Home » Rijschool Sassenheim » Autorijschool Sassenheim

0 Gingen je voor

0 Examens per jaar

0 Gemiddelde beoordeling!

Welkom bij Rijschool Uniek Leiden

Welkom bij Rijschool Uniek, al geruime tijd een toonaangevende rijschool in Leiden en omgeving!

Persoonlijke aanpak

10+ jaar ervaring

90% Slagingskans!

Kwaliteit

Geduld

Rijschool Leiden: Rijschool Uniek

Autorijschool Sassenheim

Zoek je naar een autorijschool in Sassenheim om zo snel direct te kunnen beginnen met het halen van je rijbewijs? De eerste rijles is nieuw en kan een hoop spanning met zich meebrengen. Daarom is het belangrijk te kiezen voor een goede rijschool uit Sassenheim om rijlessen te nemen. Dit is ook belangrijk om zo snel en voordelig mogelijk jouw rijbewijs te kunnen halen.

Naast autorijschool, is Rijschool Uniek ook beschikbaar als bromfiets rijschool en motorrijschool.

Auto scooter motor

Tarieven

Bekijk hier basis informatie van onze tarieven
Autorijder
Autorijlessen
€50
/ losse les
70% slagings kans
Flexibele tijden
Kwaliteit
Aanmelden
Motorrijder
Motorrijlessen
€46
/ losse les
87% slagings kans
Flexibele tijden
Kwaliteit
Aanmelden
Brommerrijder
Bromfietsrijlessen
€390
/ 5 lessen + examen
98% slagings kans
Flexibele tijden
Kwaliteit
Aanmelden

Wall of fame

Lees hieronder wat enkelen van onze leerlingen zeggen.
Mijn auto rijbewijs gehaald bij rijschool uniek, zeer tevreden over de rijlessen, zeer hoog niveau maar ook altijd gezellig, ik ga de rijlessen wel missen, bedankt voor alles Joey groetjes.

Anna Bourani

Goede rijschool, met positieve begeleiding en veel geduld!
Ik heb na een spoedcursus mijn rijbewijs gehaald, was voor mij de ideale manier en is ook zeker goed mogelijk bij Rijschool Uniek!

Rosanne Mulder

zeker de beste rijschool in heel Nederland, heb mijn auto en motor rijbewijs hier gehaald en snel en makkelijk alles in 1 keer gehaald.

Wesley Maaszich

Scooterrijbewijs gehaald in 1 dag onwijs goede rijschool kon binnen 3 weken al me examen doen bedankt Rijschool Uniek

Joosje Bergsma

Over Rijschool Uniek in Sassenheim

Rijschool Uniek te Sassenheim is een autorijschool die al jaren bestaat, met stuk voor stuk ervaren instructeurs. Zij hebben geruime ervaring met het geven van autorijlessen en het helpen van leerlingen bij het behalen van hun rijbewijs. Onze instructeurs hebben daarbij diverse cursussen gevolgd, om zo goed mogelijk rijles te geven.

Auto op snelweg

Motor geparkeerd

Prijzen en pakketten voor autorijlessen in Sassenheim

Onze autorijschool in Sassenheim biedt naast losse autorijlessen ook diverse rijles pakketten aan. Zo is er pakket 1, dat bestaat uit 10 rijlessen van een uur en pakket 2, dat bestaat uit 20 rijlessen van een uur. Beide pakketten zijn inclusief een praktijkexamen. Pakket 1 kost €579,- en pakket 2 kost €930,-. Welk pakket het beste bij jou past is afhankelijk van je huidige ervaring met autorijden. Je wil natuurlijk zo snel mogelijk, dus in zo weinig mogelijk rijlessen, je rijbewijs halen en wij helpen je daarbij.

10 jaar ervaring

Rijschool uniek heeft al meer dan 10 jaar ervaring!

Hoog slagingspercentage

De enige Rijschool in Leiden & omgeving die meer dan 70% slagingskans heeft!

Beste Rijschool van Leiden

Geen ander rijschool in Leiden & omgeving heeft de resultaten die wij hebben!

Een proef rijles regelen bij onze autorijschool in Sassenheim

Onze autorijschool biedt in Sasenheim altijd een proef rijles aan. Tijdens deze proef autorijlessen kan een instructeur van Rijschool Uniek inschatten hoeveel lessen je ongeveer nodig zal hebben voor het halen van je rijbewijs. Dit is afhankelijk van de voertuigbeheersing die je tijdens de proef rijles laat zien.

Vespa scooter

Autorijles met prijs

Motorrijles met prijs

Bromfietsrijles met prijs

Snel geslaagde student

Direct rijles nemen bij autorijschool Uniek in Sassenheim

Twijfel geen moment langer maar contacteer onze autorijschool gelijk om deze week nog autorijlessen te nemen in Sassenheim. Vergeet het niet aan jouw vrienden door te geven, want wanneer zij bij ons rijles nemen, krijg je van ons een rijles geheel gratis! Begin daarom gelijk aan je rijbewijs!

Rijles pakketten bij onze rijschool in Sassenheim

Al met al kun je bij onze rijschool in Sassenheim super voordelig jouw auto-, motor- of bromfiets rijbewijs halen. Voor elk van deze rijlessen bieden wij diverse pakketten. Heb je een autorijschool nodig, dan krijg je voor €930,- al 20 autorijlessen, ínclusief het praktijkexamen. Zoek je een motorrijschool, dan kun je een pakket met 20 motorrijlessen + praktijkexamen afnemen voor maar €999,-! Tot slot kun je bij onze bromfiets/scooter rijschool voor maar €350,- vijf lessen + het praktijkexamen afnemen. Natuurlijk biedt onze rijschool in Sassenheim nog veel meer pakketten. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op en haal jouw rijbewijs bij Uniek!

Verkeerstekens