Meld je nu aan en ontvang een

gratis proefles!

Welkom bij Rijschool Uniek Leiden

Welkom bij Rijschool Uniek, al geruime tijd een toonaangevende rijschool in Leiden en omgeving!


Onze kracht

Persoonlijk
Kwaliteit
Eerlijkheid
Geduld
Hoog slagings- percentage

Bel mij terug

Vul de onderstaande gegevens in,

en wij bellen terug!


Autorijschool Leiderdorp

Op zoek naar een autorijschool in Leiderdorp? Zoek niet verder. Bij Rijschool Uniek bieden onze ervaren instructeurs de beste autorijlessen om zo snel mogelijk jouw rijbewijs te halen. Bij onze rijschool is rijles beschikbaar voor mensen vanaf 16,5 jaar oud! Kom daarom gelijk langs en maak gebruik van onze gratis proefles, dan kan je vandaag nog ontdekken hoe fijn Rijschool Uniek is. Willen jouw vrienden ook rijles nemen? Breng ze een keer mee voor een proef rijles! Voor elke vriend die je binnenbrengt bij onze autorijschool in Leiderdorp krijg je een gratis rijles van ons te goed.

Over onze rijlessen in Leiderdorp

Het volgen van de eerste rijles is vaak super spannend. Hoe meer rijlessen je neemt, hoe comfortabeler je kan rijden. Ben je op zoek naar een autorijschool in Leiderdorp die persoonlijke begeleiding biedt en er samen met jou voor zorgt dat je zo snel mogelijk je rijbewijs haalt is Rijschool Uniek de juiste rijschool voor jou. Onze instructeurs hebben genoeg ervaring om jou in korte tijd te helpen met het halen van jouw auto rijbewijs.

Zij zijn ook gecertificeerd met verschillende cursussen waardoor zij onze klanten zo goed mogelijk rijles kunnen geven en zo snel mogelijk hun rijbewijs kunnen laten halen. Als je rijles neemt bij onze autorijschool, zorgen wij er via onze persoonlijke aanpak voor dat je zo snel mogelijk je rijbewijs in de zak hebt. Zo is het om autorijlessen te nemen bij een van de beste autorijscholen van Leiderdorp.

Prijzen en pakketten bij Autorijschool Leiderdorp

Rijschool Uniek is niet zomaar een autorijschool. Onze rijlessen zijn niet alleen een van de beste van Leiderdorp maar ook nog eens goedkoop. Omdat we geloven in een persoonlijke aanpak bieden wij verschillende rijles pakketten aan. Zo bent je gegarandeerd van jouw rijbewijs zonder te veel te betalen. Na het volgen van een proefles geven onze instructeurs een tip over het pakket dat het best bij je past.

Zo biedt onze autorijschool te Leiderdorp pakket 1 aan, dat bestaat uit 10 autorijlessen en een praktijk examen. Dit pakket is de meest voordelige manier om jouw rijbewijs te halen en kost €579,- inclusief het praktijkexamen. Als je iets meer rijlessen nodig denkt te hebben kan je ook kiezen voor pakket 2, dat bestaat uit 20 rijlessen en  €930,- kost, wederom inclusief het praktijk examen. Welk pakket het beste bij je past kunnen we, in overleg, beslissen aan de hand van de proef rijles in Leiderdorp.

Spoedcursus

Wanneer het nemen van rijlessen en het halen van het auto rijbewijs haast heeft kan je bij Rijschool Uniek in Leiderdorp een spoedcursus nemen. Met onze spoedcursus kan onze autorijschool in bijna alle gevallen er voor zorgen dat je binnen een maand jouw rijbewijs in de zak heeft. Kom dus langs in Leiderdorp of bel ons direct.

Autorijschool Leiderdorp

© Rijschool Uniek 2019 - Sitemap - Algemene voorwaarden

Beoordeling door klanten: 4.9/5 - 19 beoordelingen