Meld je nu aan en ontvang een

gratis proefles!

Welkom bij Rijschool Uniek Leiden

Welkom bij Rijschool Uniek, al geruime tijd een toonaangevende rijschool in Leiden en omgeving!


Onze kracht

Persoonlijk
Kwaliteit
Eerlijkheid
Geduld
Hoog slagings- percentage

Bel mij terug

Vul de onderstaande gegevens in,

en wij bellen terug!


Autorijschool Rijnsburg

Ben je op zoek naar een autorijschool in Rijnsburg zodat je zo snel mogelijk je rijbewijs kan halen? Het beginnen met rijlessen kan heel spannend zijn, maar is ook noodzakelijk als je je rijbewijs wil halen. En dat wil je, want dit brengt veel vrijheid met zich mee. Kies dan voor een goede autorijschool als Rijschool Uniek.

De rijlessen in Rijnsburg

Rijschool Uniek te Rijnsburg werkt enkel met ervaren instructeurs om de kwaliteit van onze autorijlessen te kunnen garanderen. Op deze manier kunnen we mensen helpen bij het zo snel en gemakkelijk mogelijk halen van hun rijbewijs. Bij onze autorijschool kan je altijd een vriend of vriendin meenemen, als die ook rijles bij ons neemt ontvang jij een gratis rijles. Dat is wel zo mooi meegenomen!

Prijzen & pakketten voor autorijles

De ene persoon is de ander niet, daarom biedt onze autorijschool verschillende pakketten aan met verschillende prijzen. De een doet langer over het halen van het rijbewijs dan de ander. Zo is er pakket 1, dat bestaat uit 10 rijlessen en een praktijk examen en €579,- kost. Daarnaast is er pakket 2, dat bestaat uit 20 rijlessen en €930,- kost. De ene kandidaat heeft nou eenmaal meer rijlessen nodig dan de andere. Naast deze pakketten kan je bij ons natuurlijk ook losse autorijlessen nemen.

Een proef rijles bij onze autorijschool

Onze autorijschool geeft altijd een proef rijles in Rijnsburg. Dat stelt ons in staat in te schatten hoeveel lessen je nodig hebt voor het behalen van je rijbewijs. Dat verschilt namelijk nogal per persoon; sommige mensen hebben al genoeg beheersing om het autorijden snel op te pikken en anderen doen daar een stuk langer over.

Regel direct rijles in Rijnsburg

Wacht geen moment langer maar contacteer gelijk onze autorijschool om deze week nog te beginnen met rijles. Zo kan je zo snel mogelijk je rijbewijs in de zak hebben. Neem vrienden mee die hier ook rijles nemen en ontvang van onze autorijschool een gratis rijles in Rijnsburg!

© Rijschool Uniek 2018 - Website & SEO door SAM Online Marketing & Webdesign - Sitemap - Algemene voorwaarden