Meld je nu aan en ontvang een

gratis proefles!

Welkom bij Rijschool Uniek Leiden

Welkom bij Rijschool Uniek, al geruime tijd een toonaangevende rijschool in Leiden en omgeving!


Onze kracht

Persoonlijk
Kwaliteit
Eerlijkheid
Geduld
Hoog slagings- percentage

Bel mij terug

Vul de onderstaande gegevens in,

en wij bellen terug!


Bromfiets rijschool Wassenaar

Wil je een bromfiets rijbewijs halen bij een bromfiets rijschool in Wassenaar? Bij Rijschool Uniek krijg je rijles op de mooiste Vespa’s en niet op een oude lelijke scooter. Zo kan je in stijl je bromfiets rijbewijs halen. Dan hoef je nooit meer door de regen tegen de wind in te trappen, je mag namelijk scooter rijden en kan gewoon wat gaf bij geven.

Bromfiets rijles bij scooter rijschool Wassenaar

Onze bromfiets rijschool in Wassenaar biedt verschillende mogelijkheden aan waarmee jij zo snel en makkelijk mogelijk je rijbewijs kan halen. Zo hebben we een pakket van 5 scooter rijlessen inclusief een examen. Daar naast kan je gebruik maken van onze eendaagse cursus waarmee je in een dag zowel bromfiets rijles krijgt als examen doet. Voordat je hier aan kan beginnen moet je natuurlijk wel je theorie examen hebben gedaan.

Kosten van rijles bij onze bromfietsrijschool in Wassenaar

Je kan je bromfiets rijbewijs natuurlijk niet gratis halen, maar dit kan wel heel voordelig. Bij onze bromfiets rijschool kost een pakket van 5 scooter rijlessen en een praktijkexamen namelijk €350,-. Daarmee haal je bijna gegarandeerd in een keer je examen. Om nog eerder je rijbewijs te hebben kan je gebruik maken van onze eendaagse cursus. Hierbij ga je een dag lang met een van onze ervaren instructeurs op pad waarna je, diezelfde dag nog, het praktijkexamen aflegt. Zo zit alles nog vers in je geheugen en maak je de grootste kans het rijbewijs te halen. De kosten hiervan zijn op aanvraag. Bedenk wel dat je van tevoren je theorie examen gehaald dient te hebben.

Over het scooter praktijkexamen

Als je genoeg bromfietsrijlessen hebt gevolgd is het tijd voor het praktijkexamen. Hier ga je samen met een examinator een stuk op een bromfiets rijden van ongeveer 45 minuten. De examinator let dan onder anderen op jouw beheersing van de scooter, de verkeersveiligheid, op de mate van sociaal rijden en of je je houdt aan de verkeersregels. Als je dit allemaal goed doet kan je dan je rijbewijs halen! Contacteer gelijk onze bromfiets rijschool en begin zo snel mogelijk met scooter rijles!

© Rijschool Uniek 2019 - Sitemap - Algemene voorwaarden

Beoordeling door klanten: 4.9/5 - 19 beoordelingen