Meld je nu aan en ontvang een

gratis proefles!

Welkom bij Rijschool Uniek Leiden

Welkom bij Rijschool Uniek, al geruime tijd een toonaangevende rijschool in Leiden en omgeving!


Onze kracht

Persoonlijk
Kwaliteit
Eerlijkheid
Geduld
Hoog slagings- percentage

Bel mij terug

Vul de onderstaande gegevens in,

en wij bellen terug!


Autorijschool Katwijk

Ben je op zoek naar een autorijschool in Katwijk om zo snel mogelijk te beginnen met het halen van je rijbewijs? De eerste rijles is nieuw en kan spannend zijn. Daarom is het belangrijk te kiezen voor een goede rijschool om rijlessen te nemen. Dit is ook belangrijk om zo snel en voordelig mogelijk je rijbewijs te halen.

Rijschool Uniek in Katwijk

Rijschool Uniek te Katwijk is een ervaren autorijschool met even ervaren instructeurs. Zij hebben ruime ervaring met het geven van autorijlessen en het helpen van klanten bij het behalen van hun rijbewijs. Onze instructeurs hebben cursussen gevolgd om zo goed mogelijk rijles te geven.

Prijzen en pakketten voor autorijlessen

Onze autorijschool in Katwijk biedt naast losse autorijlessen ook rijles pakketten aan. Zo is er pakket 1, dat bestaat uit 10 rijlessen van een uur en pakket 2, dat bestaat uit 20 rijlessen van een uur. Beide pakketten zijn inclusief een praktijkexamen. Pakket 1 kost €579,- en pakket 2 kost €930,-. Welk pakket het beste bij jou past is afhankelijk van je huidige ervaring met autorijden. Je wil natuurlijk zo snel mogelijk, dus in zo weinig mogelijk rijlessen, je rijbewijs halen en wij helpen je daarbij.

Een proef rijles regelen

Onze autorijschool biedt in Katwijk altijd een proef rijles aan. Tijdens deze proef autorijlessen kan een instructeur van Rijschool Uniek inschatten hoeveel lessen je ongeveer nodig zal hebben voor het halen van je rijbewijs. Dit is afhankelijk van de voertuigbeheersing die je tijdens de proef rijles laat zien.

Direct rijles nemen bij onze autorijschool in Katwijk

Twijfel geen moment langer maar contacteer onze autorijschool gelijk om deze week nog autorijlessen te nemen in Katwijk. Vergeet niet je vrienden mee te nemen, wanneer zij bij ons rijles nemen krijg jij een gratis rijles van ons te goed! Begin gelijk aan je rijbewijs!

Autorijschool Katwijk

© Rijschool Uniek 2019 - Sitemap - Algemene voorwaarden

Beoordeling door klanten: 4.9/5 - 19 beoordelingen