Rijschool Roelofarendsveen

  • Persoonlijke aanpak
  • +10 jaar ervaring
  • 90% slagings kans
  • Eerlijkheid
  • Geduld
Pakketten bekijkenAanmelden

Geslaagd met auto

Home » Rijschool Roelofarendsveen

0 Gingen je voor

0 Examens per jaar

0 Gemiddelde beoordeling!

Welkom bij Rijschool Uniek Leiden

Welkom bij Rijschool Uniek, al geruime tijd een toonaangevende rijschool in Leiden en omgeving!

Persoonlijke aanpak

10+ jaar ervaring

90% Slagingskans!

Eerlijkheid

Geduld

Rijschool Leiden: Rijschool Uniek

Rijschool Roelofarendsveen

Onze rijschool in Roelofarendsveen zorgt ervoor dat jij zo snel mogelijk je rijbewijs in huis hebt. Wij kunnen je helpen door onze persoonlijke aanpak. Dit heeft gezorgd voor een zeer hoog slagingspercentage en dat jij niet te veel hoeft te betalen voor onnodig veel rijlessen. Wat je zelf nog moet doen is het behalen van je theorie examen. Bij Rijschool Uniek kun je terecht voor auto rijlessen, bromfiets-/scooter rijlessen en motorrijlessen. Wij bieden de scherpste prijzen waardoor jij zo goedkoop mogelijk je rijbewijs kunt halen. Wil je meer weten over onze snelle manier van je rijbewijs halen of je eerste rijles plannen bij onze rijschool nabij Roelofarendsveen? Neem dan contact met ons op.

Auto scooter motor

Tarieven

Bekijk hier basis informatie van onze tarieven
Autorijder
Autorijlessen
€60,-
/ losse les
70% slagings kans
Flexibele tijden
Kwaliteit
Aanmelden
Motorrijder
Motorrijlessen
€55
/ losse les
87% slagings kans
Flexibele tijden
Kwaliteit
Aanmelden
Brommerrijder
Bromfietsrijlessen
€420,-
/ 5 lessen + examen
98% slagings kans
Flexibele tijden
Kwaliteit
Aanmelden

Wall of fame

Lees hieronder wat enkelen van onze leerlingen zeggen.
Mijn auto rijbewijs gehaald bij rijschool uniek, zeer tevreden over de rijlessen, zeer hoog niveau maar ook altijd gezellig, ik ga de rijlessen wel missen, bedankt voor alles Joey groetjes.

Anna Bourani

Goede rijschool, met positieve begeleiding en veel geduld!
Ik heb na een spoedcursus mijn rijbewijs gehaald, was voor mij de ideale manier en is ook zeker goed mogelijk bij Rijschool Uniek!

Rosanne Mulder

zeker de beste rijschool in heel Nederland, heb mijn auto en motor rijbewijs hier gehaald en snel en makkelijk alles in 1 keer gehaald.

Wesley Maaszich

Scooterrijbewijs gehaald in 1 dag onwijs goede rijschool kon binnen 3 weken al me examen doen bedankt Rijschool Uniek

Joosje Bergsma

Goedkoop je rijbewijs halen bij onze autorijschool

Er zijn maar weinig mensen niet zenuwachtig voor hun eerste autorijles bij onze rijschool nabij Roelofarendsveen. Dit is een van de redenen dat we onze (toekomstige) leerlingen altijd een gratis proefles aanbieden. Dit zorgt ervoor dat zij veel rustiger aan de eerste autorijles kunnen beginnen. Bovendien kan de instructeur dan goed inschatten hoeveel lessen je nodig hebt. De instructeurs van onze rijschool in Roelofarendsveen hebben al veel ervaring met het lesgeven en kunnen er dankzij hun persoonlijke aanpak voor zorgen dat jij snel je rijbewijs haalt. Wil je goedkoop je rijbewijs halen? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bieden diverse rijles pakketten aan. Met deze pakketten ben je, ongeacht je leertempo, voordeliger uit. Of je nu snel of langzaam leert, bij ons profiteer je altijd van voordeel.

