Meld je nu aan en ontvang een

gratis proefles!

Welkom bij Rijschool Uniek Leiden

Welkom bij Rijschool Uniek, al geruime tijd een toonaangevende rijschool in Leiden en omgeving!


Onze kracht

Persoonlijk
Kwaliteit
Eerlijkheid
Geduld
Hoog slagings- percentage

Bel mij terug

Vul de onderstaande gegevens in,

en wij bellen terug!


Autorijschool Oegstgeest

Zoek je een autorijschool in Oegstgeest om je rijbewijs te halen? Het kan soms spannend zijn om aan autorijlessen te beginnen. Zeker de eerste rijles wordt vaak als spannend ervaren. Om deze reden is het belangrijk een goede autorijschool uit te kiezen die jou helpt bij het zo snel mogelijk halen van je rijbewijs. Bij Rijschool Uniek te Oegstgeest bieden onze ervaren instructeurs goede lessen aan waarmee je zo snel mogelijk je rijbewijs kan halen.

Onze rijlessen in Oegstgeest

De ervaren instructeurs van Rijschool Uniek te Oegstgeest hebben alle ervaring in huis om je zo snel mogelijk te helpen bij het halen van je rijbewijs. Onze rijlessen zijn kwalitatief heel goed omdat de werknemers van onze autorijschool cursussen hebben gevolgd. Zo kan onze rijschool kwaliteit garanderen. Tegenwoordig kan een jongere van 16,5 jaar al beginnen aan het halen van het rijbewijs. Hebben je vrienden ook interesse in rijlessen? Neem ze mee en ontvang per vriend een gratis rijles bij onze autorijschool in Oegstgeest.

Prijzen & pakketten voor autorijles

Bij onze autorijschool in Oegstgeest zijn verschillende rijles pakketten af te nemen. Zo is er een pakket van 20 rijlessen van 1 uur voor de voordelige prijs van €930, inclusief een rijexamen! Als je iets minder autorijlessen nodig hebt kan je ook gebruik maken van het pakket met 10 rijlessen, dat €579,- kost, ook inclusief een rijexamen. Zo kan je snel en makkelijk, met zo min mogelijk lessen je rijbewijs halen in Oegstgeest. Onze instructeurs kunnen in overleg met jou tot het beste pakket komen.

Proefles bij Autorijschool Uniek

Onze autorijschool biedt altijd een proefles aan in Oegstgeest. Tijdens deze proefles letten wij op je rijgedrag en op je beheersing van de auto, zodat we een inschatting kunnen maken hoeveel autorijlessen je nodig hebt om je rijbewijs te halen. Naast de proefles kan je ook gratis lessen verdienen door je vrienden mee te nemen. Voor elke vriend die bij ons les neemt krijg je een gratis rijles van ons tegoed. Neem dus snel je proefrijles in Oegstgeest!

Direct een proefles boeken

Kom dus langs in Oegstgeest of bel onze rijschool zodat je deze week nog auto rijles kan nemen bij een ervaren rijschool. Kies een van onze rijles pakketten en maak gebruik van onze proefles. Neem je vrienden mee en ontvang gratis rijlessen tegoed. Onze ervaren instructeurs kunnen jou helpen bij het zo snel mogelijk halen van je rijbewijs! Aarzel dus geen moment langer en neem direct contact op met onze autorijschool in Oegstgeest.

Autorijschool Oegstgeest

© Rijschool Uniek 2019 - Sitemap - Algemene voorwaarden

Beoordeling door klanten: 4.9/5 - 19 beoordelingen