Rijschool Roelofarendsveen

  • Persoonlijke aanpak
  • +10 jaar ervaring
  • 90% slagings kans
  • Eerlijkheid
  • Geduld
Pakketten bekijkenAanmelden

Home » Rijschool Roelofarendsveen

0 Gingen je voor

0 Examens per jaar

0 Gemiddelde beoordeling!

Welkom bij Rijschool Uniek Leiden

Welkom bij Rijschool Uniek, al geruime tijd een toonaangevende rijschool in Leiden en omgeving!

Persoonlijke aanpak

10+ jaar ervaring

90% Slagingskans!

Eerlijkheid

Geduld

Rijschool Leiden: Rijschool Uniek

Rijschool Roelofarendsveen

Onze rijschool in Roelofarendsveen zorgt ervoor dat jij zo snel mogelijk je rijbewijs in huis hebt. Wij kunnen je helpen door onze persoonlijke aanpak. Dit heeft gezorgd voor een zeer hoog slagingspercentage en hoef jij niet te veel te betalen voor onnodig veel rijlessen. Wat je zelf nog moet doen is het behalen van je theorie examen. Bij Rijschool Uniek kun je terecht voor auto rijlessen, bromfiets-/scooterrijlessen en motorrijlessen. Wij bieden de scherpste prijzen waardoor jij zo goedkoop mogelijk je rijbewijs kunt halen. Wil je meer weten over onze snelle manier van je rijbewijs halen of je eerste rijles plannen bij onze rijschool nabij Roelofarendsveen? Neem dan contact met ons op.

Tarieven

Bekijk hier basis informatie van onze tarieven
Autorijlessen
45
/ losse les
70% slagings kans
Flexibele tijden
Kwaliteit
Aanmelden
Motorrijlessen
42
/ losse les
87% slagings kans
Flexibele tijden
Kwaliteit
Aanmelden
Bromfietsrijlessen
350
/ 5 lessen + examen
98% slagings kans
Flexibele tijden
Kwaliteit
Aanmelden

Wall of fame

Lees hieronder wat enkelen van onze leerlingen zeggen.
Mijn auto rijbewijs gehaald bij rijschool uniek, zeer tevreden over de rijlessen, zeer hoog niveau maar ook altijd gezellig, ik ga de rijlessen wel missen, bedankt voor alles Joey groetjes.

Anna Bourani

Goede rijschool, met positieve begeleiding en veel geduld!
Ik heb na een spoedcursus mijn rijbewijs gehaald, was voor mij de ideale manier en is ook zeker goed mogelijk bij Rijschool Uniek!

Rosanne Mulder

zeker de beste rijschool in heel Nederland, heb mijn auto en motor rijbewijs hier gehaald en snel en makkelijk alles in 1 keer gehaald.

Wesley Maaszich

Scooterrijbewijs gehaald in 1 dag onwijs goede rijschool kon binnen 3 weken al me examen doen bedankt Rijschool Uniek

Joosje Bergsma

Goedkoop je rijbewijs halen bij onze autorijschool

Er zijn maar weinig mensen niet zenuwachtig voor hun eerste autorijles bij onze rijschool nabij Roelofarendsveen. Dit is een van de redenen dat we altijd een proefles aan onze (toekomstige) leerlingen. Dit zorgt ervoor dat zij veel rustiger aan de eerste autorijles kunnen beginnen. Bovendien kan de instructeur dan goed inschatten hoeveel lessen je nodig hebt. De instructeurs van onze rijschool in Roelofarendsveen hebben al veel ervaring met het lesgeven en kunnen dankzij hun persoonlijke aanpak ervoor zorgen dat jij snel je rijbewijs haalt. Wil je goedkoop je rijbewijs halen? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bieden diverse pakketten aan. Met deze pakketten ben je, ongeacht je leertempo, voordeliger uit. Of je nou snel of langzaam leert, bij ons profiteer je altijd van voordeel.

Een van onze voordelige pakketten bij onze rijschool bij Roelofarendsveen voor onze auto rijles is pakket 3. Dit pakket bestaat uit 30 autorijlessen inclusief een praktijkexamen voor maar €1.280,-. Omgerekend is dit maar €35 per les. Wil je nog meer kans om in één keer te slagen op je praktijkexamen? Dan kun je ook een tussentijdse toets doen. Hiermee kun je bepaalde punten van je praktijkexamen al volbrengen. Wij bereiden jou voor 100% voor op het echte praktijkexamen.

Motorrijschool in Roelofarendsveen

Wil jij al je hele leven rijden op een motor, maar moet je nog steeds je motorrijbewijs halen? Ook dan staat onze rijschool bij Roelofarendsveen voor je klaar. Onze motorrijlessen worden gegeven op een mooie motor en net als onze andere rijlessen worden ze gegeven met een persoonlijke aanpak. Bovendien heb je bij Rijschool Uniek al een les van een uur voor maar €37,-. Ook biedt onze rijschool nabij Roelofarendsveen goedkope pakketten waarin zowel het AVB als het AVD-praktijkexamen zitten. Dankzij de jarenlange ervaring van onze instructeurs kunnen ze op zo’n manier lesgeven zodat je snel kunt slagen voor alle examens.

10 jaar ervaring

Rijschool uniek heeft al meer dan 10 jaar ervaring!

Hoog slagingspercentage

De enige Rijschool in Leiden & omgeving die meer dan 70% slagingskans heeft!

Beste Rijschool Leiden en omgeving.

Geen ander rijschool in Leiden & omgeving heeft de resultaten die wij hebben!

Bromfiets rijschool

Als je bijna 16 jaar bent, kun je bij onze rijschool bij Roelofarendsveen al terecht voor het halen van je bromfiets rijbewijs. Maar met zoveel bromfiets rijscholen in de buurt, waarom zou je dan kiezen voor Rijschool Uniek? Dat is eigenlijk heel simpel. Je haalt bij ons je scooterrijbewijs voor een aantrekkelijke prijs, je krijgt les op een echte Vespa en het is zelfs mogelijk om je rijbewijs in één dag te halen! Als je bij ons kiest voor de eendaagse scooter cursus, ga je met een van de ervaren instructeurs van Rijschool Uniek op pad en krijg je meerdere rijlessen achter elkaar. Aan het einde van de middag ga je direct voor het praktijkexamen en diezelfde dag kan je nog je rijbewijs aanvragen. Sneller dan dit kan gewoon niet.

Rijschool Uniek is de rijschool in de buurt van Roelofarendsveen die goedkope rijlessen biedt voor zowel auto-, brommer- en motorrijlessen. Meer weten over een van deze rijlessen of het halen van je rijbewijs? Neem dan contact met ons op.