Meld je nu aan en ontvang een

gratis proefles!

Welkom bij Rijschool Uniek Leiden

Welkom bij Rijschool Uniek, al geruime tijd een toonaangevende rijschool in Leiden en omgeving!


Onze kracht

Persoonlijk
Kwaliteit
Eerlijkheid
Geduld
Hoog slagings- percentage

Bel mij terug

Vul de onderstaande gegevens in,

en wij bellen terug!


Rijschool Leiden? Ben je op zoek naar een kwalitatief hoogwaardige en betaalbare autorijlessen in Leiden en omgeving? Dan ben je bij Rijschool Uniek aan het juiste adres.

Rijschool Leiden

Het is eindelijk zover, je hebt de leeftijd bereikt dat je voor je rijbewijs mag gaan, iets waar je lang op hebt verheugd. Dan is het kiezen van een passende rijschool niet makkelijk.

Maar wij van Rijschool Uniek Leiden bieden jou een kwalitatieve en betaalbare opleiding. Wij zijn van mening dat met de juiste begeleiding en geruststelling de slagingskansen extra groot zijn, wij doen er dan ook alles aan om jouw begeleiding af te stemmen op jou eigenschappen en niveau.

Wij doen aan persoonlijke aanpak daarom is ieder… Uniek bij Rijschool Uniek!

Ben je geïnteresseerd in een van onze rij-opleidingen, of heb je vragen aarzel dan niet en neem gerust contact met ons op, of vul het aanmeldformulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

Over ons

Rijschool Uniek is een CBR erkende autorijschool in Leiden met vakkundige rij-instructeurs. 
Al onze rij-instructeurs beschikken over de benodigde diploma’s en certificaten voor het geven van al onze verschillende rij-opleidingen.

Wat is begonnen als een kleine Autorijschool met één instructeur, is inmiddels uitgegroeid tot de meest professionele autorijschool met meerdere ervaren instructeurs waarbij het kwaliteit van de autorijlessen hoog in het vaandel staat.

Door de jaren heen heeft de oprichter verschillende opleidingen gevolgd om van de rijschool te maken wat het nu is. Een paar uur per week autorijlessen geven naast een fulltime baan veranderde al snel in fulltime autorijlessen geven met vele instructeuropleidingen op zak. Door het volgen van verschillende cursussen hebben onze instructeurs ruime ervaring opgedaan op het gebied van alles wat met verkeer te maken heeft. Hierbij valt vooral te denken aan cursussen die de professionaliteit en kwaliteit van Rijschool Uniek ten goede zijn gekomen.

Dus, rijschool Leiden? Neem snel contact met ons op voor meer informatie.

Rijschool Leiden

© Rijschool Uniek 2019 - Sitemap - Algemene voorwaarden

Beoordeling door klanten: 4.9/5 - 19 beoordelingen