Meld je nu aan en ontvang een

gratis proefles!

Welkom bij Rijschool Uniek Leiden

Welkom bij Rijschool Uniek, al geruime tijd een toonaangevende rijschool in Leiden en omgeving!


Onze kracht

Persoonlijk
Kwaliteit
Eerlijkheid
Geduld
Hoog slagings- percentage

Bel mij terug

Vul de onderstaande gegevens in,

en wij bellen terug!


Autorijschool Voorschoten

Ben je op zoek naar een autorijschool in Voorschoten, zodat je direct kan beginnen met het halen van je rijbewijs? Het beginnen aan rijlessen is iets nieuws en kan intimiderend overkomen. Toch wordt de eerste rijles achteraf vaak als prettig ervaren. Het is dan ook belangrijk om te kiezen voor een goede rijschool in Voorschoten zodat je geen moment langer bezig bent met je rijbewijs dan noodzakelijk is. Onze instructeurs helpen jou daar graag bij.

Over onze rijlessen in Voorschoten

Bij Rijschool Uniek in Voorschoten werken alleen instructeurs met genoeg ervaring in huis om je te helpen bij het zo snel mogelijk halen van je rijbewijs. De autorijlessen van Rijschool Uniek zijn hierdoor kwalitatief heel goed, ook omdat al de werknemers cursussen hebben gevolgd om kwaliteit te kunnen garanderen. Er mag nu met rijlessen begonnen worden vanaf 16,5 jaar, dus wacht geen moment te lang met je eerste rijles. Neem ook je vrienden mee, dan krijg je per vriend die je meeneemt een gratis rijles bij onze autorijschool in Voorschoten.

Prijzen & pakketten

Rijschool Uniek biedt in Voorschoten verschillende pakketten voor het halen van het rijbewijs aan met verschillende prijzen. Natuurlijk biedt onze autorijschool ook losse lessen aan. Zo bieden we een pakket van 10 rijlessen aan voor €579,-. Dit is natuurlijk inclusief een rijexamen. Hier zal je genoeg aan hebben als je al ervaring hebt met autorijden. In het geval dat je meer rijlessen nodig hebt kun je gebruik maken van pakket 2, waar je 20 rijlessen in krijgt voor €930,-. Welk pakket het best is voor jou is te achterhalen in overleg met de instructeurs van onze autorijschool.

Regel direct een proefles bij onze autorijschool in Voorschoten

In Voorschoten biedt onze autorijschool een proefles aan. Wij letten tijdens deze proef rijles op je rijgedrag en vooral op je beheersing van de auto. Zo kunnen we een inschatting maken van het aantal lessen dat je nodig zal hebben om je rijbewijs te halen. Vergeet niet dat je, als je vrienden meeneemt die ook les nemen bij Rijschool Uniek, een gratis rijles kan krijgen! Wacht dus geen moment langer en neem gelijk een proef rijles in Voorschoten.

Direct een proefles boeken

Je kan een van onze werknemers bellen of vandaag langskomen bij onze autorijschool in Voorschoten. Dan kan je in overleg met ons kiezen voor het rijles pakket dat het best bij je past. Maak ook gebruik van onze proefles en neem je vrienden mee zodat je gratis autorijlessen kan ontvangen. Aarzel dus geen moment langer en regel direct jouw rijles in Voorschoten om zo snel mogelijk je rijbewijs te halen.

Autorijschool Voorschoten

© Rijschool Uniek 2019 - Sitemap - Algemene voorwaarden

Beoordeling door klanten: 4.9/5 - 19 beoordelingen