Meld je nu aan en ontvang een

gratis proefles!

Welkom bij Rijschool Uniek Leiden

Welkom bij Rijschool Uniek, al geruime tijd een toonaangevende rijschool in Leiden en omgeving!


Onze kracht

Persoonlijk
Kwaliteit
Eerlijkheid
Geduld
Hoog slagings- percentage

Bel mij terug

Vul de onderstaande gegevens in,

en wij bellen terug!


Autorijschool Warmond

Een autorijschool in Warmond nodig om rijles te nemen zodat je zo snel mogelijk je rijbewijs kan halen? Beginnen met rijles kan intimiderend zijn maar is ook super belangrijk want het rijbewijs brengt veel vrijheid. Het kiezen van de juiste rijschool is belangrijk om goedkoop uit te zijn en goed te leren rijden. Rijschool Uniek te Warmond biedt ervaren instructeurs aan en zowel losse pakketten als lespakketten. Zo zorgt onze autorijschool er voor dat u zo snel mogelijk uw rijbewijs haalt.

Over de rijlessen in Warmond

Rijschool Uniek in Warmond werkt enkel met ervaren instructeurs om kwaliteit te kunnen garanderen. Zo kan je zo snel mogelijk je rijbewijs halen. De werknemers van onze autorijschool hebben expertise en hebben cursussen gevolgd om te verzekeren dat ze zo goed mogelijk rijles kunnen geven. Jongeren vanaf de 16,5 jaar mogen tegenwoordig al rijles nemen! Begin dus gelijk met de eerste rijles en stap zodra het mag al de auto in! Bij Rijschool Uniek kan je je vrienden meenemen, voor elke vriend die ook bij ons les neemt krijg jij een gratis rijles in Warmond. Neem dus al je vrienden mee en krijg zo veel mogelijk gratis rijlessen om met zo goedkoop mogelijk je rijbewijs te halen.

Prijzen & pakketten voor autorijles

Omdat niet iedereen dezelfde eisen voor een autorijschool heeft biedt onze rijschool in Warmond verscheidene pakketten aan om je rijbewijs te halen. Bijvoorbeeld het eerste pakket, dat bestaat uit 10 rijlessen van een uur en €579,- kost. Deze 10 rijlessen kunnen genoeg zijn om het rijbewijs te halen voor sommigen, zeker voor mensen die al wat ervaring hebben met autorijden. Wanneer je nog geen ervaring hebt met rijden kun je misschien beter kiezen voor het pakket van 20 rijlessen voor €930,-. Dan heb je iets meer tijd. Beide pakketten zijn natuurlijk inclusief een examen. Naast de pakketten biedt onze autorijschool natuurlijk ook losse lessen aan.

Proefles bij onze autorijschool in Warmond

We bieden in Warmond altijd een proefles aan. Daarmee kunnen we zien hoeveel ervaring je hebt met het autorijden, en dan bedoelen we vooral de beheersing van de auto. Dan kunnen we je namelijk vertellen hoeveel lessen je bij onze rijschool ongeveer nodig zal hebben voor het halen van je rijbewijs, en dus advies geven over welk pakket je het best kan bestellen bij onze autorijschool voor rijlessen in Warmond.

Direct een proefles boeken

Via de website of telefoon kan je vandaag nog onze autorijschool in Warmond bereiken. Dan kan je, in overleg, kiezen voor het pakket dat het best past bij jouw ervaring met autorijden. Op deze manier zorgen we er samen voor dat je zo snel en makkelijk mogelijk je rijbewijs kan halen. Twijfel dus geen moment langer maar haal zo snel mogelijk je rijbewijs bij Rijschool Uniek te Warmond! Vergeet niet je vrienden mee te nemen om gratis rijlessen te krijgen bij onze autorijschool!

© Rijschool Uniek 2019 - Sitemap - Algemene voorwaarden

Beoordeling door klanten: 4.9/5 - 19 beoordelingen