[wpseo_breacrumb]

0 Gingen je voor

0 Examens per jaar

0 Gemiddelde beoordeling!

Welkom bij Rijschool Uniek Leiden

Welkom bij Rijschool Uniek, al geruime tijd een toonaangevende rijschool in Leiden en omgeving!

Persoonlijke aanpak

10+ jaar ervaring

90% Slagingskans!

Kwaliteit

Geduld

Rijschool Leiden: Rijschool Uniek

Motorrijschool Katwijk

Bij een motorrijschool in Katwijk kan je beginnen met rijlessen om je motorrijbewijs te halen. Rijschool Uniek is een ervaren rijschool met een persoonlijke aanpak die er voor zorgt dat je zo snel mogelijk weg kan rijden op je motor. Hieronder vind je wat meer informatie over onze aanpak.

Bij Rijschool Uniek kun je niet alleen terecht voor een motorrijschool maar ook voor een autorijschool en bromfiets rijschool.

Auto scooter motor

Tarieven

Bekijk hier basis informatie van onze tarieven
Autorijder
Autorijlessen
€60,-
/ losse les
70% slagings kans
Flexibele tijden
Kwaliteit
Aanmelden
Motorrijder
Motorrijlessen
€55
/ losse les
87% slagings kans
Flexibele tijden
Kwaliteit
Aanmelden
Brommerrijder
Bromfietsrijlessen
€420,-
/ 5 lessen + examen
98% slagings kans
Flexibele tijden
Kwaliteit
Aanmelden

Wall of fame

Lees hieronder wat enkelen van onze leerlingen zeggen.
Mijn auto rijbewijs gehaald bij rijschool uniek, zeer tevreden over de rijlessen, zeer hoog niveau maar ook altijd gezellig, ik ga de rijlessen wel missen, bedankt voor alles Joey groetjes.

Anna Bourani

Goede rijschool, met positieve begeleiding en veel geduld!
Ik heb na een spoedcursus mijn rijbewijs gehaald, was voor mij de ideale manier en is ook zeker goed mogelijk bij Rijschool Uniek!

Rosanne Mulder

zeker de beste rijschool in heel Nederland, heb mijn auto en motor rijbewijs hier gehaald en snel en makkelijk alles in 1 keer gehaald.

Wesley Maaszich

Scooterrijbewijs gehaald in 1 dag onwijs goede rijschool kon binnen 3 weken al me examen doen bedankt Rijschool Uniek

Joosje Bergsma

De verschillende motor rijbewijzen

Er bestaan tegenwoordig verschillende soorten motor rijbewijzen, die je bij onze motorrijschool allemaal kan halen! Met het A1 en A2 rijbewijs kan je tot 11kW en 35kW rijden. Daarboven zit het A rijbewijs waarmee je onbeperkte motoren mag rijden. Het rijbewijs dat je wil halen, bepaalt ook op welk soort motor je rijles krijgt. Dit verschil is voor de veiligheid, zodat niet zomaar iedereen op bijvoorbeeld een Yamaha R1 kan gaan rijden, maar alleen mensen met genoeg ervaring dit kunnen doen. Welk soort rijbewijs je ook wilt hebben, bij Rijschool Uniek ben je aan het juiste adres!

Auto op snelweg

Motor geparkeerd

Het rijbewijs halen in Katwijk

Voor je het motorrijbewijs kan halen zijn er een aantal stappen die je af moet leggen. Deze stappen kun je bij onze motorrijschool in Katwijk allemaal doorlopen. Zo moet je eerst je theorie examen halen, daarna het voertuigbeheersing examen en weer daarna het verkeersdeelname examen. Als je deze alle drie hebt gehaald kan je een rijbewijs aanvragen. De eerste rijlessen gaan dan ook over de beheersing van de motor. Als je deze onder die knie hebt wordt het tijd om verkeersdeelname te leren.

10 jaar ervaring

Rijschool uniek heeft al meer dan 10 jaar ervaring!

Hoog slagingspercentage

De enige Rijschool in Leiden & omgeving die meer dan 70% slagingskans heeft!

Beste Rijschool van Leiden

Geen ander rijschool in Leiden & omgeving heeft de resultaten die wij hebben!

Prijzen en pakketten van een motorrijschool in Katwijk

Onze motorrijschool in Katwijk biedt verschillende pakketten aan voor het halen van je rijbewijs. De pakketten bestaan uit 10 tot en met 30 rijlessen en zijn allemaal inclusief beide examens. Met een pakket ben vaak het voordeligst uit. Als je niet genoeg motorrijlessen hebt in je pakket kun je natuurlijk altijd losse rijlessen er bij nemen. Zo kan onze motorrijschool haar klanten zo goed mogelijk tot dienst zijn.

Vespa scooter

Autorijles met prijs

Motorrijles met prijs

Bromfietsrijles met prijs

Snel geslaagde student

Boek direct een proefles

Contacteer onze motorrijschool gelijk om zo snel mogelijk een proef rijles te nemen. Tijdens de proef rijles kunnen we inschatten hoeveel lessen je ongeveer nodig zult hebben bij het halen van je rijbewijs. Dan weet je zeker dat je niet te veel betaalt. Natuurlijk kun je altijd meer losse motorrijlessen nemen. Contacteer ons gelijk en wacht geen moment langer met het halen van je rijbewijs.