Meld je nu aan en ontvang een

gratis proefles!

Welkom bij Rijschool Uniek Leiden

Welkom bij Rijschool Uniek, al geruime tijd een toonaangevende rijschool in Leiden en omgeving!


Onze kracht

Persoonlijk
Kwaliteit
Eerlijkheid
Geduld
Hoog slagings- percentage

Bel mij terug

Vul de onderstaande gegevens in,

en wij bellen terug!


Motorrijschool Oegstgeest

Wil je je rijbewijs halen bij een motorrijschool in Oegstgeest? Zoek niet verder, Rijschool Uniek is de juiste rijschool om rijles te nemen. Via onze persoonlijke aanpak zorgen we er voor dat je zo snel mogelijk je rijbewijs kan halen. Of het nou gaat om het A1, A2 of A rijbewijs, je kan voor al deze motorrijlessen terecht bij Rijschool Uniek in Oegstgeest.

Over het motorrijbewijs

Er is meer dan een soort rijbewijs. Zo is er het A1, A2 en het A rijbewijs. Het A1 rijbewijs is te halen vanaf 17 jaar oud en geeft je het recht om op tweewielers tot 125cc te rijden. Met het A2 rijbewijs mag je op tweewielers rijden tot 35kW en met het A rijbewijs mag je op alle soorten motoren rijden. Onze motorrijschool biedt al deze rijbewijzen aan, maar je moet dan natuurlijk wel eerst rijlessen nemen. Plan je eerste rijles in Oegstgeest direct in!

Jouw motor rijbewijs halen in Oegstgeest

De ervaren instructeurs van onze motorrijschool zorgen er voor dat je in Oegstgeest helemaal wordt voorbereid op het examen. Voor het motor rijbewijs moet eerst worden laten zien dat men de tweewieler beheerst. Hier zijn wat motorrijlessen voor nodig want de beheersing is lastig te leren.

Prijzen & Pakketten

Naast losse lessen biedt onze motorrijschool ook rijles pakketten aan. Een pakket bevat tussen de 10 en de 30 rijlessen en is inclusief de examens om je rijbewijs te halen. Plan een proefles in en ervaar hoe het is om motorrijles te krijgen. Welk rijbewijs je ook wil gaan halen, bij Rijschool Uniek ben je aan het juiste adres.

Plan direct een rijles bij een motorrijschool in Oegstgeest

Aarzel dus geen moment langer maar plan nu direct een rijles in bij een motorrijschool om zo snel mogelijk je rijbewijs te halen! Dan kan je zo snel mogelijk genieten van de vrijheid van een tweewieler. We zien je snel in Oegstgeest bij Rijschool Uniek om bij ons rijlessen te nemen!

© Rijschool Uniek 2019 - Sitemap - Algemene voorwaarden

Beoordeling door klanten: 4.9/5 - 19 beoordelingen