Meld je nu aan en ontvang een

gratis proefles!

Welkom bij Rijschool Uniek Leiden

Welkom bij Rijschool Uniek, al geruime tijd een toonaangevende rijschool in Leiden en omgeving!


Onze kracht

Persoonlijk
Kwaliteit
Eerlijkheid
Geduld
Hoog slagings- percentage

Bel mij terug

Vul de onderstaande gegevens in,

en wij bellen terug!


Motorrijschool Wassenaar

Ben je van plan je motorrijbewijs te halen bij een motorrijschool in Wassenaar? Je bent bij Rijschool Uniek aan het juiste adres. Onze rijschool geeft rijlessen voor alle soorten rijbewijzen. Via onze persoonlijke aanpak met verschillende pakketten kunnen wij iedereen het juiste aantal rijlessen aanbieden. Naast pakketten bieden we natuurlijk ook losse rijlessen van een uur aan.

Over het motor rijbewijs

Het motorrijbewijs is onderverdeeld in meerdere rijbewijzen. Zo is er het A1 en A2 rijbewijs en daarnaast ook nog het normale A rijbewijs. Met onze motorrijschool kun je in Wassenaar rijles nemen voor elk van deze rijbewijzen. De A1 en A2 rijbewijzen zijn voor mensen jonger dan 21 en geven het recht op tweewielers tot 125cc en 35kW respectievelijk te rijden.

Rijlessen bij een motorrijschool in Wassenaar

Je rijbewijs halen doe je natuurlijk bij een motorrijschool in Wassenaar. De ervaren instructeurs van Rijschool Uniek hebben cursussen gevolgd zodat ze zo goed mogelijk rijlessen kunnen geven. Zo kunnen we iedereen naar behoefte rijles geven. Boek een proef rijles en ontdek het!

Prijzen & pakketten

Voor het motorrijbewijs moet men eerst een beheersing examen doen en daarna een verkeersdeelname examen. Dit kan je natuurlijk doen bij een motorrijschool in Wassenaar. Beide examens zijn inbegrepen bij de pakketten van onze autorijschool. Daarnaast bestaan de pakketten uit 10 tot 30 rijlessen. Zo kan elke klant het juiste aantal rijlessen krijgen.

Plan direct een rijles

Onze motorrijschool in Wassenaar werkt met een proef les om in te kunnen schatten hoeveel lessen je nodig zal hebben om je rijbewijs te halen. Dit verschilt namelijk erg. Mensen die bijvoorbeeld scooter hebben gereden zullen makkelijker motor kunnen rijden dan mensen die dit niet hebben gedaan. Hetzelfde geldt voor schakelbrommers. Iemand die al kan schakelen, zal in ieder geval voor de voertuigbeheersing een stap voor hebben op iemand die dat niet kan.

Het voordeel van onze persoonlijke aanpak is dat je nooit te veel lessen hoeft te nemen! Twijfel dus niet langer maar boek direct om deze week nog bij onze motorrijschool te beginnen met het halen van je rijbewijs!

© Rijschool Uniek 2019 - Sitemap - Algemene voorwaarden

Beoordeling door klanten: 4.9/5 - 19 beoordelingen