Home » Rijschool Voorschoten » Autorijschool Voorschoten

0 Gingen je voor

0 Examens per jaar

0 Gemiddelde beoordeling!

Welkom bij Rijschool Uniek Leiden

Welkom bij Rijschool Uniek, al geruime tijd een toonaangevende rijschool in Leiden en omgeving!

Persoonlijke aanpak

10+ jaar ervaring

90% Slagingskans!

Kwaliteit

Geduld

Rijschool Leiden: Rijschool Uniek

Autorijschool Voorschoten

Ben je op zoek naar een autorijschool in Voorschoten, zodat je direct kan beginnen met het halen van je rijbewijs? Het beginnen aan rijlessen is iets nieuws en kan intimiderend overkomen. Toch wordt de eerste rijles achteraf vaak als prettig ervaren. Het is dan ook belangrijk om te kiezen voor een goede rijschool in Voorschoten zodat je geen moment langer bezig bent met je rijbewijs dan noodzakelijk is. Onze instructeurs helpen jou daar graag bij.

Naast autorijschool, is Rijschool Uniek ook beschikbaar als bromfiets rijschool en motorrijschool.

Auto scooter motor

Tarieven

Bekijk hier basis informatie van onze tarieven
Autorijder
Autorijlessen
€50
/ losse les
70% slagings kans
Flexibele tijden
Kwaliteit
Aanmelden
Motorrijder
Motorrijlessen
€46
/ losse les
87% slagings kans
Flexibele tijden
Kwaliteit
Aanmelden
Brommerrijder
Bromfietsrijlessen
€390
/ 5 lessen + examen
98% slagings kans
Flexibele tijden
Kwaliteit
Aanmelden

Wall of fame

Lees hieronder wat enkelen van onze leerlingen zeggen.
Mijn auto rijbewijs gehaald bij rijschool uniek, zeer tevreden over de rijlessen, zeer hoog niveau maar ook altijd gezellig, ik ga de rijlessen wel missen, bedankt voor alles Joey groetjes.

Anna Bourani

Goede rijschool, met positieve begeleiding en veel geduld!
Ik heb na een spoedcursus mijn rijbewijs gehaald, was voor mij de ideale manier en is ook zeker goed mogelijk bij Rijschool Uniek!

Rosanne Mulder

zeker de beste rijschool in heel Nederland, heb mijn auto en motor rijbewijs hier gehaald en snel en makkelijk alles in 1 keer gehaald.

Wesley Maaszich

Scooterrijbewijs gehaald in 1 dag onwijs goede rijschool kon binnen 3 weken al me examen doen bedankt Rijschool Uniek

Joosje Bergsma

Over onze rijlessen in Voorschoten

Bij Rijschool Uniek in Voorschoten werken alleen instructeurs met genoeg ervaring in huis om je te helpen bij het zo snel mogelijk halen van je rijbewijs. De autorijlessen van Rijschool Uniek zijn hierdoor kwalitatief heel goed, ook omdat al de werknemers cursussen hebben gevolgd om kwaliteit te kunnen garanderen. Er mag nu met rijlessen begonnen worden vanaf 16,5 jaar, dus wacht geen moment te lang met je eerste rijles. Neem ook je vrienden mee, dan krijg je per vriend die je meeneemt een gratis rijles bij onze autorijschool in Voorschoten.

Auto op snelweg

Motor geparkeerd

Prijzen & pakketten

Rijschool Uniek biedt in Voorschoten verschillende pakketten voor het halen van het rijbewijs aan met verschillende prijzen. Natuurlijk biedt onze autorijschool ook losse lessen aan. Zo bieden we een pakket van 10 rijlessen aan voor €579,-. Dit is natuurlijk inclusief een rijexamen. Hier zal je genoeg aan hebben als je al ervaring hebt met autorijden. In het geval dat je meer rijlessen nodig hebt kun je gebruik maken van pakket 2, waar je 20 rijlessen in krijgt voor €930,-. Welk pakket het best is voor jou is te achterhalen in overleg met de instructeurs van onze autorijschool.

10 jaar ervaring

Rijschool uniek heeft al meer dan 10 jaar ervaring!

Hoog slagingspercentage

De enige Rijschool in Leiden & omgeving die meer dan 70% slagingskans heeft!

Beste Rijschool van Leiden

Geen ander rijschool in Leiden & omgeving heeft de resultaten die wij hebben!

Regel direct een proefles bij onze autorijschool in Voorschoten

In Voorschoten biedt onze autorijschool een proefles aan. Wij letten tijdens deze proef rijles op je rijgedrag en vooral op je beheersing van de auto. Zo kunnen we een inschatting maken van het aantal lessen dat je nodig zal hebben om je rijbewijs te halen. Vergeet niet dat je, als je vrienden meeneemt die ook les nemen bij Rijschool Uniek, een gratis rijles kan krijgen! Wacht dus geen moment langer en neem gelijk een proef rijles in Voorschoten.

Vespa scooter

Autorijles met prijs

Motorrijles met prijs

Bromfietsrijles met prijs

Snel geslaagde student

Direct een proefles boeken

Je kan een van onze werknemers bellen of vandaag langskomen bij onze autorijschool in Voorschoten. Dan kan je in overleg met ons kiezen voor het rijles pakket dat het best bij je past. Maak ook gebruik van onze proefles en neem je vrienden mee zodat je gratis autorijlessen kan ontvangen. Aarzel dus geen moment langer en regel direct jouw rijles in Voorschoten om zo snel mogelijk je rijbewijs te halen.