Home » Rijschool Oegstgeest » Autorijschool Oegstgeest

0 Gingen je voor

0 Examens per jaar

0 Gemiddelde beoordeling!

Welkom bij Rijschool Uniek Leiden

Welkom bij Rijschool Uniek, al geruime tijd een toonaangevende rijschool in Leiden en omgeving!

Persoonlijke aanpak

10+ jaar ervaring

90% Slagingskans!

Kwaliteit

Geduld

Rijschool Leiden: Rijschool Uniek

Autorijschool Oegstgeest

Zoek je een autorijschool in Oegstgeest om je rijbewijs te halen? Het kan soms spannend zijn om aan autorijlessen te beginnen. Zeker de eerste rijles wordt vaak als spannend ervaren. Om deze reden is het belangrijk een goede autorijschool uit te kiezen die jou helpt bij het zo snel mogelijk halen van je rijbewijs. Bij Rijschool Uniek te Oegstgeest bieden onze ervaren instructeurs goede lessen aan waarmee je zo snel mogelijk je rijbewijs kan halen.

Naast autorijschool, is Rijschool Uniek ook beschikbaar als bromfiets rijschool en motorrijschool.

Auto scooter motor

Tarieven

Bekijk hier basis informatie van onze tarieven
Autorijder
Autorijlessen
€50
/ losse les
70% slagings kans
Flexibele tijden
Kwaliteit
Aanmelden
Motorrijder
Motorrijlessen
€46
/ losse les
87% slagings kans
Flexibele tijden
Kwaliteit
Aanmelden
Brommerrijder
Bromfietsrijlessen
€390
/ 5 lessen + examen
98% slagings kans
Flexibele tijden
Kwaliteit
Aanmelden

Wall of fame

Lees hieronder wat enkelen van onze leerlingen zeggen.
Mijn auto rijbewijs gehaald bij rijschool uniek, zeer tevreden over de rijlessen, zeer hoog niveau maar ook altijd gezellig, ik ga de rijlessen wel missen, bedankt voor alles Joey groetjes.

Anna Bourani

Goede rijschool, met positieve begeleiding en veel geduld!
Ik heb na een spoedcursus mijn rijbewijs gehaald, was voor mij de ideale manier en is ook zeker goed mogelijk bij Rijschool Uniek!

Rosanne Mulder

zeker de beste rijschool in heel Nederland, heb mijn auto en motor rijbewijs hier gehaald en snel en makkelijk alles in 1 keer gehaald.

Wesley Maaszich

Scooterrijbewijs gehaald in 1 dag onwijs goede rijschool kon binnen 3 weken al me examen doen bedankt Rijschool Uniek

Joosje Bergsma

Onze rijlessen in Oegstgeest

De ervaren instructeurs van Rijschool Uniek te Oegstgeest hebben alle ervaring in huis om je zo snel mogelijk te helpen bij het halen van je rijbewijs. Onze rijlessen zijn kwalitatief heel goed omdat de werknemers van onze autorijschool cursussen hebben gevolgd. Zo kan onze rijschool kwaliteit garanderen. Tegenwoordig kan een jongere van 16,5 jaar al beginnen aan het halen van het rijbewijs. Hebben je vrienden ook interesse in rijlessen? Neem ze mee en ontvang per vriend een gratis rijles bij onze autorijschool in Oegstgeest.

Auto op snelweg

Motor geparkeerd

Prijzen & pakketten voor autorijles

Jouw rijschool in Leiden is tevens een motorrijschool. Bij onze motorrijschool kun je terecht voor zowel rijbewijs A2, als A1 en rijbewijs A. Al vanaf 17-jarige leeftijd kun je bij ons terecht voor motorrijlessen! Tijdens de rijles bereiden wij je voor door middel van alle mogelijke voertuigbeheersingsoefeningen (AVB), waardoor je jouw praktijk examen verkeersdeelneming (AVD) bij onze motorrijschool zonder problemen en in één keer haalt! Al onze motorleerlingen worden stuk voor stuk persoonlijk begeleid, waardoor het halen van rijbewijs a bij onze motorrijschool in Leiden een stuk makkelijker is dan je denkt. Uniek is jouw rijschool in Leiden!

Bij onze autorijschool in Oegstgeest zijn verschillende rijles pakketten af te nemen. Zo is er een pakket van 20 rijlessen van 1 uur voor de voordelige prijs van €930, inclusief een rijexamen! Als je iets minder autorijlessen nodig hebt kan je ook gebruik maken van het pakket met 10 rijlessen, dat €579,- kost, ook inclusief een rijexamen. Zo kan je snel en makkelijk, met zo min mogelijk lessen je rijbewijs halen in Oegstgeest. Onze instructeurs kunnen in overleg met jou tot het beste pakket komen.

10 jaar ervaring

Rijschool uniek heeft al meer dan 10 jaar ervaring!

Hoog slagingspercentage

De enige Rijschool in Leiden & omgeving die meer dan 70% slagingskans heeft!

Beste Rijschool van Leiden

Geen ander rijschool in Leiden & omgeving heeft de resultaten die wij hebben!

Proefles bij Autorijschool Uniek

Ben je net 16 geworden en wil je brommer of scooter leren rijden? Ook dan kun je terecht bij jouw rijschool in Leiden! Bij onze scooter- en bromfiets rijschool rijd je niet op oude, verroeste scooters; je gaat de weg op op een splinternieuwe Vespa! Rijinstructeurs van onze bromfiets rijschool in Leiden zorgen er voor dat je in no time jouw scooter rijbewijs haalt en heerlijk op de scooter naar school of naar je vrienden toe kunt gaan. En laten we eerlijk zijn: hoe fijn is het als je niet meer door weer en wind hoeft te fietsen! Haal daarom voor je 16e jouw theorie en haal op jouw 16e verjaardag direct jouw scooter rijbewijs bij jouw bromfiets rijschool in Leiden!

Onze autorijschool biedt altijd een proefles aan in Oegstgeest. Tijdens deze proefles letten wij op je rijgedrag en op je beheersing van de auto, zodat we een inschatting kunnen maken hoeveel autorijlessen je nodig hebt om je rijbewijs te halen. Naast de proefles kan je ook gratis lessen verdienen door je vrienden mee te nemen. Voor elke vriend die bij ons les neemt krijg je een gratis rijles van ons tegoed. Neem dus snel je proefrijles in Oegstgeest!

Vespa scooter

Autorijles met prijs

Motorrijles met prijs

Bromfietsrijles met prijs

Snel geslaagde student

Direct een proefles boeken

Kom dus langs in Oegstgeest of bel onze rijschool zodat je deze week nog auto rijles kan nemen bij een ervaren rijschool. Kies een van onze rijles pakketten en maak gebruik van onze proefles. Neem je vrienden mee en ontvang gratis rijlessen tegoed. Onze ervaren instructeurs kunnen jou helpen bij het zo snel mogelijk halen van je rijbewijs! Aarzel dus geen moment langer en neem direct contact op met onze autorijschool in Oegstgeest.