Meld je nu aan en ontvang een

gratis proefles!

Welkom bij Rijschool Uniek Leiden

Welkom bij Rijschool Uniek, al geruime tijd een toonaangevende rijschool in Leiden en omgeving!


Onze kracht

Persoonlijk
Kwaliteit
Eerlijkheid
Geduld
Hoog slagings- percentage

Bel mij terug

Vul de onderstaande gegevens in,

en wij bellen terug!


Autorijschool Sassenheim

Zoek je naar een autorijschool in Sassenheim om zo snel direct te kunnen beginnen met het halen van je rijbewijs? De eerste rijles is nieuw en kan een hoop spanning met zich meebrengen. Daarom is het belangrijk te kiezen voor een goede rijschool uit Sassenheim om rijlessen te nemen. Dit is ook belangrijk om zo snel en voordelig mogelijk jouw rijbewijs te kunnen halen.

Over Rijschool Uniek in Sassenheim

Rijschool Uniek te Sassenheim is een autorijschool die al jaren bestaat, met stuk voor stuk ervaren instructeurs. Zij hebben geruime ervaring met het geven van autorijlessen en het helpen van leerlingen bij het behalen van hun rijbewijs. Onze instructeurs hebben daarbij diverse cursussen gevolgd, om zo goed mogelijk rijles te geven.

Prijzen en pakketten voor autorijlessen

Onze autorijschool in Sassenheim biedt naast losse autorijlessen ook diverse rijles pakketten aan. Zo is er pakket 1, dat bestaat uit 10 rijlessen van een uur en pakket 2, dat bestaat uit 20 rijlessen van een uur. Beide pakketten zijn inclusief een praktijkexamen. Pakket 1 kost €579,- en pakket 2 kost €930,-. Welk pakket het beste bij jou past is afhankelijk van je huidige ervaring met autorijden. Je wil natuurlijk zo snel mogelijk, dus in zo weinig mogelijk rijlessen, je rijbewijs halen en wij helpen je daarbij.

Een proef rijles regelen bij onze autorijschool

Onze autorijschool biedt in Sasenheim altijd een proef rijles aan. Tijdens deze proef autorijlessen kan een instructeur van Rijschool Uniek inschatten hoeveel lessen je ongeveer nodig zal hebben voor het halen van je rijbewijs. Dit is afhankelijk van de voertuigbeheersing die je tijdens de proef rijles laat zien.

Direct rijles nemen bij autorijschool Uniek in Sassenheim

Twijfel geen moment langer maar contacteer onze autorijschool gelijk om deze week nog autorijlessen te nemen in Sassenheim. Vergeet het niet aan jouw vrienden door te geven, want wanneer zij bij ons rijles nemen, krijg je van ons een rijles geheel gratis! Begin daarom gelijk aan je rijbewijs!

© Rijschool Uniek 2018 - Website & SEO door SAM Online Marketing & Webdesign - Sitemap - Algemene voorwaarden