Meld je nu aan en ontvang een

gratis proefles!

Welkom bij Rijschool Uniek Leiden

Welkom bij Rijschool Uniek, al geruime tijd een toonaangevende rijschool in Leiden en omgeving!


Onze kracht

Persoonlijk
Kwaliteit
Eerlijkheid
Geduld
Hoog slagings- percentage

Bel mij terug

Vul de onderstaande gegevens in,

en wij bellen terug!


Motorrijschool Katwijk

Bij een motorrijschool in Katwijk kan je beginnen met rijlessen om je motorrijbewijs te halen. Rijschool Uniek is een ervaren rijschool met een persoonlijke aanpak die er voor zorgt dat je zo snel mogelijk weg kan rijden op je motor. Hieronder vind je wat meer informatie over onze aanpak.

De verschillende motor rijbewijzen

Er bestaan tegenwoordig verschillende soorten motor rijbewijzen, die je bij onze motorrijschool allemaal kan halen! Met het A1 en A2 rijbewijs kan je tot 11kW en 35kW rijden. Daarboven zit het A rijbewijs waarmee je onbeperkte motoren mag rijden. Het rijbewijs dat je wil halen, bepaalt ook op welk soort motor je rijles krijgt. Dit verschil is voor de veiligheid, zodat niet zomaar iedereen op bijvoorbeeld een Yamaha R1 kan gaan rijden, maar alleen mensen met genoeg ervaring dit kunnen doen. Welk soort rijbewijs je ook wilt hebben, bij Rijschool Uniek ben je aan het juiste adres!

Het rijbewijs halen in Katwijk

Voor je het motorrijbewijs kan halen zijn er een aantal stappen die je af moet leggen. Deze stappen kun je bij onze motorrijschool in Katwijk allemaal doorlopen. Zo moet je eerst je theorie examen halen, daarna het voertuigbeheersing examen en weer daarna het verkeersdeelname examen. Als je deze alle drie hebt gehaald kan je een rijbewijs aanvragen. De eerste rijlessen gaan dan ook over de beheersing van de motor. Als je deze onder die knie hebt wordt het tijd om verkeersdeelname te leren.

Prijzen en pakketten van een motorrijschool in Katwijk

Onze motorrijschool in Katwijk biedt verschillende pakketten aan voor het halen van je rijbewijs. De pakketten bestaan uit 10 tot en met 30 rijlessen en zijn allemaal inclusief beide examens. Met een pakket ben vaak het voordeligst uit. Als je niet genoeg motorrijlessen hebt in je pakket kun je natuurlijk altijd losse rijlessen er bij nemen. Zo kan onze motorrijschool haar klanten zo goed mogelijk tot dienst zijn.

Boek direct een proefles

Contacteer onze motorrijschool gelijk om zo snel mogelijk een proef rijles te nemen. Tijdens de proef rijles kunnen we inschatten hoeveel lessen je ongeveer nodig zult hebben bij het halen van je rijbewijs. Dan weet je zeker dat je niet te veel betaalt. Natuurlijk kun je altijd meer losse motorrijlessen nemen. Contacteer ons gelijk en wacht geen moment langer met het halen van je rijbewijs.

© Rijschool Uniek 2019 - Sitemap - Algemene voorwaarden

Beoordeling door klanten: 4.9/5 - 19 beoordelingen