Rijschool Leiden

  • Persoonlijke aanpak
  • +10 jaar ervaring
  • 90% slagings kans
  • Eerlijkheid
  • Geduld
Pakketten bekijkenAanmelden

Geslaagd met auto

Home » Autorijschool Leiden

0 Gingen je voor

0 Examens per jaar

0 Gemiddelde beoordeling!

Welkom bij Rijschool Uniek Leiden

Welkom bij Rijschool Uniek, al geruime tijd een toonaangevende rijschool in Leiden en omgeving!

Persoonlijke aanpak

10+ jaar ervaring

90% Slagingskans!

Eerlijkheid

Geduld

Rijschool Leiden: Rijschool Uniek

Autorijschool Leiden

Voor het halen van rijbewijs B, kun je terecht bij jouw autorijschool in Leiden. Bij Rijschool Uniek krijg je persoonlijke begeleiding die jou helpt om binnen korte tijd jouw autorijbewijs te halen. Ben je 16,5 jaar en wil je zo snel mogelijk je autorijbewijs in je zak hebben? Kom dan eens langs bij één van de beste rijscholen in Leiden. Bij ons krijg je namelijk altijd een gratis proefles! Heb je vrienden die ook graag hun auto rijbewijs willen halen? Neem ze dan mee naar ons. Jij krijgt namelijk per vriend die je meeneemt naar onze autorijschool in Leiden een extra gratis autorijles! Maar niet alleen geven wij autorijlessen, ook doen wij namelijk automaat rijlessen, scooter rijlessen en motorrijlessen!

Naast Leiden is onze autorijschool ook actief in Katwijk, Leiderdorp, Oegstgeest, Rijnsburg, Sassenheim, Voorschoten, Warmond, Wassenaar en Zoeterwoude.

Auto scooter motor

Tarieven

Bekijk hier basis informatie van onze tarieven
Chauffeur
Autorijlessen
€55,-
/ losse les
70% slagings kans
Flexibele tijden
Kwaliteit
Aanmelden
Motorrijder
Motorrijlessen
€46
/ losse les
87% slagings kans
Flexibele tijden
Kwaliteit
Aanmelden
Brommerrijder
Bromfietsrijlessen
€395,-
/ 5 lessen + examen
98% slagings kans
Flexibele tijden
Kwaliteit
Aanmelden

Wall of fame

Lees hieronder wat enkelen van onze leerlingen zeggen.
Mijn auto rijbewijs gehaald bij rijschool uniek, zeer tevreden over de rijlessen, zeer hoog niveau maar ook altijd gezellig, ik ga de rijlessen wel missen, bedankt voor alles Joey groetjes.

Anna Bourani

Goede rijschool, met positieve begeleiding en veel geduld!
Ik heb na een spoedcursus mijn rijbewijs gehaald, was voor mij de ideale manier en is ook zeker goed mogelijk bij Rijschool Uniek!

Rosanne Mulder

zeker de beste rijschool in heel Nederland, heb mijn auto en motor rijbewijs hier gehaald en snel en makkelijk alles in 1 keer gehaald.

Wesley Maaszich

Scooterrijbewijs gehaald in 1 dag onwijs goede rijschool kon binnen 3 weken al me examen doen bedankt Rijschool Uniek

Joosje Bergsma

Rijschool Uniek: jouw autorijschool in Leiden

Wanneer je op zoek bent naar een autorijschool in Leiden die jou persoonlijke begeleiding biedt bij jouw autorijles en ervoor kan zorgen dat jij zo snel mogelijk jouw auto rijbewijs haalt, is Rijschool Uniek precies waar je naar op zoek bent. Onze instructeurs weten – door veel ervaring – wat nodig is om jouw rijbewijs B binnen korte tijd te kunnen halen. Naast de ervaring, hebben onze instructeurs ook meerdere cursussen gevolgd, waardoor ze zijn opgeleid om jou het beste te kunnen helpen. Tijdens de rijles bij jouw autorijschool in Leiden wordt er met een persoonlijke aanpak gewerkt en nemen we de tijd om er voor te zorgen dat jij in één keer slaagt.

Auto op snelweg

Motor geparkeerd

Voordelige tarieven voor jouw autorijlessen

Bij jouw autorijschool in Leiden krijg je naast de beste persoonlijke begeleiding ook nog eens voordelige tarieven voor jouw rijlessen. Wij snappen dat je geen bakken met geld kwijt wilt zijn voor jouw auto rijbewijs en daarom werken wij met pakketten. Deze pakketten kunnen aan de hand van een proefles worden aangemeten. Onze instructeurs geven jou, na jouw proefles, een advies over het pakket dat het beste bij jou past. Dit wordt bepaald aan de hand van hoe snel je de basis handelingen oppakt tijdens de proefrijles.

Eén van onze meest afgenomen pakketten is pakket 2. Dit is een pakket met 20 rijlessen (van 1 uur), inclusief een praktijk examen bij het CBR. Dit krijg jij voor een voordelige prijs van €930! Ben jij de nieuwe Max Verstappen en is autorijden voor jou een fluitje van een cent? Dan kun je jouw rijbewijs misschien wel halen met pakket 1. Dit pakket kost €579,- en hierin zitten 10 lessen, inclusief je praktijk examen. Kom daarom eens langs bij jouw rijschool in Leiden en begin met jouw rijlessen.

10 jaar ervaring

Rijschool uniek heeft al meer dan 10 jaar ervaring!

Hoog slagingspercentage

De enige Rijschool in Leiden & omgeving die meer dan 70% slagingskans heeft!

Beste Rijschool Leiden en omgeving.

Geen ander rijschool in Leiden & omgeving heeft de resultaten die wij hebben!

Auto rijbewijs spoedcursus

Wil je nog sneller in het bezit zijn van jouw auto rijbewijs? Dat kan bij jouw autorijschool in Leiden! Wij bieden onze leerlingen namelijk ook de mogelijkheid om met een spoedcursus hun rijbewijs te halen. Met deze cursus haal je binnen 28 dagen jouw rijbewijs B en kan je, binnen een maand, zelfstandig de weg op!

Om er zeker van te zijn dat je je rijbewijs in één keer haalt, bieden we – wanneer je daar behoefte aan hebt – ook een oefenexamen aan. Hierbij gaan we te werk zoals bij een echt praktijkexamen, waardoor je goed voorbereid bent wanneer je het officiële praktijkexamen gaat doen. Kom jouw auto rijles volgen bij onze rijschool in Leiden en wij zorgen dat je 100% zeker slaagt!

Vespa scooter