Home » Rijschool Wassenaar » Motorrijschool Wassenaar

0 Gingen je voor

0 Examens per jaar

0 Gemiddelde beoordeling!

Welkom bij Rijschool Uniek Leiden

Welkom bij Rijschool Uniek, al geruime tijd een toonaangevende rijschool in Leiden en omgeving!

Persoonlijke aanpak

10+ jaar ervaring

90% Slagingskans!

Kwaliteit

Geduld

Rijschool Leiden: Rijschool Uniek

Motorrijschool Wassenaar

Ben je van plan je motorrijbewijs te halen bij een motorrijschool in Wassenaar? Je bent bij Rijschool Uniek aan het juiste adres. Onze rijschool geeft rijlessen voor alle soorten rijbewijzen. Via onze persoonlijke aanpak met verschillende pakketten kunnen wij iedereen het juiste aantal rijlessen aanbieden. Naast pakketten bieden we natuurlijk ook losse rijlessen van een uur aan.

Bij Rijschool Uniek kun je niet alleen terecht voor een motorrijschool maar ook voor een autorijschool en bromfiets rijschool.

Auto scooter motor

Tarieven

Bekijk hier basis informatie van onze tarieven
Autorijder
Autorijlessen
€60,-
/ losse les
70% slagings kans
Flexibele tijden
Kwaliteit
Aanmelden
Motorrijder
Motorrijlessen
€55
/ losse les
87% slagings kans
Flexibele tijden
Kwaliteit
Aanmelden
Brommerrijder
Bromfietsrijlessen
€420,-
/ 5 lessen + examen
98% slagings kans
Flexibele tijden
Kwaliteit
Aanmelden

Wall of fame

Lees hieronder wat enkelen van onze leerlingen zeggen.
Mijn auto rijbewijs gehaald bij rijschool uniek, zeer tevreden over de rijlessen, zeer hoog niveau maar ook altijd gezellig, ik ga de rijlessen wel missen, bedankt voor alles Joey groetjes.

Anna Bourani

Goede rijschool, met positieve begeleiding en veel geduld!
Ik heb na een spoedcursus mijn rijbewijs gehaald, was voor mij de ideale manier en is ook zeker goed mogelijk bij Rijschool Uniek!

Rosanne Mulder

zeker de beste rijschool in heel Nederland, heb mijn auto en motor rijbewijs hier gehaald en snel en makkelijk alles in 1 keer gehaald.

Wesley Maaszich

Scooterrijbewijs gehaald in 1 dag onwijs goede rijschool kon binnen 3 weken al me examen doen bedankt Rijschool Uniek

Joosje Bergsma

Over het motor rijbewijs

Het motorrijbewijs is onderverdeeld in meerdere rijbewijzen. Zo is er het A1 en A2 rijbewijs en daarnaast ook nog het normale A rijbewijs. Met onze motorrijschool kun je in Wassenaar rijles nemen voor elk van deze rijbewijzen. De A1 en A2 rijbewijzen zijn voor mensen jonger dan 21 en geven het recht op tweewielers tot 125cc en 35kW respectievelijk te rijden.

Auto op snelweg

Motor geparkeerd

Rijlessen bij een motorrijschool in Wassenaar

Je rijbewijs halen doe je natuurlijk bij een motorrijschool in Wassenaar. De ervaren instructeurs van Rijschool Uniek hebben cursussen gevolgd zodat ze zo goed mogelijk rijlessen kunnen geven. Zo kunnen we iedereen naar behoefte rijles geven. Boek een proef rijles en ontdek het!

10 jaar ervaring

Rijschool uniek heeft al meer dan 10 jaar ervaring!

Hoog slagingspercentage

De enige Rijschool in Leiden & omgeving die meer dan 70% slagingskans heeft!

Beste Rijschool van Leiden

Geen ander rijschool in Leiden & omgeving heeft de resultaten die wij hebben!

Prijzen & pakketten

Voor het motorrijbewijs moet men eerst een beheersing examen doen en daarna een verkeersdeelname examen. Dit kan je natuurlijk doen bij een motorrijschool in Wassenaar. Beide examens zijn inbegrepen bij de pakketten van onze autorijschool. Daarnaast bestaan de pakketten uit 10 tot 30 rijlessen. Zo kan elke klant het juiste aantal rijlessen krijgen.

Vespa scooter

Autorijles met prijs

Motorrijles met prijs

Bromfietsrijles met prijs

Snel geslaagde student

Plan direct een rijles

Onze motorrijschool in Wassenaar werkt met een proef les om in te kunnen schatten hoeveel lessen je nodig zal hebben om je rijbewijs te halen. Dit verschilt namelijk erg. Mensen die bijvoorbeeld scooter hebben gereden zullen makkelijker motor kunnen rijden dan mensen die dit niet hebben gedaan. Hetzelfde geldt voor schakelbrommers. Iemand die al kan schakelen, zal in ieder geval voor de voertuigbeheersing een stap voor hebben op iemand die dat niet kan.

Het voordeel van onze persoonlijke aanpak is dat je nooit te veel lessen hoeft te nemen! Twijfel dus niet langer maar boek direct om deze week nog bij onze motorrijschool te beginnen met het halen van je rijbewijs!