Een van de voordelige pakketten bij onze rijschool bij Roelofarendsveen voor de auto rijles, is pakket 3. Dit pakket bestaat uit 30 autorijlessen inclusief een praktijkexamen voor maar €1.280,-. Omgerekend is dit maar €35 per les. Wil je nog meer kans om in één keer te slagen op je praktijkexamen? Dan kun je ook een tussentijdse toets doen. Hiermee kun je bepaalde punten van je praktijkexamen al volbrengen. Wij bereiden jou 100% voor op het echte praktijkexamen!

Auto op snelweg

Motor geparkeerd

Motorrijschool in Roelofarendsveen

Wil jij al je hele leven rijden op een motor, maar moet je nog steeds je motorrijbewijs halen? Ook dan staat onze motorrijschool bij Roelofarendsveen voor je klaar. Onze motorrijlessen worden gegeven op een mooie motor en net als onze andere rijlessen worden ze gegeven met een persoonlijke aanpak. Bovendien heb je bij Rijschool Uniek uit Leiden al een les van een uur voor maar €37,-. Ook biedt onze rijschool nabij Roelofarendsveen goedkope pakketten waarin zowel het AVB als het AVD-praktijkexamen zitten. Dankzij de jarenlange ervaring van onze instructeurs kunnen ze op zo’n manier lesgeven dat je snel slaagt voor alle examens.

Rijles met instructeur

Automaat rijschool Roelofarendsveen

Zie jij het niet zitten om te rijlessen te nemen in een handgeschakelde auto? Kies dan voor onze automaat rijschool in Roelofarendsveen! De automaat rijlessen zijn een super alternatief voor rijles in een handgeschakelde auto. De rijlessen zijn namelijk niet heel anders. Het enige verschil is dat je in een automaat alleen maar gas hoeft te geven, je moet remmen wanneer nodig en je moet sturen. Zo kun je je dus veel beter focussen en meer bezighouden met alle andere dingen die er om je heen gebeuren in een auto. Met de automaat rijlessen kun je dan ook alleen in een automaat rijden. Mocht je wel in een handgeschakelde auto willen kunnen rijden, dan moet je het rijbewijs B hier nog voor halen. Dit is dan nog een eitje. Het enige wat je nog hoeft te leren is schakelen. En dat heb je in maar een paar lessen gedaan. Wil jij dus liever rustig beginnen met automaat rijlessen bij onze rijschool? Meld je dan nu aan! Je kunt vervolgens altijd nog rijlessen nemen om voor het rijbewijs B te gaan!

10 jaar ervaring

Rijschool uniek heeft al meer dan 10 jaar ervaring!

Hoog slagingspercentage

De enige Rijschool in Leiden & omgeving die meer dan 70% slagingskans heeft!

Beste Rijschool Leiden en omgeving.

Geen ander rijschool in Leiden & omgeving heeft de resultaten die wij hebben!

Bromfiets rijschool Roelofarendsveen

Als je bijna 16 jaar bent, kun je bij onze rijschool nabij Roelofarendsveen al terecht voor het halen van je bromfiets rijbewijs. Maar met zoveel bromfiets rijscholen in de buurt, waarom zou je dan kiezen voor Rijschool Uniek? Dat is eigenlijk heel simpel. Je haalt bij ons je scooter rijbewijs voor een aantrekkelijke prijs, je krijgt les op een echte Vespa en het is zelfs mogelijk om je rijbewijs in één dag te halen! Als je bij ons kiest voor de eendaagse scooter cursus, ga je met een van de ervaren instructeurs van Rijschool Uniek op pad en krijg je meerdere rijlessen achter elkaar. Aan het einde van de middag ga je direct voor het praktijkexamen en diezelfde dag kun je jouw rijbewijs nog aanvragen. Sneller kan dus gewoon niet!

Rijschool Uniek is de rijschool in de buurt van Roelofarendsveen die goedkope rijlessen biedt voor zowel autorijlessen, brommer-/scooter rijlessen als motorrijlessen. Meer weten over een van deze rijlessen of het halen van je rijbewijs? Neem dan contact op met onze rijschool nabij Roelofarendsveen!

Vespa scooter