bromfiets rijbewijs!

© Rijschool Uniek 2019 - Sitemap - Algemene voorwaarden

Beoordeling door klanten: 4.9/5 - 19 beoordelingen