Home » Rijschool Warmond » Autorijschool Warmond

0 Gingen je voor

0 Examens per jaar

0 Gemiddelde beoordeling!

Welkom bij Rijschool Uniek Leiden

Welkom bij Rijschool Uniek, al geruime tijd een toonaangevende rijschool in Leiden en omgeving!

Persoonlijke aanpak

10+ jaar ervaring

90% Slagingskans!

Kwaliteit

Geduld

Rijschool Leiden: Rijschool Uniek

Autorijschool Warmond

Een autorijschool in Warmond nodig om rijles te nemen zodat je zo snel mogelijk je rijbewijs kan halen? Beginnen met rijles kan intimiderend zijn maar is ook super belangrijk want het rijbewijs brengt veel vrijheid. Het kiezen van de juiste rijschool is belangrijk om goedkoop uit te zijn en goed te leren rijden. Rijschool Uniek te Warmond biedt ervaren instructeurs aan en zowel losse pakketten als lespakketten. Zo zorgt onze autorijschool er voor dat u zo snel mogelijk uw rijbewijs haalt.

Naast autorijschool, is Rijschool Uniek ook beschikbaar als bromfiets rijschool en motorrijschool.

Auto scooter motor

Tarieven

Bekijk hier basis informatie van onze tarieven
Autorijder
Autorijlessen
€50
/ losse les
70% slagings kans
Flexibele tijden
Kwaliteit
Aanmelden
Motorrijder
Motorrijlessen
€46
/ losse les
87% slagings kans
Flexibele tijden
Kwaliteit
Aanmelden
Brommerrijder
Bromfietsrijlessen
€390
/ 5 lessen + examen
98% slagings kans
Flexibele tijden
Kwaliteit
Aanmelden

Wall of fame

Lees hieronder wat enkelen van onze leerlingen zeggen.
Mijn auto rijbewijs gehaald bij rijschool uniek, zeer tevreden over de rijlessen, zeer hoog niveau maar ook altijd gezellig, ik ga de rijlessen wel missen, bedankt voor alles Joey groetjes.

Anna Bourani

Goede rijschool, met positieve begeleiding en veel geduld!
Ik heb na een spoedcursus mijn rijbewijs gehaald, was voor mij de ideale manier en is ook zeker goed mogelijk bij Rijschool Uniek!

Rosanne Mulder

zeker de beste rijschool in heel Nederland, heb mijn auto en motor rijbewijs hier gehaald en snel en makkelijk alles in 1 keer gehaald.

Wesley Maaszich

Scooterrijbewijs gehaald in 1 dag onwijs goede rijschool kon binnen 3 weken al me examen doen bedankt Rijschool Uniek

Joosje Bergsma

Over de rijlessen in Warmond

Rijschool Uniek in Warmond werkt enkel met ervaren instructeurs om kwaliteit te kunnen garanderen. Zo kan je zo snel mogelijk je rijbewijs halen. De werknemers van onze autorijschool hebben expertise en hebben cursussen gevolgd om te verzekeren dat ze zo goed mogelijk rijles kunnen geven. Jongeren vanaf de 16,5 jaar mogen tegenwoordig al rijles nemen! Begin dus gelijk met de eerste rijles en stap zodra het mag al de auto in! Bij Rijschool Uniek kan je je vrienden meenemen, voor elke vriend die ook bij ons les neemt krijg jij een gratis rijles in Warmond. Neem dus al je vrienden mee en krijg zo veel mogelijk gratis rijlessen om met zo goedkoop mogelijk je rijbewijs te halen.

Auto op snelweg

Motor geparkeerd

Prijzen & pakketten voor autorijles

Omdat niet iedereen dezelfde eisen voor een autorijschool heeft biedt onze rijschool in Warmond verscheidene pakketten aan om je rijbewijs te halen. Bijvoorbeeld het eerste pakket, dat bestaat uit 10 rijlessen van een uur en €579,- kost. Deze 10 rijlessen kunnen genoeg zijn om het rijbewijs te halen voor sommigen, zeker voor mensen die al wat ervaring hebben met autorijden. Wanneer je nog geen ervaring hebt met rijden kun je misschien beter kiezen voor het pakket van 20 rijlessen voor €930,-. Dan heb je iets meer tijd. Beide pakketten zijn natuurlijk inclusief een examen. Naast de pakketten biedt onze autorijschool natuurlijk ook losse lessen aan.

10 jaar ervaring

Rijschool uniek heeft al meer dan 10 jaar ervaring!

Hoog slagingspercentage

De enige Rijschool in Leiden & omgeving die meer dan 70% slagingskans heeft!

Beste Rijschool van Leiden

Geen ander rijschool in Leiden & omgeving heeft de resultaten die wij hebben!

Proefles bij onze autorijschool in Warmond

We bieden in Warmond altijd een proefles aan. Daarmee kunnen we zien hoeveel ervaring je hebt met het autorijden, en dan bedoelen we vooral de beheersing van de auto. Dan kunnen we je namelijk vertellen hoeveel lessen je bij onze rijschool ongeveer nodig zal hebben voor het halen van je rijbewijs, en dus advies geven over welk pakket je het best kan bestellen bij onze autorijschool voor rijlessen in Warmond.

Vespa scooter

Autorijles met prijs

Motorrijles met prijs

Bromfietsrijles met prijs

Snel geslaagde student

Direct een proefles boeken

Via de website of telefoon kan je vandaag nog onze autorijschool in Warmond bereiken. Dan kan je, in overleg, kiezen voor het pakket dat het best past bij jouw ervaring met autorijden. Op deze manier zorgen we er samen voor dat je zo snel en makkelijk mogelijk je rijbewijs kan halen. Twijfel dus geen moment langer maar haal zo snel mogelijk je rijbewijs bij Rijschool Uniek te Warmond! Vergeet niet je vrienden mee te nemen om gratis rijlessen te krijgen bij onze autorijschool!